Да се оплачем... 2024

• 1 986 931
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 120
vaychka, всичките трудности на това ме научиха, да ценя най-най-дребните моменти...

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 22:40 от blackcat6

# 121
buni Heart Hug

Коте, пожелавам сили, за да издържиш.

# 122
Моето все още се връща редовно и смята, това е дома и, но не е същото. И тя е променена, а и аз си давам сметка, че сме равноправни малко или много. Понякога и коригирам поведението и тя ми се сърди. Не мога напълно да изляза от ролята си на майка. Аз в общи линии повтарям модела на моето семейство. Докато бях дете не са ме били никога, но имах да го наречем “нерационален страх” от майка ми и дядо ми. Не исках да ги разочаровам. Когато завърших университет, вече имахме съвсем други отношения. Майка ми беше най-близкия ми човек….и ние с дъщеря ми сме така. Като по-малка я контролирах, но постепенно “отпуснах юздите” и сега сме почти равноправни.Само дето аз имам много повече житейски опит и все пак съм майката…пратих и това наскоро:

С други думи, тя ми се сърди, че съм контролираща, а аз всъщност си върша работата….Умна е, разбра ми посланието, а дали е съгласна, тя си знае.

Аз да се оплача, че ей така, между другото, реших да направя още една питка. Нали първия път събрах овации, сега вече действам със самочувствие. Дано не се изложа.

# 123
  • Бургас
И аз от ревящите на нова година!
Моля се да е добра година в мой личен план! Имам нужда! Много силно го желая!🙏🍀

# 124
   Всички повтаряме семейните си си модели по някакъв начин, колкото и да отричаме. Майка ми се оплакваше от баба ми, сега и тя заприличва на нея. В себе си също виждам наченки Simple Smile.
   Родителите ми са заедно и досега, но техния модел на семейство не ми допада никак. Обаче виждам в себе си остатъци от този модел и това мислене... Съвсем неволно е.
   Мъжът ми е страхотен. Възпитан, културен човек, високоинтелинтен, със счупена черупка, без предразсъдъци. Но и той трудно се отърва от ограниченията си. Най-много му помогна това, че живее ежедневно в женска, феминистка среда Simple Smile. Аз, две дъщери, котка-момиче и куче-момиче. И на работа - пак така. Основно жени. Много, много еволюира този човек за едни нищо и никакви тридесет години Simple Smile.

# 125
Кло, съпругът ми е нещото което ме променя към добро. И децата, но те са негово продължение, така че това е логично. Не си и помислям да копирам моето семейство. Не че не бяха чудесни. Просто бяха такива за нас със сестра ми. За моите деца искам нещо още по добро. Най доброто. Затова всеки ден се опитвам да съм по добра- за тях .
Коте, прегръдки от мен. От това как преминаващ през всичко това си мисля, че си невероятно силен човек , съпруга и майка. Малко хора на твоето място биха били така адекватни, последователни и полезни за близките си. За мен ти си стоик, и аз ти се възхищавам.

# 126
Кое му е новото на годината, като сутрините са същите? Едва натиках малкото в градината. Две госпожи го държат и не иска да влезе. 10 дни вкъщи си беше лукс направо. Дано влязат лесно в ритъм. Големия е като войник : стани, измий се, облечи се, тръгни. Малчо е друга бира.

# 127
То новото му е, че просто се сменя цифрата. Simple Smile
Никой почти, не става нов човек на 1ви януари. Simple Smile

Оплаквам се, че грам не ми се ставаше.
Заспах супер трудно, мъчих се час и половина. Чак музика си пусках за сън. Simple Smile

