? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 702
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 675
може и това да е било, благодаря!

# 12 676
Ти си лесна, но децата ти са български граждани и им се полага безплатно здравеопазване до пълнолетие. Не мисля, че може с някаква декларация в НАП да се откажат частично от права. А и не разбирам защо ти трябва сега баш. След малко, като станат пълнолетни, влизаш в стандартната процедура.

# 12 677
за след малко, е ясно
сега, ако не може-  здраве да е
искам, защото обичам да ми е всичко свършено, веднага
и да нямам задължения, никъде
вече си направих напомняне,на гугъл календара, за да ги отпиша , като станат на 18

# 12 678
Докато станат на 18 задължения няма да имаш, защото грижата е на държавата по закон. Като станат на 18 вече са пълнолетни и ако искат да се отпишат ще трябва те да го направят. Станат ли пълнолетни, ти нищо не можеш да правиш от тяхно име.

# 12 679
извинете за спама

Скрит текст:
де юре е така
Като станат на 18 вече са пълнолетни и ако искат да се отпишат ще трябва те да го направят.
но де факто, аз ще ги отпиша Sunglasses
благодаря за насоките, вече получих мейл , с входящ номер на запитването към НАП

# 12 680
  • Sofia
Извинявам се, ако вече е коментирано, но дали може да препоръчате ресторант / заведение в София, предлагащ меню за Бъдни вечер? Естествено, храната трябва да е вкусна и качествена. За предпочитане, в по-централните части на града. Благодаря! Simple Smile

# 12 681
Извинявам се, ако вече е коментирано, но дали може да препоръчате ресторант / заведение в София, предлагащ меню за Бъдни вечер? Естествено, храната трябва да е вкусна и качествена. За предпочитане, в по-централните части на града. Благодаря! Simple Smile
My choice
Излизат ми реклами за готвено за Бъдни вечер и Нова година,  три дни предварителна заявка.

# 12 682
  • София
И Хепи предлагат меню за Бъдни вечер.

# 12 683
Моля, някоя добра душа да ми обясни приликите и разликите между:
св. ребра
ребра патрон
гърди без кост/с кост,
защото на мен всичко изброено ми е едно и също... освен, че едното е нарязано.

# 12 684
Моля, някоя добра душа да ми обясни приликите и разликите между:
св. ребра
ребра патрон
гърди без кост/с кост,
защото на мен всичко изброено ми е едно и също... освен, че едното е нарязано.
Св. ребра – по-близо до гръбнака и са по-къси.
Ребра патрон – по-дългите ребра, разположени над коремната част
Гърди – долната част на гръдния кош и корема

# 12 685
  • Далечният изток
Ребрата са си ребра. Повече кост, около тях месо, но доста по-обрано. Гърдите с кост са ребрата с цялото месо и мазнина около тях. Има повече мазнина там. Без кост - същото месо, мазно, но без ребрата. Патрон е цялото парче от няколко ребра, ето това

# 12 686
Благодаря Ви сърдечно Flowers Hibiscus, не искам с мазното, че става много тежко, пък досега все на мазни съм попадала. Сега ще знам какво да си поръчам Simple Smile

# 12 687
  • Далечният изток
Гърдите са мазни.
Вземай ребра.

Ами не, ребрата не са къси, дълги са. Насичат ги на 3 или 4, за да са по-къси и да се сготвят по-добре.

# 12 688
И Хепи предлагат меню за Бъдни вечер.
Дам, приятелка си поръча днес точно от тях.

# 12 689
Гърдите са мазни.
Вземай ребра.

Ами не, ребрата не са къси, дълги са. Насичат ги на 3 или 4, за да са по-къси и да се сготвят по-добре.
ребра, да, но си има ред на рязането
тук ги делят точно на два вида ребра,както съм казала по- горе
по учебник от ТОХ( майка ми е учила) ,
също
по- близко до гръбнака са по- сухи и са до 8- 10см
на места и пиано му казват
ребра- по- дълги, и дори, завършват с парче месо без кост( по- мазни са)

Общи условия

Активация на акаунт