Да се оплачем... 2024

• 1 987 312
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 760
Рави, моите съболезнования за сестричката ти!

Относно психотерапевт, тук във форума имаше един много сърцат психолог - Людмил Стефанов. Всички сме му чели детайлните отговори на разни запитвания. Изглеждаше ми много всеотдаен. Може и с него да се свържеш.

# 17 761
Рави,  искрени съболезнования.

# 17 762
  • Стара Загора
Благодаря момичета за подкрепата. Този който играе на игрите, дори не забеляза, че аз пиша и когато си е в къщи. Пиша през почивните дни. Пиша през празниците. Че изобщо има някаква промяна в мен. С него ще се разправям на по далечен етап. В момента съм достатъчно зле, и искам да си стъпя на краката. Сергей беше от Молдова. Слава богу, че си свали маската навреме.

# 17 763
Рави, съжалявам! Съболезнования!

# 17 764
  • Mediterraneo
Рави, съболезнования! Да почива в мир сестричката ти!

# 17 765
  • София
Пия Милгама, момичета. Мазилото е някакво странно, с етерични масла на Доттера. Тя се кълне в тях, помагали и за какво ли не:
Скрит текст:

# 17 766
  • София
Дидка, това гръцко мазило за кръст пробвала ли си? Само него използваме от години и сме много доволни.
Скрит текст:

# 17 767
  • София
Дидка, това гръцко мазило за кръст пробвала ли си? Само него използваме от години и сме много доволни.
Скрит текст:
Не съм, намира ли се в Бг или трябва да се поръчва, че вече се върнахме от гръцко? Не че не мога да намеря кой да ми го донесе.

# 17 768
  • София
Скрит текст:
Не съм, намира ли се в Бг или трябва да се поръчва, че вече се върнахме от гръцко? Не че не мога да намеря кой да ми го донесе.
Не знам дали го има в България, купуваме го от Гърция - 9 Е е голямата туба.

# 17 769
  • addicted
ravi, съболезнования, пожелавам ти сили да се справиш с мъката. Светъл да е пътят на сестричката ти.

Оплаквам се от най, най-омразния си навик - да отлагам. Прокрастинацията - бичът на целия ми живот. Imp

# 17 770
Рави, съболезнования!

# 17 771
Рави, съжалявам! Да й е светло по пътя..

# 17 772
  • Germany
Рави, съболезнования!

# 17 773
Рави съболезнования за загубата! Светъл път на душата ѝ! 🙏 Прегръдки!

# 17 774
Съболезнования, Рави!

Общи условия

Активация на акаунт