Боледуване на децата ни - тема 75

• 34 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Ако е суха кашлица е баш за синекод. Ако не помага, тогава може да се включи антихистамин - ксизала добре действа при мен, както и пулмикорт.

# 136
Сухата също не е ок да се потиска. Трябва да се развлажни. Като цяло никоя кашлица не е добре да се потиска.

# 137
Моя опит показва, че често има суха, която не става влажна.

# 138
И при нас винаги изписват откашлящ заедно с кортикостероидите.

# 139
  • shumen
Кашлицата е точно суха и затова изписа Синекод лекарката.Дано той му подейства и спре да кашля,че да си отива на училище,че много материал губи.

# 140
Моята малката беше спряла да кашля и да се чува сополчето и след 2 дни в градината пак го чувам. Допускам, че е от спарването в стаята там, защото за няма 48 часа не вярвам да се разболее.
Есберитокса го обмислям от години, все избягвям билковите нища, че или някой ще кашля от тях или ще де изприщи. Ама ще взема да го пробвам следващия път.

# 141
Този Есберитокс не го бях чувала, но сега го разгледах. Дали наистина помага при хрема и запушен нос, при нас това са основните проблеми? От там и кашлицата де..

# 142
  • shumen
Аз досега не съм давала Есбиритокс.Ще видим сега като го започна дали ще има полза от него.

# 143
  • Пловдив
Привет, някой с впечатления за Мупироназал? Малката е със задна хрема и кашля от нея , та това ни изписаха.
Все още не съм започнала, защото имам чувството, че каквото и да капя, хремата ( задна) не минава. То не бяха виброцил, Назик кидс , гентазон….

# 144
Ми, тясноспектърен антибиотик, който действа супер бавно. Единствената полза е, че ако е правилния антибиотик, тогава нормалната носна флора остава незасегната, т.е. не убива всичко като други локални аб.

# 145
Есберитокс е много стар продукт, съществува от моите детски години. Тогава имаше само на хапчета за пиене, нямаше такива дъвчащи, фемили, форте и т.н. За времето си беше голям хит и съм го пила като ученичка. Купувала съм го и в близките години, но за себе си. Не е нещо кой знае какво, но бива.

# 146
Привет, някой с впечатления за Мупироназал? Малката е със задна хрема и кашля от нея , та това ни изписаха.
Все още не съм започнала, защото имам чувството, че каквото и да капя, хремата ( задна) не минава. То не бяха виброцил, Назик кидс , гентазон….
Сестра ми днес го похвали, че действал бързо при племеника - на 3г. Беше доволна. От дете до дете има разлика - за едни е добър, за други не. Докато не пробвате няма как да разберете дали действа при вас.

# 147
От бактерия до бактерия има разлика (не че децата са еднакви, де), явно е бил подходящ.

# 148
Може, не споря. В случая само препредавам мнение. Може просто да е било правилното лекарство в случая и затова да се е повлияло детето.

# 149
Една приятелка разправя, че сина и много боледувал, някакъв лекар изписал есберитокса и спрял да баледува. Звучи прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт