Да се оплачем... 2024

• 1 987 078
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 685
  • Пловдив
Янтре, обикновено няма лечение, но на мен при първия мъдрец се наложи и антибиотик да пия. Случи се нещо, та се подух, помня че и на промивки даже ходих и възстановяването отне още време и пари.
Тези пари не са отишли при зъболекаря. И отделно при оперативно вадене на зъб по принцип изписват антибиотик. Аз говоря за 500 лв за вадене на зъб, че ми се виждат много.

# 17 686
  • Стара Загора
Здравейте и се надявам да си намеря място тук. Споделям и се оплаквам, че за малко да разруша живота и здравето си. С извънбрачна връзка от разстояние. Ако на някой му е интересно, иска да се посмее на мой гръб или иска да помогне със съвет... Ще добавя още подробности.

# 17 687
  • sf
Ако ти се споделя, споделяй.

# 17 688
Щом си се спряла навреме - добре си направила. За какво да ти се смеем...

# 17 689
Янтра, ами какво да кажа,  то и за мен не е много нормално, но като сме се хванали на хорото, плащаме.
Първото вадене излезе 400лв, но ми бяха казали 500. Сега ще видим в събота какво ще кажат.
Хирурга идва от София, сигурно му плащаме е пътя и хотела.
Това е при ортодонта, който се занимава с брекетите на дъщерята.
Накрая като тегля чертата, ще излязат към 8-9хил.

# 17 690
  • Light of Zartha
Момичета, дайте някоя рецепта за торта. Всяка година си правя сама за РД и естествено се сещам в последния момент. Този път имам една седмица да реша.каква да бъде. Имам известен опит, но ми се иска нещо сравнително лесно, но и много красиво накрая. Прерових кулинарните теми, ютюб и сие но нищо не ме грабна. Правила съм и френска селска, и домашен гараж. Искам нещо различно, но не знам и аз какво.

# 17 691
  • Ямбол
Скарлет, морковена например?

# 17 692
Момичета, дайте някоя рецепта за торта. Всяка година си правя сама за РД и естествено се сещам в последния момент. Този път имам една седмица да реша.каква да бъде. Имам известен опит, но ми се иска нещо сравнително лесно, но и много красиво накрая. Прерових кулинарните теми, ютюб и сие но нищо не ме грабна. Правила съм и френска селска, и домашен гараж. Искам нещо различно, но не знам и аз какво.

https://vkusnosbety.blogspot.com/2015/01/apple-walnut-cake-with- … pone-and.html?m=1
Тази правих за рождения ми ден тази година.

А най-оборотната ми е тази, но с малко по-прост крем, защото даденият в рецептата не се яде направо...
https://www.az-jenata.bg/a/3-gotvarstvo/25080-lesna-morkovena-torta
Бърза, лесна, вкусна. Единствено разделям блата на две, за да е по като торта.

# 17 693
Лютиче, първата е произведение на изкуството ! Много ме грабна, ще ползвам идеята и аз.
Иначе аз правя с блатове, слагам маскарпоне и сметана/скир за пълнеж плюс някое сладко домашно в сместа, или мед. Отгоре редя пресни плодове - малини, ягоди, боровинки. Става много здравословно и вкусно. Ползвам само качествени продукти за всичко.

# 17 694
Тъкмо щях да кажа френска селска Simple Smile

Пробвала ли си Три шоколада? Тежичка е обаче. Бисквитен пласт, после мус с черен шоколад, после млечен, накрая бял.

Оплаквам се, че днес децата бяха особено лоши и непослушни. Оплаквам се, че е много скъпо в България и парите летят, а не харча за глупости.

