Кето с Ерменкова

• 26 584
  • 198
  •   2
Отговори
# 195
Меренето на всичко клони към фиксация и контрол, което може да доведе до хранително разстройство. Тялото има нужда от сътрудничество и баланс, за да се постигне реално реструктуриране на телесната маса. В случая на тази дама обаче това изглежда почти невъзможно.

Дано все пак успее да намери здравословен и устойчив подход, с който наистина да подобри метаболизма си и да се чувства добре в тялото си. В крайна сметка всеки сам решава как да поддържа здравето си по адекватен начин или да го съсипе, защото е избрал по-лесния път.

# 196
Видях най-новата и рецепта за  Кето Панакота с глазирана тиква . Аз ли нещо съм пропуснала, но кога тиквата е станала кето?

# 197
Започнах Кето и метаболитен рестарт.
Първи впечатления - грамажите на порциите са малки, човек със стабилен апетит ще гладува. За мен е ок, но бях изненадана от едни 62 гр краставица Satisfied
Като цяло се набляга основно на циклично гладуване - от 18 -19 до 12 ч наобед на следващия ден.
Ястията са вкусни, има интересни идеи, но това с боба и лещата беше голяма изненада за мен-от много години не ям такива неща и не бих опитала.
Отслабване при такива грамажи, толкова часове фастинг и ниски въглехидрати със сигурност ще има, но си задавам въпроса доколко е здравословно да се храниш редовно с термично преработени мазнини-запечени ядки и масло, запържено месо, препържено масло.
Някой, който е спазвал вече режима, може ли да сподели как се е чувствал-аз съм с чувствителен стомах и не знам...
Целта ми са 2-3 кг, по-скоро упорити мазнини.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 11:49 от Avgusta

# 198
На мен изобщо не ми действаше добре, именно защото не мога да ям толкова мазно. Буквално ми ставаше лошо.

Имам приятел, който дълго време спазва стандартно Кето, редовно имаше висок холестерол на годишните профилактични изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт