Да се оплачем... 2024

• 1 987 434
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 415
  • София
Поздравявам Дидка за успеха !  Браво, момиче, давай смело нагоре , няма по добър начин да възпитаваш от добрия пример който даваш на децата си.
Някой ползвал ГКПП Стрезимировци ? Струва ли си да се отклоняваме , или да поемаме към опашката на Калотина  ?
Ако е за излизане от България си ползвайте Калотина, по това време големите опашки са в обратната посока. Стрезимировци е тясно, със завои и скапан пътища, но и оттам се научиха да минават комшиите и също става кошмар.

# 17 416
  • Пловдив
Поздравявам Дидка за успеха !  Браво, момиче, давай смело нагоре , няма по добър начин да възпитаваш от добрия пример който даваш на децата си.
Някой ползвал ГКПП Стрезимировци ? Струва ли си да се отклоняваме , или да поемаме към опашката на Калотина  ?
Преди няколко години, точно по това време минахме през Стрецимировци. Единствена кола бяхме , малко се удължава пътят, но си спестихме колоната с гастарбайтери.

# 17 417
G..D..., в неделя детето ми се прибира от там от Хърватия, едно гише, имало е 30 коли, 2 тира, 2ч. чакане. В 21ч. се сменят сърбите и нищо не се движи. Освен това и гадния път в добавка.

# 17 418
  • Пловдив
Отиваме на Стрезимировци, в 11 през ноща, няма жива душа. Ни наши, ни сръбски митничари. Излизам, обикалям, няма и няма. Виках, вряках, докато събудих един сърбин, който нещо направи, та се показаха и българите. Иначе пътя от сръбска страна е много добър, въпреки, че е тесен и с много завои. Асфалтът е перфектен. От българска страна не е чак толкова добър асфалта, но е по-широк пътя.

# 17 419
Пак ще се оплача от половинката...
Къщата на село има нужда от ремонт на покрива. Знаем го поне от две години. Миналата решихме, че тази вече е време.
Е, взехме отпуска. И, о чудо!
Имало време....
Побеснявам!!! Всичко отлага за неопределено време.
Онова перде още виси в къщи... И не само то....

# 17 420
  • Швейцария
Момичета, оплаквам се, че имам таен обожател, ама не знам кой е. Получих любовно писмо Laughing Някой съсед е, защото е без плик и адрес и е пъхнато в пощенската кутия, ММ след работа го намерил и любезно ми го донесъл Laughing

# 17 421
  • София
JennyBG, че то не е за оплакване. Радвай се, здрава, хубава - привличаш погледи. А и ТМ не се пеняви - показва ти писмото.
Ranella, гледай си живота. Нама смисъл да се робува на селски къщи. Вместо да влагам средства и време в  наследена съборетина - бих си взела ММ и да отидем на почивка, екскурзия.
То ние селски къщи нямаме - от центъра на София сме. Но той не обича да ходи по почивки -  последното ми е оплакването.

# 17 422
  • Бургас
Джени,какво пише на писмото?
Радвай се,а и мъж ти не е ревнив явно!
Съществуват ли още такива пишещи любовни писма хора?🤔

# 17 423
  • Швейцария
Пише: "Mила ..., бих искал да Ви кажа, че имам сантимент към Вас. Просто виждам красивите Ви очи. Чувам Вашия глас. Яна, обичам те. Подписано от Ваш таен обожател. Лека нощ, моя красива звезда."
Подозирам дядката от 5 етаж Laughing

# 17 424
Е защо дядо, представяй си, че е някой млад красавец.Blush

# 17 425
  • sf
Оплаквам се, че нямам обожател, ни таен,ни явен. Всъщност имам, ама е много космат.
Скрит текст:

# 17 426
На мен ми прилича почерка на някой бая по млад… към 14-15 годишен:))

# 17 427
  • Бургас
Малеее,много романтичен тоз дядо!
Мъж ти,не ти ли се подсмихва под мустак 🤔?

# 17 428
И на мен ми прилича на детски почерк, възрастните хора са учили краснопис. И аз се оплаквам, че нямам обожател нито таен, нито явен, млад или стар🤣

# 17 429
Донсита, тези обожатели са най-прекрасните! Heart Eyes

Оплаквам се, че пак ме тормозят хората с храненето на детето. Все едно са се наговорили.

Общи условия

Активация на акаунт