Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
По същата логика и Емилия работи професия, която я упражнява всеки, под път и над път.

Тъпото е, че Наска се изтъква под път и над път за всичките й 20 професии, за разлика от Емилия.
Да се напишеш маркетинг или интериорен дизайнер, при положение,че хората учат с години и са сериозни професии (даже в сайта си се е писала Маркетинг и реклама), про положение,че си инфлуенсър. Да,качва хубаво съдържание и интересно,но няма нищо общо с маркетинг. За дизайнерските умения на Наска, която прави “проекта” на лист хартия с химикалка, даже не знам какво да кажа🤦♀ Хората работят с тежки програми,изготвят 3д проекти

По същата логика и Емилия работи професия, която я упражнява всеки, под път и над път.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 22:02 от Волна_пеперудка

# 601
То щот на Емилия и се събира 2години трудов стаж общо дали има..

# 602
Права е Атанаска, като се хвали. Вижте в Инстаграм суперлативите, които хвърчат по нейн адрес от заблудили се хора. Колко е борбена,можеща,успешна🤣
Е то това са единствените неизтрити коментари Grinning Тези, които са й написали истината, всъщност "завиждат" и тя ги е изтрила и блокирала Grinning

# 603
  • София
В Белисимо колко работи там Grinning Като през повечето време я няма Grinning  за да дебне Даниел Grinning За мен лично има по-готини професии дори и в Белисимо от нейната.Тя даже там е в дъното.То от козметик се почва.Най-високият пост там е лекар.
Ами не  и е лоша професията , работила е в Амбър и в Белисимо, които не са квартални салони.😀
Абе да ти кажа не се започва с козметик, че да станеш лекар. Grinning
Никой не ти оспорва , че лекарската професия е по- престижна.
Мир само, че от спорове чия професия е по на дъното от тези на Емилия и Атанаска закопахте половината работещи в страната.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 21:29 от ~Étoile~

# 604
Говоря конкретно за Наска,че сте й големи фенове на любовницата.
Аз не съм фенка нито на Атанаска, нито на Емилия. Не виждам в тях нещо заради, което да ги харесвам, а да пиша злобни и заядливи коментари за тях още по-малко. И двете са един дол дренки. Коя интелигентна жена ще се загледа в Бачорски?!

# 605
А, точен въпрос. Коя интелигентна жена ще се загледа в Бачорски?

# 606
Вие пък ако си мислите, че интелигентните жени ни секс правят, ни пари харчат Simple Smile))
Ще се загледат и те - млад, здрав, прав, богат

и пак да кажа: много приятен софийски ‘акцент’

# 607
Пуснаха съобщение, че имат проблем с монтажа. Ще пуснат епизод когато се справят с проблема.
Къде са го пуснали това съобщение? Кой го е пуснал? И уточнява ли се кога ще има епизод? Тази вечер да се надяваме ли?

# 608
Вие пък ако си мислите, че интелигентните жени ни секс правят, ни пари харчат Simple Smile))
Ще се загледат и те - млад, здрав, прав, богат

и пак да кажа: много приятен софийски ‘акцент’
То е ясно, че правят секс и харчат пари. Но внимават от кой раждат. 😉

# 609
Те тея епизоди нали бяха готови от поне месец и кусур.Защо ги преработват пак и то в последния момент

# 610
Пуснаха съобщение, че имат проблем с монтажа. Ще пуснат епизод когато се справят с проблема.
Къде са го пуснали това съобщение? Кой го е пуснал? И уточнява ли се кога ще има епизод? Тази вечер да се надяваме ли?
В ИГ страницата на Златната ябълка го прочетох аз...не знаят кога ще бъде отстранен проблемът, но веднага ще го пуснат след оправянето. Работели три дни вече по него. И аз мислех, че отдавна са направени епизодите, но явно не.

# 611
# 612
Те тея епизоди нали бяха готови от поне месец и кусур.Защо ги преработват пак и то в последния момент
Наистина се бяха похвалили, че епизодите са готови. Явно са сметнали, че оригиналното съдържание от този епизод няма да се хареса на зрителите и сега преработват, режат и добавят нови кадри.

# 613
Това пък със селото е такава глупост, че вече става банално. Нали качваха в началото снимки на Наска с бившия приятел, една дама от Смолян писа, че бил с възможности, а Наска амбициозна от малка, даже и с нейното гадже се задявала. Боже, какви неща помня..  😂 Така де, Наска преди Бачорски не бих казала, че има селски вид, гледам, че си е пътувала с това момче. При Емилия обаче промяната е много положителна. На старите си снимки все едно е от малцинството, докато Наска се е загрозила с корекциите.

# 614
Много обичат да изкарват всичко извън София село. Имаше приказки как Даниел я измъкнал от калта. Факт е, че без Даниел нямаше да може да се фука колко е успешна, но чак пък в кал да е газила, извинете.
Всъщност и аз я намирам за амбициозна. Може би, ако не беше Даниел, щеше да се ориентира към друг. Съжалявам, но не мога да приема, че тя го обича. Той сигурно да и още много кралици ще има на сърцето си.

Общи условия

Активация на акаунт