Да се оплачем... 2024

• 1 987 457
  • 30 883
  •   2
Отговори
# 17 820
  • София
Мартина, аз си стискам палци за 03.08. Simple Smile
И моите вчера бяха на очен. Каката от първи клас си е с далекогледство и не е дигнала диоштъра. Малкият и той ще слага очила само че за късогледство. Sad

# 17 821
  • Пловдив
В днешно време няма проблем с очила. Моя, единия, от 2-3 клас е с очила, никога никой не му е казал нещо. Обаче за цените на очилата доста имам да кажа. И за отношението на синковеца към очилата. По едно време на всеки 6 месеца нови......

# 17 822
  • София
И аз така мисля, вече никой не се подиграва за очила и шини, а за айфони и плейстейщъни....
Щерката кара с едни и същи очила вече 5 години и е крайно време да ги сменим. Ще го видя малкия, той много не пази. Ами цените, не знам. Няма да избираме някакви супер скъпи. А често в оптиката до нас пускат 2 за 1. Колкото толкова. А и на щерката брекети ще слагаме сега, добре че е само отгоре....

# 17 823
Здравейте!Пиша тук,но все още нямам диагноза.Имам болка в таза и странично на тазобедрена става, дори понякога ме боли освен таза,а и самата кожа.Малко е сложна моята история. От 6м лекувам дискова  херния  с доказан ЯМР.По време на лечението започна тази гадна болка в таза и краката.След всички образни изследвания  се откри ,освен дискова херния, коксартроза-1 степен,остеопороза-тежка и артроза на лумбални прешлени. Биха ми Пролия за костна плътност, но след 1,5 се започна освен болката в таза и температура  37,5 всяка вечер и ми е много зле.Бях в болница за съмнение за инфекция на пикочния пътища в неврологията,но след 8 дена престой беше отхвърлено.След всички изследвания съм дала завишен ревмафактор 131 .Направих консултация  с кардиолог,невролог, неврохирург, ревматолог, стоматолог по препоръка на лекарите от болницата.Имам нов ЯМР на лумбални  прешлени, скенер с контраст на таз и корем и специалистите отхвърлят да е от дискова  херния  и да се обърна  към ревматолог. Ревматологът ми назначи хоспитализация след една седмица.Притеснявсм се ,че всички специалисти,включително  и ревматолога казват,че може да е артри,можело автоимунно заболяване, можело от остеопорозата, можело и сакроалистични стави .Някой имал ли е тази болка в таза,краката  и температура  37,5,която е от 1м.,а болката в таза от 5м
?

# 17 824
lavaca, съжалявам за всичко през което преминаваш, поставянето на точна диагноза понякога изисква време.
Може да зададеш въпросите си в здравния подфорум:

https://www.bg-mamma.com/?board=411

# 17 825
Рованиеми ми е на монитора и нон стоп гледам видео от камерите пред къщичката. Мечтая си и аз един ден да махам на камерата. Като представител на онази  изчезваща човешка раса дето пише писмо до Дядо Коледа до края на живота си  все си мисля, че някой ден със  сигурност ще ме огрее щастието да отида и лично да му благодаря за всички желания които ми е изпълнил. Проблемът при мен е, че казвайки желанието си гласно , вселената в образа на  моя съпруг не си мръдва и пръста докато аз сама не стартирам и изработя цялото пътуване.  Да ви кажа ли честно - взе да ми писва. Уморително е. Знам, че той е част от моя план ( или поне тази част от плана свързан с пътувания и пътешествия) , но защо и аз понякога не стана част от неговия ? Винаги съм мечтала за Париж.  Нееднократно съм го заявявала. Не съм била в Париж...

# 17 826
  • София
Ivaca, диагностицирането на автоимунни заболявания е сложно. Болката в крака може да е рефлективна.
Щом имаш температура, явно има възпалителен процес, което е нормално при артритни състояния. CRP, при кръвни изследвания ще го потвърди. Потърси ревматолог.

# 17 827
Гери и аз от същото се оплаквам. Мм е съгласен да ходим навсякъде, но ако аз не се размърдам да организирам, той не прави нищо. Париж ни е на 6-7ч път с кола, от 10г+ мрънкам да отидем за един уикенд.. Още не ме е огряло.
А за Рованиеми вече 3г. Даже бях решила 02.2025 да ходим, ама ще видим как ще съм с работата и отпуската. Миналата година го планирах, в старата работа, където лесно си планирах отпуските. Ама ще се постарая да се случи в най скоро време.

При нас днес трябваше да се разхлади, паднаха Т, ама само с 1° и е страшно задушно. Да видим как ще е утре...

# 17 828
😁 значи съм попаднала на мъж аз. Моят приятел организира всичко, хотели, пътуване, какво ще посещаваме. За 8-ми март ми направи изненада, ден преди отпуската направо ми изпрати скрийншот на самолетните билети до Италия. Беше подготвил всичко, включително една таблица си беше направил със забележителности, кое на какво разстояние пешеходно и с метро е.
Казала съм му, че нямам проблеми къде и какво ще правим, стига да сме заедно и да ми каже предварително да си взема отпуск и да ме насочи какъв багаж да си взимам - летни или дебели дрехи, бански.

# 17 829
Момичета днес в 9 и 15 се роди Антонио (2440 и 46 см), а в 9 и 16 Матео (2590 и 46 см) в 35+4 г.с. Изплакаха и двамата, но в момента таткото е горе с малката и са казали, че ги чакат да се раздишат добре и са в интензивно.
Аз си полежах на масата, сравстания яко, АГ каза повече бебета и секции не. Не че съм имала намерение де. Grinning та, мина, надявам се всички да сме ок и да ни изписват навреме.

# 17 830
Мартина, честито! Големи да пораснат момчетата!

# 17 831
Мартина, честити юнаци!
Да са ви живи и здрави Kissing Heart

# 17 832
Влязох да се оплача, но каква страхотна новина.
Да са честити юнаците. Двойна радост.

# 17 833
  • София
Мартина, честито.
Браво, какви добри мерки.

# 17 834
Мартина, честито! Да са живи и здрави и много да ви радват!

Общи условия

Активация на акаунт