Да се оплачем... 2024

• 1 987 074
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 670
Янтре, обикновено няма лечение, но на мен при първия мъдрец се наложи и антибиотик да пия. Случи се нещо, та се подух, помня че и на промивки даже ходих и възстановяването отне още време и пари.
Майола Бени, всичко ще е наред 🤗

# 17 671
А колко се плаща на зъботехниците и колко остава за зъболекаря също не е тайна
На мен не ми казват колко дават на зъботехниците т.е. тайна е. Някои зъболекари вземат за себе си колкото дават на зъботехниците, а други нещо не вземат за себе си. Различно е.

Оплаквам се, че днес е мрачно и е само за филми/ книги и сън. Но е вторник...

П.С.
Моля ви за положителни мисли. Нещо става в момента, а е неочаквано и се разлюлях

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 11:11 от Г-жа Рамацоти

# 17 672
Майола, всичко ще е наред Heart
Тук дружно като стиснем палци и ще видиш, че всичко ще се нареди.

# 17 673
За първи път пиша в темата, не знам вече кой път да хвана от нерви и тревоги, знам обаче, че сте огромна сила. Моля ви, стиснете палци и за моята мама.
Силна прегръдка за Майола, Ева, Рави и всички, които имат нужда.

# 17 674
Майола, всичко ще е наред Heart
Тук дружно като стиснем палци и ще видиш, че всичко ще се нареди.
Майола,
С теб сме.
Ако с нещо мога да помогна, пиши ми.

# 17 675
Пълна къща сме, но го разбирам само като погледна сутрин в стаята им и видя рошавите глави забити във възглавниците . Вечер ги няма, не знам кога се прибират, кога излизат. И нямам право да знам.  Тежко изпитание е да си родител на пораснали деца....
Майола, стиснати палци от мен.
Кураж за Рави. Бързо възстановяване за майката на Ева. И за всички които имат нужда от положителна мисъл - имате я - поръсвам ви с вълшебния прашец на щастието.

# 17 676
Бърди да каже как е татко и.

# 17 677
  • София
Мерси, че ни мислиш, Сигме, ама не е много за приказване, чакаме биопсия, междувременно се готвим за операция другата седмица.
Поне го разбрахме какво къде е.

# 17 678
Дано не е лошо.
Успех на татко ти .

# 17 679
Моят съпруг трябва да получи някакво суперсекретно ниво, за да може да си върши работата, но това, което изискват от него е смехотворно. Освен че трябва да даде пълни данни на неговите родители, изискват същото и от мен.  
Име на двамата родители, последен адрес, дата на раждане, дата на смърт (ако са починали), братя и сестри с тяхните подробности!  От това се оплаквам. Бюрокрация. Донякъде разбирам, но малко прекаляват…. Не е въпрос на национална сигурност и не разбирам защо е нужно до такива детайли….

# 17 680
И аз стискам силно палци за тези, които имат нужда от здраве най-вече: Ева, Рави, Майола Yellow HeartGreen HeartBlue Heart

# 17 681
Оплаквам се, че не можем да намерим хубав бежов мъжки костюм. Или няма номер, или не ни харесват, или има само сако, но без панталон.... Голяма мъка е.

# 17 682
  • на село
Палци за всички момичета в нужда и за близките им Hug
Майола с теб сме, ще мине и всичко ще е наред Heart

Abadjieva Grinning Това ми напомни за нас, когато щяхме да се женим с моя мъж как ме проучваха, цялата  рода до 9 коляно Joy. Той тогава беше на гранична застава, това 1990 г Blush
А иначе когато станаха гранична полиция, преди бяха войски, пак на няколко години им изискваха за достъп до класифицирана информация.

# 17 683
  • при него
Силно палци и положителна енергия на Майола, Рави, Бърди и csharp!

Оплаквам се, с цялата си любов, от малката джуджа, куче Рокси. Само обикаля и търси да налапа някой боклук. Прахосмукачка всеки ден пускам и как и от къде успява да намери някакви неща, идея нямам. Чакам ММ да ми донесе шоколад.

# 17 684
Стискам палци за всички в нужда.  Успешно лечение и възстановяване!
Оплаквам се, че приятелка е загубила сестра си. Много мъчно ми стана.
И от по-висшестоящи от мен се оплаквам.  Няма как да върви работния процес като нямаме подкрепа и закрила. Много ме натовари психически отношението на шефа, утре не ми се ходи на работа.

Общи условия

Активация на акаунт