Да се оплачем... 2024

• 1 987 019
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 640
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, кажете нещо за паднал глас? Дъщеря ми едва говори, вчера я боля гърло, пила студено и газирано, днес не я боли толкова, но няма глас. Гелоривойс от малката имам че тя смуче преди пеене, но не помага.
Какво беше лимон и сода ли мед и сода ли?
Някой илач или от аптеката?
Аз смуча Хомеовокс като ми "падне гласа", и за два дена ми минава, но в комбинация с гърлобол... Някакъв спрей за гърло?
Ядох преди време резени лимон, поръсени със сода, не забелязах ефект, но може да пробва Simple Smile

# 17 641
  • на село
Комарите сега не са като нормалните от едно време Joy мънички, то са едни големи и тъмни, май тигрови ги водят, ужасни са.
При нас  сякаш няма мн, но в събота вечерта ходихме до Гърция да хапнем морска храна, ами то ни изядоха, пръскахме се като за световно.

Жаки- мед, да ближе с лъжичка и лимон, може и студен сладолед Joy
Аз може да съм вече баба, ама цял живот лекувам болно гърло със студено Joy

# 17 642
Жаки от мен , изпитано още в детската градина, заради постоянно надвикващо се с някого  дете - инхалация с таблетка валидол.

# 17 643
Жаки, Гелоривойс за смучене. 
Гадно е, но много ефикасно.

Оплаквам се, и донякъде се хваля, зъболекаря подготви зъба за коронка. Имала съм късмет, че се е отчупило малко парче и ще успее да го спаси.
Гадното е, че пак хвръкнаха 1000лв.
Отделно дъщерята ме сюрзпирзира,  че в събота ще и вадят още един мъдрец. И там 500лв.
Ми аз само за зъби работя.

# 17 644
Момичета, кажете нещо за паднал глас? Дъщеря ми едва говори, вчера я боля гърло, пила студено и газирано, днес не я боли толкова, но няма глас. Гелоривойс от малката имам че тя смуче преди пеене, но не помага.
Какво беше лимон и сода ли мед и сода ли?
Някой илач или от аптеката?
Хомеовокс 🔝

# 17 645
Как 500 лв за вадене на мъдрец? Shocked

# 17 646
Вие пък да видите при мен на работа какви комари има... Малки, ама гадни. Пръскам се, чак ми се гади от миризмата, а те хапят! И през дрехите хапят. Ама от едната страна минава Дунав, от другата има езерца. Поне в нощната не ни се спи, заети сме да се чешем 🤣🤣🤣

Оплаквам се от семейни драми! Това майка ми е страшно мрънкало и все другите и криви. След всеки разговор си припомням защо не говорих с нея 5г+.
И най вече се ядосвам от кончината която цари. Всеки път я предупреждавам преди да се приберем за да вкара малко ред. Няма братче. Че и няколко улични котки събрала, вършат си работата на всякъде... Гнус, гнус.
Апартамента е мой и на сестра ми, тя има съвсем малък дял. Въпреки че е на баща ми от преди да се ожени, успя да вземе някакви проценти. Ей това ми е проблема

# 17 647
Ние стигнахме до спешното заради комарите. Какво беше това нещо не знам, но крака на детето така се беше подул на мястото на ухапванията... Наложи се урбазон да й сложат чак.
За глас - хомеовокс или гелоривойс.

# 17 648
  • при него
Ева, силно стиснати палци, прегръдки и кураж!
Ес, пари дадени за здраве, не са похарчени, а са инвестиция в най-важното, здравето като цяло. От зъб, големи поразии могат да станат, затова трябва да се взимат мерки навреме. В нашето семейство този урок го научихме по трудния начин, след доста болка и доста пари. Вече тичаме за най-малкото.

# 17 649
Вадене на мъдрец 500 лв???? Вие стоматология нямате ли?! По ЗК е сигурно 30лв с упойката
И коронка 1000 лв не съм чувала. От диамант ли ще е? Сменете го този зъболекар

Оплаквам се, че бях на театър, от който очаквах повече

# 17 650
Оплаквам се, че от два дни съм с ужасна хрема. Ако знаете нещо ефикасно за лечение, моля да го препоръчате?
Как беще онзи спрей за нос, който се ползваше и за гърло?
Биопарокс май.
 А за мъдреца ако е ретинирал, е доста парички, но мен все пак не ме оръсиха толкова, а по 200 на мъдрец.

# 17 651
  • София
Как 500 лв за вадене на мъдрец? Shocked
И аз се втрещих от цените, които се споменават.

# 17 652
  • при него
Някои случаи на вадене на мъдрец могат да бъдат доста сложни. Не знаем детайлите. Възможно е цената да е завишена, възможно е Ес да не иска да говори с детайли. Коронки и фасети последно правих януари, към 400 и нещо бяха. Отделно, временните бяха примерно по 50-60 лева. Отделно нали труд и пр. Снимки на единия зъб се наложиха няколко, защото имаше неочаквани изненади и пр. Та може тази цена да включва няколко неща. Не твърдя че съм права, само разсъждавам. Не бива да се отлага, колкото по-рано, толкова по-малко пари и болка.

# 17 653
Оплаквам се, че от два дни съм с ужасна хрема. Ако знаете нещо ефикасно за лечение, моля да го препоръчате?
Как беще онзи спрей за нос, който се ползваше и за гърло?
Биопарокс май.
Той е спрян.

# 17 654
  • София
Вадене на мъдрец 500 лв???? Вие стоматология нямате ли?! По ЗК е сигурно 30лв с упойката
И коронка 1000 лв не съм чувала. От диамант ли ще е? Сменете го този зъболекар

Оплаквам се, че бях на театър, от който очаквах повече
Разбира се, че няма такова нещо като 500 лева за вадене на мъдрец. Че то и с операция да е, не е толкова.
Коронка също не е 1000 лева. Пропуснала съм го назад в темата това, но просто е силно преувеличено.

Общи условия

Активация на акаунт