? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 201
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 11 235
Някой знае ли от къде може да се купят противоплъзгащи силиконови подложки за килим от този тип,но от физически магазин?

# 11 236
  • Буркина Фасо
Някой знае ли от къде може да се купят противоплъзгащи силиконови подложки за килим от този тип,но от физически магазин?
Скрит текст:
Юск, Икеа  и  google.

# 11 237
Искам да внеса торта в заведение,но ми казаха само със сертификат. Ако е торта от Кауфланд примерно, състава и срока на годност на кутията води ли се, че е ок и ще я приемат ли?

# 11 238
Искам да внеса торта в заведение,но ми казаха само със сертификат. Ако е торта от Кауфланд примерно, състава и срока на годност на кутията води ли се, че е ок и ще я приемат ли?
Защо не питаш направо в заведението? Щом имат конкретни изисквания, само те могат да кажат при какви условия ще ги приемат за спазени.

# 11 239
  • Бургас
Мисля че сертификата се съхранява  и при нужда се представя. Ако е на кутията , трябва да съхраняват кутията ли, или да режат етикет,който е залепен на нея

# 11 240
Ако наистина е от Кауфланд тортата, питай на информация дали дават някакъв сертификат от производителя.

# 11 241
Копие. Всяка стока има сертификат на производител.

# 11 242
Благодаря, ще питам в Кауфланд тортите имат ли някакъв сертификат.

# 11 243
Как перете яке гъши пух?

# 11 244
  • UK
Аз, в пералнята, на програма за спортни дрехи, с 600 оборота центрофуга.

# 11 245
  • София
Как перете яке гъши пух?
С препарат за вълна/плетива и на не повече от 40°С, слаба центрофуга. После суша в легнало положение върху хавлия на слънце. Като позасъхне го мятам и на простора, но го суша поне три дена.

# 11 246
Знаете ли колко месеца важи ваучер от Айко?

# 11 247
Как перете яке гъши пух?
С препарат за вълна/плетива и на не повече от 40°С, слаба центрофуга. После суша в легнало положение върху хавлия на слънце. Като позасъхне го мятам и на простора, но го суша поне три дена.

Има специални препарати за пране на пух.

# 11 248
Не намерих за пух, за вълна взех, дано не го прецакам

# 11 249
  • Бургас
Нося се из улиците на София, слушам навигацията и по едно време чувам "след 400 метра на кръговото кръстовище вземете едно́вия изход" 🤣 Викам си да не би да има нов изход на предстоящото кръгово, изобщо това възможно ли е, какво е искал да каже авторът? Докато мина 400-те метра вдянах, че става дума за първия изход.
Някой ще каже ли на едно шеметно бургаШко лейди: Къде е Гергана? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт