Електронни четци - 28

• 46 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Теглите ги чрез браузъра на Киндъла ли? Пробвайте да си ги пратите чрез кабел или чрез мейла и пуснете тогава нета. Аз не съм има проблеми да трие сложени вече книги, но не ги и свалям директно на четеца,  а прехвърлям.

# 301
Да, и аз прехвърлям от компютъра с кабел към четеца.

# 302
Ние ги теглим директно на 3 киндъла през браузъра и нямаме такъв проблем. Явно не е в това причината. Аз тегля предимно от читанката, но съм теглила и от 4eti me.

# 303
Здравейте,

имам един древен покетбук, може би 2 - с бутоните отпред.
Имате ли идея защо от известно време не ми показва четенатата в момента книга и докъде съм стигнала, а само тази, на която "заби". Не мога да прехвърля книги от компютъра, нито да изтрия въпросната. В чуденка съм и дали да го сменям,  тъй като ако това може да се отстрани, освен неприятният момент с помненето на страници, си работи Rolling Eyes

# 304
  • Den Haag
Имам проблем, така свалила съм книга която моби формат, отивам в calibre и от там с кабел го изпращам към киндъла, след това отварям киндъла виждам книгата за секунда и изчезва от там, но като отворя програмата показва, че на киндъла. Как да реша проблема? Благодаря предварително Simple Smile

# 305
Ние имахме проблеми преди време, тук в темата се чудихме каква е причината. Накрая се оказа, че фърмуера е остарял и искаше ъпдейт с по-нова версия. Проверете дали проблемите ми не са заради нещо подобно.

# 306
  • Den Haag
Ние имахме проблеми преди време, тук в темата се чудихме каква е причината. Накрая се оказа, че фърмуера е остарял и искаше ъпдейт с по-нова версия. Проверете дали проблемите ми не са заради нещо подобно.
Само да попитам ( не се смейте) този фърмуер на Киндъла ли да го търся или на програмата с която форматирам?

# 307
Само да попитам ( не се смейте) този фърмуер на Киндъла ли да го търся или на програмата с която форматирам?
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=G54HPVAW86CHYHKS
Надявам се знаеш кой ти е модела. Изтегляш, прехвърляш с кабела в централната директория на четеца и от настройките, след като го разкачиш, го пускаш.
Мобито още от преди 2 години уж щяха да му спират поддръжката, викам най-сетне да вземат да го направят и да се отървем от този безсмислен формат.

# 308
  • Den Haag
evencee благодаря много, сега ще пробвам Simple Smile

# 309
Диана, виж една, две страници назад, пуснах линк към тема в читанката точно за това. Там коментират версиите, че по-новата харчи повече батерия и има линк за теглене на по-старата версия, която била по-добра.

На мен моби формата си ми харесва, достатъчен ми е.

# 310
  • Варна
И аз ползвам Моби. Който не иска да не го ползва, не знам на кого и с какво може да пречи съществуването му.

# 311
  • Den Haag
Не става с тази книга, която е моби формат, друга качвах Моби няма проблем. Иначе ъпдейтвах Кирчо до най-новата версия, но не става.

Diorela книгата съм в теглила от другаде не от читанката, благодаря ти.

# 312
Преформатирайте я отново, но в AZW3 формат и вижте дали ще има проблем да се чете.

# 313
  • Варна
На мен ми се е случвало веднъж, файлът беше проблемен и просто не тръгна, не можах да го подкарам колкото и да преформатирам.

# 314
И на мен това ми мина през ума - проблем с файла.
diana lobodova, опитай да я намериш на друго място. Има и тема за търсене на електронни книги, попитай и там, може някой д я има.

Общи условия

Активация на акаунт