Кето с Ерменкова

• 26 608
  • 198
  •   1
Отговори
# 150
Напоследък чувам, че режимите й са с малко грамажи. Докато при Узунов има двукратно хранене до засищане. Всички режими, които водят до дефицит на храна, впоследствие имат йо-йо ефект.

# 151
  • HH
Напоследък чувам, че режимите й са с малко грамажи. Докато при Узунов има двукратно хранене до засищане. Всички режими, които водят до дефицит на храна, впоследствие имат йо-йо ефект.

Не съм съгласна с твърдението. Спазвала съм 4 нейни режима и на нито един не съм стояла гладна. В повечето случаи дори пропускам едно от храненията, защото съм сита.
Естествено има разлика дали режимът се спазва от мъж или от жена. За мъжете грамажите на основните хранения се удвояват, а десертът се приема 1 към 1 с грамажите посочени в плановете.

# 152
Малко са грамажите. И аз съм спазвала няколко нейни режима.
От години се храня кето ,при това .
Не е като  да съм си яла каквото ми се яде и изведнъж да спазя едно режимче и да ми се стори ,че храната е малко.
 Иначе си е строго индивидуално кой какъв начин на живот води, колко храна му е нужда за да се чувства сит и т.н.
 Хубавото на нейните режими е,че човек не се чувства ограничен от към тип храна.Има си десерти, има печива, има кето пици, кексове, баници ,  заместители на картофи..
Което създава чувството,че едва ли не ядеш всичко ,което обичаш и си слабееш.

# 153
  • HH
Може ли само да уточним, че грамаж не е равно на брой приети калории. Защото виждам, че има хора на които не им е ясно. И един организъм има нужда от определен брой калории. Понеже мазните хранихрани са по-калорични,  грамажът е по-малък. Нужно е да се достига брой калории, за да не гладувате, защото ако ядете по 4 кг айсберг дневно, ще ядете грамажи и ще сте вечно гладни и недохранени.

# 154
Може ли само да уточним, че грамаж не е равно на брой приети калории. Защото виждам, че има хора на които не им е ясно. И един организъм има нужда от определен брой калории. Понеже мазните хранихрани са по-калорични,  грамажът е по-малък. Нужно е да се достига брой калории, за да не гладувате, защото ако ядете по 4 кг айсберг дневно, ще ядете грамажи и ще сте вечно гладни и недохранени.

За вас може да го уточните. Ние сме наясно. Всяка дума на Ерменкова съм чула. Това, което ме изненада са достигането на 79 кг. Новото , което сподели ,че вече мери храната и не си позволява волности. А споменаването на Узунов е, че там е хранене до насищане . Всичко , което се контролира като грамажи е обречено. Човек не трябва да бъде роб, а да му се получава естествено. Това става лесно като се научи какво може да яде и какво не може, с какво може да прегрешава и как да компенсира.

# 155
  • HH
Нямам нужда да ми обясняват у доуточняват Кето, спазвам го от години. Узунов не е нищо освен един преводач, лежащ на чужди лаври.  Режимите на Ерменкова ги купувам за да разнообразя с нови рецепти.

Препратката със 79кг не я разбрах.

# 156
Е,   и на Ерменкова няколко рецепти  съм хващала  ,че са преведени..
 Аз  и купувам режимите защото тя ми е много приятна като енергия, следвам я от години, още когато имаше Балла. От тогава я харесвам.
 И съм напълно съгласна с mari eta72, че усети ли се човек прекалено ограничен , обикновено се проваля в някакъв момент.  А и да не се .. не го усещам аз така живота.
  Да,според мен грамажите са малки. Няма да давам пример ,за да бъда коректна и да не пиша примерно хранене.. Но пък не пречи на който не му е достатъчно да си ги увеличи. Пак ще има някакъв резултат.

# 157
Е,   и на Ерменкова няколко рецепти  съм хващала  ,че са преведени..
 Аз  и купувам режимите защото тя ми е много приятна като енергия, следвам я от години, още когато имаше Балла. От тогава я харесвам.
 И съм напълно съгласна с mari eta72, че усети ли се човек прекалено ограничен , обикновено се проваля в някакъв момент.  А и да не се .. не го усещам аз така живота.
  Да,според мен грамажите са малки. Няма да давам пример ,за да бъда коректна и да не пиша примерно хранене.. Но пък не пречи на който не му е достатъчно да си ги увеличи. Пак ще има някакъв резултат.

Даааааа, и аз я харесвам. И аз не обичам рамки и ограничения. Препратката за 79 кг е, че тя е станала 79 кг , заснела се е и е започнала режима, поредния, който е създала. Изненадах се, защото не допусках,че човек, който пише режими, може да допусне такива килограми.  Узунов не ми е фаворит също, но има полезни препоръки -например двуразово хранене намирам за полезно. Златната среда е постижимо нещо и изисква усилия.

# 158
Има ли някой на Фаст режим да каже как е?

# 159
Минавам само да ви кажа, че в Лидл има силиконови формички, които са идеални за хлебчетата, мъфините и поничките от режимите ни.
#BGMлоялнапрограма

# 160
  • София
Минавам само да ви кажа, че в Лидл има силиконови формички, които са идеални за хлебчетата, мъфините и поничките от режимите ни.
#BGMлоялнапрограма

Чудесно, че минавате да кажете, но прочетете и условията на лоялната програма

# 161
#BGMлоялнапрограма

Чудесно, че минавате да кажете, но прочетете и условията на лоялната програма

Разяснете ни Вие!

# 162
  • София
Няма какво да разяснявам, хората са си го написали - цитирам
"Целта на  BGМлоялнапрограма е да бъде използван единствено в мнения относно лоялната програма, които разясняват нейните механизми и предимства. Публикации с различна тематика няма да бъдат оценявани, дори и да съдържат BGMлоялнапрограма."

На всичкото отгоре това е тема за кето  режим, а не забелязано в Лидл. Сори ма не сте интересна.

# 163
На всичкото отгоре това е тема за кето  режим, а не забелязано в Лидл. Сори ма не сте интересна.
Сори, ма темата е моя 😘

# 164
Здравейте, някой има ли отзиви за режимите за бременни с ИР и ГД? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт