Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Еми явно наистина нямате търпение, щом чакате в ютуб. 😉 Иначе не са ви интересни изобщо.. 8ма тема е това 😀

И пак на български език ще напиша, че не ми е интерсесен Даниел и платеният му канал, а не останалите хора от семейството. Сигурно и кака Гина от съседната тема ме разбра само вие не сте. 🤣

# 586
Съжалявам , че го пиша и със сигурност ще отнеса доста хейт , но е работила при Даниел като управител . Ако козметик е дъното не знам за нейните професии какво може да се каже .
Аз не мисля , че има нещо лошо Даниел да я издържа .

# 587
Права е Атанаска, като се хвали. Вижте в Инстаграм суперлативите, които хвърчат по нейн адрес от заблудили се хора. Колко е борбена,можеща,успешна🤣
Емилия, като мълчи ,не споделя и не използва гръмки думи, е търтей.

# 588
А какво точно е работила Емилия? Аз помня, че искала да ставала чалга певица 😅 и искала Даниел да я спонсорира, но тогава отворил тази фирма за опасните отпадъци. Тя постоянно пишеше, че Емели е болна и не може да отиде на работа, което е съвсем нормално за жена с малко дете. Тази фирма не съществуваше дълго време.
И не става въпрос да се хвали, просто това са фактите. Аз не мисля, че е търтей. Доста е трудно за сама жена с толкова малко дете да работи, защото децата в тази възраст боледуват доста. Повечето работодатели не искат да назначават жени с малки деца.

# 589
Е всички сме имали малки деца и знаем как стоят нещата с работодателите. Емилия следва май история беше, освен ако не е зарязала следването. Всички се хвърлят на инфлуенсърство и реклама, мениджър, маркетинг и чалга кариера. Иначе учи за учител по история или нещо подобно.

# 590
Пуснаха съобщение, че имат проблем с монтажа. Ще пуснат епизод когато се справят с проблема.

# 591

Емилия е работила и работи. Предаването е да изгради на Даниел положителен образ, който носи на плещите си всички около него.  Но фалша лъсна.
Естествено,че ѝ помага с детето, но не плаща на майката всички капризи. Излиза,че щом не се хвалиш значи нищо не вършиш.
Това също е хвалене.. Голем профи.опит

# 592
На Емилия  сигурно и е писнало да слуша как е търтей и държанка .😀

# 593
# 594
  • София
Тя е на 26 с малко дете.
Какъв да е професионалния и опит?

Подигравате се с напълно нормални професии.

# 595
Тя е на 26 с малко дете.
Какъв да е професионалния и опит?

Подигравате се с напълно нормални професии.
Не  се подигравам, но не е и в БАН, щото козметик било дъно

# 596
По същата логика и Емилия работи професия, която я упражнява всеки, под път и над път.

# 597
Говоря конкретно за Наска,че сте й големи фенове на любовницата.
По същата логика и Емилия работи професия, която я упражнява всеки, под път и над път.

# 598
Ами не  и е лоша професията , работила е в Амбър и в Белисимо, които не са квартални салони.😀

# 599
В Белисимо колко работи там Grinning Като през повечето време я няма Grinning  за да дебне Даниел Grinning За мен лично има по-готини професии дори и в Белисимо от нейната.Тя даже там е в дъното.То от козметик се почва.Най-високият пост там е лекар.
Ами не  и е лоша професията , работила е в Амбър и в Белисимо, които не са квартални салони.😀

Общи условия

Активация на акаунт