Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 149
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Чак дъното като професия ?

# 571
Иначе пак епизод ще има в 18:00ч, ама няма нищо🤦🏼♀. Поне да не обявяват час

# 572
Гледам, че сте изписали няколко страници и мислех, че са излъчили епизода, а то пак Наска и Емилия. 😅😅😅 Голяма скука!

# 573
  • София
Не е Атанаска единствената козметичка на света, ясно е че ви е черна и искате да я обидите ама покрай нея обиждате и доста хора, които си изкарват достойно хляба.

# 574
Много голямо "съревнование" между Емилия и Атанасия се прави тука, на Атанасия се гледа всичко под лупа
За протокола: жената не се казва Атанасия. Според паспорта й, няма “И” в името Wink

# 575
Специално за Vanilis...
Понеже нямам търпение да гледам Даниел и неустоимият му чар влязох и о, изненада!
Все още няма епизод в 18:40.
.

Ето това не е сериозна работа! Ходи му вярвай на този палячо! Знам, че го обичаш, но е такъв! 😀

# 576
Аз не разбирам какви са тези подигравки към Атанаска, че е медицински козметик. Все едно Емилия е ядрен физик. И двете са един дол дренки щом са решили да раждат от този палячо Бачорски.

# 577
  • София
Много голямо "съревнование" между Емилия и Атанасия се прави тука, на Атанасия се гледа всичко под лупа, а Емилия е помазана от гледна точка на това, че е в ролята на жертва един вид и ѝ се прощава. И двете работят "инфлуенсъри", за разлика от Емилия обаче Атанаска има и друга работа. Емилия откакто е родила Емели НЕ работи, издържана е от бащата на детето ѝ, което да ви призная си ми звучи като да е било цел 😀 просто сценария до довеждането на тия обстоятелства не ѝ е бил по вкуса. Ако се чудите сега как се издържа - дайте по един бърз сърч в Гугъл по фамилии и ще откриете кой, какво и ще достигнете до изводи, които най-вероятно няма да са грешни 😀

В търговският регистър Емилия ми излиза свързана с две фирми, едното е Госпожа Реклама и другата е подобна. Емилия също така работеше във фирмата за рециклиране на Даниел преди да затвори. Не е седяла да си клати краката.
Самата Емилия каза в епизода, че не работи и я издържа Даниел.

Не е работила във времето на заснемане.

# 578
Еми явно наистина нямате търпение, щом чакате в ютуб. 😉 Иначе не са ви интересни изобщо.. 8ма тема е това 😀

# 579
един час по късно още няма епизод...

# 580
Много голямо "съревнование" между Емилия и Атанасия се прави тука, на Атанасия се гледа всичко под лупа, а Емилия е помазана от гледна точка на това, че е в ролята на жертва един вид и ѝ се прощава. И двете работят "инфлуенсъри", за разлика от Емилия обаче Атанаска има и друга работа. Емилия откакто е родила Емели НЕ работи, издържана е от бащата на детето ѝ, което да ви призная си ми звучи като да е било цел 😀 просто сценария до довеждането на тия обстоятелства не ѝ е бил по вкуса. Ако се чудите сега как се издържа - дайте по един бърз сърч в Гугъл по фамилии и ще откриете кой, какво и ще достигнете до изводи, които най-вероятно няма да са грешни 😀

В търговският регистър Емилия ми излиза свързана с две фирми, едното е Госпожа Реклама и другата е подобна. Емилия също така работеше във фирмата за рециклиране на Даниел преди да затвори. Не е седяла да си клати краката.
Самата Емилия каза в епизода, че не работи и я издържа Даниел.

Не е работила във времето на заснемане.

Много меринджей, много нещо. "Мениджър ключови клиенти". Чистачката Баба Мара сигурно е "Оператор на почистваща единица"

# 581
Не ключовите клиенти към някой друг 😀😀 "не важните" . ГолЕма професия имала и в момента също..

# 582
Еми явно наистина нямате търпение, щом чакате в ютуб. 😉 Иначе не са ви интересни изобщо.. 8ма тема е това 😀

Ами нямам та, обичам да показвам на хората какво не са. И за мен Даниел не е сериозен както твърди. Даже Атанасия е по-отговорна от него. Като не знае кога ще се качи да не обявява час просто.

# 583
един час по късно още няма епизод...
А някой тия дни писа в темата колко перфектен мениджмънт имали и как идеално се справяла продуцентката. За 11 епизода имаше сумарно 2 тийзъра. А епизодите никога не се качват навреме. А ако има някаква промяна, Даниел качва в личния си профил стори, с което да благоволи да уведоми. Освен саркастичните подмятания: днес няма да има епизод, ей така, щото ме дразните.

# 584

Емилия е работила и работи. Предаването е да изгради на Даниел положителен образ, който носи на плещите си всички около него.  Но фалша лъсна.
Естествено,че ѝ помага с детето, но не плаща на майката всички капризи. Излиза,че щом не се хвалиш значи нищо не вършиш.

Общи условия

Активация на акаунт