Лакове за нокти - 167

• 41 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
S-he gel like n ultra stay 322/419, добре че Долче го показа наскоро 💚

# 451
Преслава, чуден е на нокти!💚 Последния път в нашето ДМ имаше само една бройка от него.😉

# 452
Леле, Долче..супер обяснение Heart ..тъкмо се отказах от ефекта. Но близък цвят дали има ?

# 453
Ренинел, чак близък цвят обикновен лак не знам дали има...😃 Но можеш да пробваш с лаковете с русалски/еднорогски ефект- Флормар Miss, Дъглас имат един зелен със синкав шимър, а можеш и да пробваш плътен бял лак и отгоре друг като Флормар Snow glam (розовеещ шимър) или някой непокривен перлен лак...Точно същото едва ли ще е обаче като ефект.🙂
Аз чакам този пигмент, но кога ли ще дойде...😅

# 454
  • Варна
Долче, ефектът е с гъбка и бял лак, после пак леко с гъбката от тъмния. И стикери. Замазаното е от топа, още беше мокър като го нанасях. С gel look на Cien съм този път, е, много е гаден. 3 часа и още е мек и леко лепкав. Слагах капки и пак няма съхнене.
Ренинел, пробвай и със сенки за очи, настъргват се на прах и се забъркват с лака, в случая може с топ лак, и да го нанесеш върху бял.
Иначе и според мен на снимката е пудра за нокти.

# 455
Тина, аз помислих, че "замазаното" е търсен ефект.😊 И аз съм със същия топ лак...Съхне си бавничко по моите критерии (и аз му слагам капки за съхнене), а понякога се случва и да се напука, като минат 4-5 дни- отбелязвам го като минус, защото в повечето случаи не сменям лак на по-малко от 7-8 дни...Най-неприятното даже не е бавното съхнене. А това, че може да изглежда изсъхнал, а на сутринта все пак да имам замъгляване или някой дефект (вярно че и аз явно притискам някои нокти по време на сън, ама все пак). Ще си използвам наличните бутилки с топа, но си предпочитам бързосъхнещите топове...🙂

# 456
Сега съм на компютър.Долче това става и с 2 лака на Флормар.Бях го запазила някъде на стария лаптоп..но освен,че изчезна при смяната и сега убий ме не мога да се сетя къде го бях видяла,и как не записах номерата ме е яд.Единият беше по белезникав ,а другия розовеещ.Не помня даже длаи от тази тема беше...Много ме е яд...

# 457
Ренинел, в някоя от старите теми беше.😀 Не помня откога обаче...
Ето, тук е показано точно с Флормар Miss:
https://m.youtube.com/watch?v=_T5tz8l95Ks

# 458
Хм не е това Simple Smile ..да съм го записала някъде..да му се невиди Simple Smile Амам май не беше от тук..

# 459
Знам, че не е това. Просто показах друго предложение.😉

# 460
  • Стара Загора
Здравейте, и аз на зимна вълна'. Маникюра е с хололака на Essence, но лепенката не стана добре - набра се и се смачка.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 20:54 от meri 123

# 461
  • Измир
Прекрасни сте!

ST 04 Night out

# 462
  • на дъното
Здравейте 🙂
Бихте ли ми препоръчали бюджетно и добро хидратиращо олио за зоната около ноктите?
Благодаря предварително 💗
Лек и спокоен ден ви желая🍀🌞

# 463
Всяко дрогерийно масло ще ти свърши работа. Важното е да си постоянна. Аз съм поръчвала от Makeup, за да допълня поръчка на Silcare , не са лоши. Моето има цветчета вътре. Допълнително капвам във всички по няколко капки масло от чаено дърво.

# 464
И аз ползвам всякакви подръчни масла. Сега съм на маслото с коноп за тяло и лице на Балеа. Всяко става за нокти.

Общи условия

Активация на акаунт