# 17 695
  • Стара Загора
Със сегашния ми партньор (не съпруг) съм от 8години. С децата не успяхме. Той предпочита компютъра и телефона си преди мен. Всякакви опити да го отдалеча от тях, биват прекъснати под предтекст, че аз съм се отдалечила и още и още оправдания. Отдалечихме се по ред причини и битовизми. Преди 4години се наложи да напусна работа, за да гледам баба си. Която ме е изгледала като бях малка и беше с деменция. Пътувахме всеки ден, поне 4 дни в седмицата, а понякога и повече. Сутрин към нея, вечер наобратно. Така две години. Отдалечихме се още повече. Гледането на близък човек с деменция е тежко психически. Виждаш някой, който си познавал цял живот, как се вдетинява и изчезва зад маската на 3годишно. В началото на третата година баба ми получи инсулт. И си замина за седмица. Точно пред очите ми. Бях в стаята при нея, когато това се случи. Излишно е да казвам, че се сринах тотално. Нямам спомен как са минали поне 6месеца в плач и съжаления. По принцип на никого не разказвах, че в къщи имам проблеми. Че крясъците и скандалите са постоянни. Че човекът до мен е манипулатор, емоционален насилник. Миналата година получих покана във фейсбук. Бях започнала да играя една онлайн игра и реших, че поканата е свързана с нея. От един Сергей, който е от друга държава. Започнахме да общуваме, с уговорката че само пишем. В един момент започнах да си прекарвам времето със Сергей и неговата котка. Получавах вниманието, което ми беше отказано в къщи. И което време щях да прекарвам съвсем сама. Защото не съм интересна, на човека до себе си. Прекарахме първо Коледа после Нова година в писане. Сергей работеше от вкъщи. Аз не бях и все още не съм на работа. Времето в което пишехме се увеличаваше от ден на ден все повече. Можех да обсъждам всичко. Получавах разбиране, утеха, подръжка. Всичко по което се увлича една жена. През април, вече бяхме свалили картите, и си казали кой какво изпитва. Разбрахме се, че Сергей пристига през октомври и ще опитаме да живеем заедно. Предвид езиковата бариера и още един куп предизвикателства. Юли казах на майка ми и брат ми. Август, трябваше да  се разделя с човека до мен и да чакам октомври. До тук всичко прекрасно. Но Сергей започна да манипулира. Да се държи отвратително. Да ревнува страшно много. Дадох си сметка, че има проблеми, който са сериозни и който крие от мен. Изпусна се че пие. Пишеше едни неща говореше други. Постоянно повтаряше че не ми вярва, и отричаше това което е казал, позовавайки се на само това което пише. Започна да ми се изяснява че срещу мен стой много добър манипулатор и нарцисист. И че ще направя голяма грешка. Постоянно инициираше скандали и раздели в който уж аз съм виновна. Настояваше да се извинявам за измислени поводи. Започна да ме ограничава в разговорите със приятели и семейството, като искаше да пиша почти постоянно, и вече без да се съобразява само със себе си. А аз трябваше да се подчинявам безропотно. И да нямам мнение за нищо. Накрая един ден просто спрях да пиша. Няколко дни бесня, аз само четях без да отговарям.толкова ме беше омотал в лъжи,че не можех да дишам без него.буквално.Сега е блокиран.навсякъде. Но психически съм съсипана. Радвам се че си показа лицето под маската, преди да беше дошъл тук и да си бях съвсем съсипала живота. Цял роман стана.Извинявайте. Много го сбих. Дано всъщност разберете, какво се опитвам да кажа

# 17 696
Ама чакай, вие нито сте се виждали, нито нищо. Каква изневяра?
Вземи едни бонбони и почерпи, че си се отървала от тоя ненормалник.

# 17 697
Мисис Бонд, освен да се поздравиш наистина,че си се отървала,друго не виждам. Сипи си едно голямо и давай напред!

# 17 698
Мисис Бонд, не съм религиозна, ама отиди и запали една свещ,  че си се отървала леко.
Сега се отърви и от този човек у вас и си живей живота.

# 17 699
  • Стара Загора
Да. Оттървах се.С поражения. Благодаря за идеите. Чисто физически изневяра немаше как да се случи. Виждахме се редовно и си говорехме почти по цял ден във Вайбър. Мислех този до мен за манипулатор.Ооо,съвсем слаба ракия се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт