Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 224
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Просто отбелязах, че е спестовна.
Тя е спестовна, защото може да си го позволи, тъй като мъжът й плаща за всичко. И всичко, което тя си спечели от нейните си занимания... може и да не го харчи.  Най- обичам като каже някоя "това палто сама съм си го купила" или "тази кола сама съм си я платила", е да... когато има кой да плаща за всичко останало, тогава има мегдан и за пестене Grinning Да я видя без Даниел как ще пести каквото и да било. Особено, ако живее под наем и си получава обикновена заплата, с която да гледа децата. Колко хора живеят така... и представа си няма голямата спестовница.

Спестовна нямах това предвид, а че не харчи за някакви скъпи неща. Дрехите са й евтини, декорацията - от Джъмбо, беше се похвалила, че сама ще направи дребната украса на партито на Дани - чинийки, салфетки, подложки, сглобяваше там нещо в едно стори, дивана (мисля), че спомена нещо от рода, че е 3-3300 лв, което е нормално за един диван. Рядко ходят в заведение, различно от Под метлите и Хепи. Даже не съм се сетила някъде в някое стори да са се отбелязали от някакъв готин ресторант да опитат хубава храна. Ядат някви кюфтаци и полуфабрикатите на Хепи. Добре, че баба Сийка готви. Та това исках да кажа. Не е някоя разсипница и всеки ден да е по-магазините. Даже някои други инфлуенсърки харчат много повече от нея, за да има какво да снимат. Я, вземи Нора Недкова да видиш как ще му изпие кръвчицата на Даниел. Има къде, къде по-големи вампири.

# 481
И в Cest La vie ходят 😀

# 482
А, да! Сигурно са им познати собствениците 😃😃

# 483
Абсурд 😀 управителят им е приятел

# 484
А, да! Сигурно са им познати собствениците 😃😃

Кумове са на управителя.

# 485
Как не се сетих 🤣🤣🤣

# 486
Тяхната приятелка Вероника прави украсата на заведението, затова ходят там.

# 487
Тя  е жена  на управителя , Илиян .

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 21:20 от Candy_girl

# 488
Eй го този, ако не се похвали с бройка последователи или бройка гледания... просто няма да се нарече Даниел.

И не е "чупиме", а "чупим"!

# 489
Тя  е цена на управителя , Илиян .

искаш да кажеш жена Yum

# 490
Eй го този, ако не се похвали с бройка последователи или бройка гледания... просто няма да се нарече Даниел.

И не е "чупиме", а "чупим"!

Като почне да си качва колко гледания има, все едно някой се интересува. 😅

# 491
Бройката нищо не означава. Важното е качеството, не количеството. То и чалгата има повече слушатели в България от класиката и джаза, ама какво от това?

# 492
Да не говорим, че повечето хора го гледат за сеира и да му се подиграват на селските изпълнения.

# 493
еее то Илиян и Вероника се изживяват като собственици, сигурни ли сте, че е само управител хаха

# 494

Общи условия

Активация на акаунт