Да се оплачем... 2024

• 1 986 908
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми е идеално. Гледам пак Белият лотос. До мен ММ гледа друг сериал на НВО. А дребната оттатък Гринч.
Спокойно ми е. Само мисълта за работа утре малко ми разваля рахата.

Не искам да дразня, но чак на 8 съм на работа. Тази седмица и двамата сме във ваканция. В сряда ще отидем да приберем дъщеря ми и ще се срещнем с родителите на приятелката и за обяд. Тя ще си дойде за 2-3 дни и ще се прибира обратно, че и нейния втори семестър започва на осми.

Чудя се какво да гледам. Нищо не ми се прави. Голям мързел ме е налегнал!

# 106
То пък утре ще е един работен ден... Хората още не са в час.
Аз се утрепах от чистене и оправяне на багаж днес.
През новата година пожелавам всички да сте здрави и все така подкрепящи! Heart

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 09:22 от faviana

# 107
На мен ми е ужасно сдухано днес, правя едни равносметки за изминалата година и направо ме е страх от това какво ще ми донесе новата... Само се моля да сме живи и здрави..

# 108
Странно уютна е темата за оплаквания. Уж негативна, а всъщност - виртуална подкрепа. Присъединявам се с оплакване от криви хора наоколо - пътувахме с влак да сурвакаме близки в съседен град и мъжът ми пита спътничката в купето дали може да отвори. След като тя се съгласи, той отвори прозореца малко и изрично ѝ подчерта, че ако ѝ духа само трябва да каже и ще затвори. И тя каза... На висок тон и с нападки в присъствието на 6-годишно и спящо 1-годишно. Та си разменихме реплики в началото на годината...

И да не завършвам негативно - честита нова година на всички! Нека донесе здраве, търпение, когато е нужно, упоритост, когато трябва и мъдрост да различим кога какво е нужно. 💝🥂

# 109
Надвечер ми стана смотано. Хем ми е уморено, хем ми се ходеше някъде на разходка.
Вчера бях на работа и утре съм пак. Отсега знам, че ще е лудница.  Знам какво оставих в петък и неделя за утре.
ММ и утре е вкъщи.  Той почива като учениците, аз пък все бях на работа.  Имам нужда от почивка,  но да се махна оттук, а на този етап няма как да стане.

# 110
Честита Нова година, прекрасни дами и Натаниел. Бъдете много, много здрави, обичани, подкрепяни и ужасно щастливи. За всичко останало ви пожелавам да си имате много парички.
Благодаря ви от сърце за подкрепата през изминалата година.
Абаджиева Hug Heart

Clo, благодаря за темата. Simple Smile

# 111
От ден първи мисля, че имам нужда от промяна, но макар и работлив, съм супер нерешителен и неамбициозен човек😔 никакъв стимул нямам за нищо, едно никакво ми е и се нося по течението, а времето навърта години.

# 112
ccvet, и аз съм такъв човек. Съчувствам ти и напълно те разбирам.

# 113
  • на село
Утре няма да ходя на работа, това е най- хубавото, ама все пак бях на 30-ти,
а  ще чистя у дома, че не съм бърсала прах от както украсих елхата, като напече слънце не ми се поглежда към шкафовете Blush
Изпратихме децата, напразнумахме се, вече си мисля за декорацията в студиото, като махнем коледната след 10-на дни Grinning
И ще си поднавя тренировките, че този месец от работа не остана време и още тази седмица ще отида на фризьор и козметик, да се почувствам човек Joy

Я се стегнете момичета Hug, млади сте, това е най- хубаво, аз понякога се замислям за годините и се сдухвам, ама каквото такова.

# 114
Честита да е, здрава, щастлива, късметлива, новата 2024. За всички .
Жаки, забелязала съм, че най големите ни тревоги се трансформират в незабравими приключения за децата . Ще има да разказвате години напред, само  да се уталожат страстите .
Стегнахме багажа на голямото момче. Знам какво опустушение ще е в душата ми утре. Сякаш торнадо е минало от там и е отнесло всички хубаво . Ще мине време докато спомените почнат да  топлят . Сега ми е тъжно и студено. Знам че пътят им е другаде. И искам да са щастливи. Просто...в началото   усещането че ги няма е ужасяващо. Но са живи и здрави , усмихнати и уверени- искат си техния свят  . Моето е майчин егоизъм, и освен вас никой друг няма да разбере за него. Благодаря ви за това, че има къде да мрънкам все на една и съща тема . Пожелавам си тази година оплакванията да не са свързани със загуба на здраве и човек. Другото се преживява . Нека коментарите  бъдат  все така емпатични и неосъдителни. Нека сме съпричастни и разбиращи . Никой не е в обувките на другия, за да знае какво го е докарало до положението в което се намира .
Благодаря ви за компанията през цялата година. Каквото и да съм преживяла, тук винаги намирах утеха и успокоение - и това ще мине. Бъдете честити, вие и семействата ви.

# 115
  • София
Minnie, от сърце ти пожелавам 2024 да е "твоята година" и по някое време...тук в тази тема да ни се похвалиш, че ще ставаме чичовци Heart

# 116
   G.D., толкова сме различни с теб, а толкова близки в усещанията... Аз съм от необгрижващите майки: като можеш да си свариш макарони за закуска и да им сложиш сирене, не буди мама Simple Smile. Ако можеш да се придвижиш до училище сам, с някакъв транспорт или пеша, не буди тати Simple Smile. А в готвенето съм толкова минималистична...

И аз знам, че пътят на децата ми е другаде. Сега са у нас и много ми е приятно. Но инстинктивно усещам, че ще трябва да се разделим, колкото и да ни е добре така сега Simple Smile.
   Когато беше студентка голямата дъщеря, не страдах. За моя собствена изненада. Видях, че е добре, ходехме си на гости по два-три пъти годишно. Говорехме си повече, отколкото преди, по уатсап. Не ми липсваше, като знаех, че е добре и на нейното място.
   Сега пак е у нас. За мен е добре. За нея - тя си знае.
   Пилетата затова ги отглеждаме, за да ги изритаме от гнездото един ден и да полетят със собствените си криле.

# 117
До 10-ти, 12-ти ще ми е супер натоварено. От утре съм на въртележката. Даже още след малко ще започвам да работя, за да си помогна за утре.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 22:51 от blackcat6

# 118
Ох това с отлитането на пилетата...тежко е, но няма как.

# 119
blackcat6, като ревнах след 12, че 2023-та най-накрая, най-накрая свърши, и после като ревнах пак, като знам че ме чака още борба.
Различни проблеми. При мен са мои. Но, те разбирам напълно.
Ден след ден, караш просто ден след ден. Правиш каквото може, и когато може да се направи. Това е.
И, се радваш на всеки хубав момент. Винаги има такива, дори мноооого дребнички.
Една усмивка. Едно кафе. Разходка. Това, че има днес.

Общи условия

Активация на акаунт