# 128
  • Бургас
Сънувах ужасен сън! Събудих се като пребита!....😔

# 129
Коте, много ми е мъчно, като те чета:( Желая ти от сърце да намираш сили и да си стожерът на семейството ви, ти си много силна и любяща съпруга. Реви тука, като ти е криво.
На мен пък сега ми е трудно да вляза в час с детето, месец бяхме само с ММ, ми голям рахат бе😂😅 Как не си повишихме тон, как нямаше грам нерви и скандали. Много си обичам децата, много ще тъгувам, когато опустее домът ни, но ако ММ е жив и здрав до мен, ще го преживея дето се вика🫣
Голямата докато е студентка не може да се отдели напълно, макар че по 3 месеца лятото не е с нас, рАботи, после пък нас ни няма зимата, та сумарно 6-7 месеца не сме физически заедно, по плавен ще е някак прехода, а и тя си е самостоятелна, по- особен характер. Виж с малкият кърлеж, която обсебва живота на всички ни, раздялата ще е много драматична. Макар че тя още на 11 обяснява как ще си учи и живее в чужбина сама:)
Сега голямата се гласи да пътува с приятелка из Азия, макар да е обикаляла с нас много, сама е била само из Европа. Гледам да не и втълпявам моите страхове, на 23 е почти, кога ако не сега да путва, но ще ми се пукне душата. Светът е много опасно място за 2 момичета. Освен да се моля всичко да е наред нямам други ходове.
И при нас ще дойдат и ще е много весело, ма дотогава ще имам безсънни нощи.
Никога да не им се случва, каквото ние си мислим, никога!
За месец съм качила почти 3 кила! От сякъде машала, да съм жива и здрава! И то от какво- от плодове! Знам че не толерирам въглехидрати, знам че ще се надуя такова и пак бе! И то не по 1-2 по два, аз или ям или не. И вечер! Бе нямам думи!
Съответно от 30 съм ма мн строг режим, викам така и така няма НГ, така и така се пукам от тревога, барем да не ям😂 Държа още:)
5 дни ударно после по- леко, но пак без В.
Обаче съм много активна физически и днес бях като пребита, няма енергия. Друго си беше с по кило плод😂😅🫣
Имаме много решения за взимане, но отлагаме още малко, то нас си чака, ама поне ден два още да въздъхнем.

# 130
Е аз ако бях там, нямаше да вкуся друго освен плодове, от сутрин до вечер, ти си герой, щом ще устоиш. А и с всички тревоги,дето сте изживели, точно за това не се ядосвай.
Голямата и аз я "пуснах" по-леко, но малкия...колко малък, утре става пълнолетен, обзело ни е едно настроение на равносметка...

# 131
Хепи, в предното място има един плод - кастърд епъл се казва, начииииии умрЕм за него, сладък е много, но трабва да е многооо мек. Не съм го срещала другаде, тук няма за мой късмет! Но пък манго и ананас има и драгон фрут и …ох.
Чай да си изям яйцата и да не мисля ич за плодове, взех си дажбата. Като си върна кг- те може да се наградя с манго.
Очаквано след упойката ми окапа косата, ама яко тоя път:( Млналата година ме спаси чесъна… втривам в корена на най- голите местя. Порасна ми нова коса, обаче как смърди не е истина:((
Като е суха не толкова, но намокри ли се е ад:(
Гледам да съм далеч от хора. Използвам тука да се лекувам щото ППЦ си мирише на чесън.
Но пак е гадно. Щом Жаки дето е все качена върху ми, сега бЕга с 200😂😅 вика, мамооооо, не можа ли да изчакаш да се наситя да те гушкам бе! Преди да сложиш антиЖаки лосион 😅😅🫣🫣🫣😅😅

# 132
И сестра ми я търкаха с чесън като беше по малка.  Не знам защо, при положение, че тя коса винаги е имала.

Аз не съм мръднала на килограми по празниците, но много внимавах какво и колко ям. Че иначе за 3дни качени килограми, после ги свалям по два месеца.

# 133
Аз декември преди празниците много се старах какво ям и викам чакай да се кача на кантара да видя може да съм свалила 1-2 кг. Да ама не +1. Запразниците се отпуснах малко, но не съм качила. Много трудно свалям едно от нещата, които трябва да променя тази година е да започна някакви тренировки.

Заспах много трудно. Спеше ми се и към 10:30 изключих всичко и се въртях ли въртях до поне 3. Попринцип нямам проблеми със ставането ама все пак добре, че не съм на работа днес.

# 134
То и да не ядеш много, ако се заседиш по трапези и дивани, се качва. Вчера в парка имаше бягащи хора, депресираха ме малко, но евала.

Общи условия

Активация на акаунт