? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 367
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 13 005
  • Сф
Карзз,  Аз бих ги написала на Ъурд и заглавията на рецептите бих ги вкарала в автоматично съдържание.

https://aula.bg/blog/sadarjanie-v-word/

# 13 006
  • Бургас
Карзз,  Аз бих ги написала на Ъурд и заглавията на рецептите бих ги вкарала в автоматично съдържание.

https://aula.bg/blog/sadarjanie-v-word/
Благодаря ти!
Ще разгледам подробно линка!
Дано успея!

# 13 007
  • 🌊
Писах и в друга тема, но тук май по-бързо ще открия тайната Simple Smile

Не знам дали пиша на правилното място.
Имам въпрос.
Искам да си въведа в лаптопа всички заглавия на  рецепти, които имам записани в тетрадки.
Като търся дадена рецепта, да я напиша и да ми излезе къде я имам записана.
Нещо като търсачка.
Има ли такава програма? Ако, да то къде е, коя е?
Ако може подробно да ми се опиша или покаже, че не съм много ок с компютрите.
Благодаря!
Моите всички рецепти съм си ги вкарала в One Note. Имам си подкатегории, класификации, заглавия, цветове, ликове, снимки

# 13 008
И в обикновен текстов файл ctrl-f работи.

# 13 009
аз все още имам булсат / сателитна/, че е платена до края на годината, и не е прекъсвал сигнала
 сикрет, вашите преподписаха ли с виваком?- щото , ако не са- не са им длъжни с нищо Wink

# 13 010
  • here and now
Някой справил ли се е успешно с онлайн подаване на заявление за смяна на документ за самоличност?
Изписва ми съобщение, че услугата е временно недостъпна и да опитам по-късно, но то това може да го пише и месеци наред....
В България съм.
Да си отговоря, може да е полезно на някой. Ходих на място и там системата не работеше. Казаха, че може онлайн и че имат подавани такива заявления. Ако на някой му се наложи да се въоръжи с търпение и да опитва.
Аз успях преди малко.

# 13 011
  • София
Така - от вчера на обед, родителите ми са без Телевизия - на Булсатком /знам, че вече Виваком я притежават/.Звънели са родителите ми/някакъв номер на Булсатком още янвосв води/ и са казали, че има много сигнали и тъй като е почивен ден, екипите са малко /1 за целият град 🙄/, и в крайна сметка вчера никой не е отишъл. Днес, по обед стават 24 часа от аварията, пак звънят, пак същото и следобед, когато отново звънят, била вече друга жена и тя казала на майка ми "Госпожо,в договора Ви пише, че до 72 часа може да дойдат", а майка ми й казала, че ако закъснее с 1 ден да плати, ще я търсят нали,а жената отвърнала, че няма нищо общо и затворила.😑 Кажете ми, къде да звъня или да напиша едно гневно писмо.. 😡
И ние сме от Булсатком към Виваком. Нямахме нет 6 дена, вчера го пуснаха. Съпортът на Виваком е под всякаква критика. Не знаех, че до 72 часа трябва да дойдат. Определено ни бяха отсвирили за празниците.
Аз ще намеря мейл на Виваком и ще им пиша гневно. Ако и други го направят, ще бъде добре. Според мен са прибарали мрежата на Булсатком, но са уволнили поддръжката.

# 13 012
Къде в София мога да направя изследвания в събота и да излязат същия ден - ПКК, СУЕ и ЦРП? Предпочитам районите около Люлин.

# 13 013
Някой справил ли се е успешно с онлайн подаване на заявление за смяна на документ за самоличност?
Изписва ми съобщение, че услугата е временно недостъпна и да опитам по-късно, но то това може да го пише и месеци наред....
В България съм.
Да си отговоря, може да е полезно на някой. Ходих на място и там системата не работеше. Казаха, че може онлайн и че имат подавани такива заявления. Ако на някой му се наложи да се въоръжи с търпение и да опитва.
Аз успях преди малко.
При мен за 30 дни срок нямаше ефект.
Не ми се искаше да минава този срок и тези дни отидох до рпу.

# 13 014
  • Сливен
аз все още имам булсат / сателитна/, че е платена до края на годината, и не е прекъсвал сигнала
 сикрет, вашите преподписаха ли с виваком?- щото , ако не са- не са им длъжни с нищо Wink

Не са. Тя майка ми не знае къде е договора, не знае кога последно е предподписван и не знае къде трябва да отидат, за да преподпишат🙄🤐😵. Питат мен за тези неща, а аз живея в близкият град и само през почивните дни и празници сме тук,и естествено не знам къде са им документите и какво имат като документи.. Направо е оле-Мале положението..

# 13 015
  • София
Къде в София мога да направя изследвания в събота и да излязат същия ден - ПКК, СУЕ и ЦРП? Предпочитам районите около Люлин.
За Люлин не знам, но в Токуда лабораторията е денонощна и работи всеки ден, все до тях опирам. Излизат за до два часа. Когато не работи регистратурата на лабораторията, се плаща на централната, а нощно време на тази в спешното.

# 13 016
Аз ще намеря мейл на Виваком и ще им пиша гневно. Ако и други го направят, ще бъде добре. Според мен са прибарали мрежата на Булсатком, но са уволнили поддръжката.
Нищо няма да постигнеш с писането на гневни писма. И на уше...когато една компания придобие друга, най-често служителите на придобитата компания сами напускат. Просто не издържат на темповете на работа.

# 13 017
  • София
Нищо няма да постигнеш с писането на гневни писма. И на уше...когато една компания придобие друга, най-често служителите на придобитата компания сами напускат. Просто не издържат на темповете на работа.
Ааа, не си прав, винаги има полза, дори и само да си разтовариш енергията. Дават и някаква компенсация, която естествено не може да компенсира липсата на нет за 1 седмица. За другото си прав.

Сикрет, не е нужно да се преподписва, продължаваме си със старите договори и устройства. Ето тук е описано всичко подробно:   
https://www.vivacom.bg/bg/bulsatcom

# 13 018
  • Сливен
Благодаря за линка, сега ще го погледна.

# 13 019
,винаги има полза, дори и само да си разтовариш енергията.
Използвай форума за енергията. Или като ти пратят анкета за NPS-a, сложи една отрицателна оценка и ще ти се обадят лично. Тогава ги соли колкото ти душа сака

Общи условия

Активация на акаунт