Да се оплачем... 2024

• 1 987 420
  • 30 883
  •   2
Отговори
# 17 430
  • Швейцария
Може да има деменция Laughing Ама може и да е синът на съседката, ама кой пубер ще пише на хартия... ММ се смее.

# 17 431
Пише: "Mила ..., бих искал да Ви кажа, че имам сантимент към Вас. Просто виждам красивите Ви очи. Чувам Вашия глас. Яна, обичам те. Подписано от Ваш таен обожател. Лека нощ, моя красива звезда."
Подозирам дядката от 5 етаж Laughing

Като видях почерка и аз помислих, че е дете.
Обаче комбинацията от превода и по-специално “моя красива звезда” + непохватния почерк (по-скоро на някой, който е започнал да ползва латинските букви на по-късен етап), залагам на някой комшия арабин Simple Smile)))

Изморена съм. Не правя нищо особено. Сякаш ме болят костите. Предвид, че майка и баба имаха остеопороза, вероятно и аз имам, ама не е ли рано? Утре ставам на 42…

# 17 432
Но той не обича да ходи по почивки -  последното ми е оплакването.

Ще се опитам да не се ядосвам.
Моят също не обича да ходи ... От кога го карам да се разходим из града.... Ц. Чакам да минат жегите и ще ходя сама.

# 17 433
  • на село
Ох, Джени, радвай се, имаш си обожател, дядо, младеж, все тази Hug .

На млади години и аз все дядовци и цигани ме харесваха Joy.
Сега от време на време някой ми прави комплимент Blush
Ама имам един клиент- Георги Димитров, побелял дядо с дълга бяла брада и само ме пита- Знаеш ли кой е Г. Димитров JoyОставаше да не зная Grinning на моите години
И всеки път ми повтаря- Усмихвай се, много е хубаво така Joy

Гледам откриването на олимпиадата, много ми харесва, доста са се постарали французите.
Друг път бягат по един стадион, а сега- хем различно, хем ефектно.
Но малко закъснях и май пропуснах нашите, а мисля, че вървят по азбучен ред.
А какъв дъжд им вали!

# 17 434
Имах колежка, която беше загазила от някакъв ненормален обожател. Не можеше да си тръгне от него, голям стрес. Никога не в говорила дори по някакъв повод с него. Просто я чака и я преследва, изключителен ненормалник, дори сигнал в полицията не помогна. Тя замина за чужбина и така се отърва от него. Та дано всичко това в някаква весела шега.

# 17 435
  • Швейцария
Сега се загледах в правописа. Има грешки. Това или е чужденец или е дете. Дядката отпада, той е швейцарец.

# 17 436
Много е хубаво да имаш обожател. Гали Егото и те кара да се усмихваш. Все едно кой е

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 05:33 от Г-жа Рамацоти

# 17 437
Минахме Стразимировци . Без забележки , единствена кола . Пътят е чудесен, стига да си опитен шофьор, мъжът ми очевидно е. Влизаме в БГ и газ към дома!!

# 17 438
Колкото повече расте голямото ми дете, става все по- трудно да го разбера.
Плаче за всичко. Вярвате ли, че е за всичко? Днес плака , че сме запазили маса в една пицария . Всичко, което му кажа, той прави сърдита физиономия и плаче.
Имам чувството, че нищо не го радва. Иска единствено да му се купуват неща и да гледа телевизия.
Отделно, не е никак самостоятелен. Почти на 7 е. Не знае къде му стоят тениските и слипчетата. Карам го да се облече сам, почва да плаче и да се тръшка. На морето ми стопи лагерите : къде ми е това, къде ми е онова. Облечи ме , обуй ме, съблечи ме, изкъпи ме. Исках да го пратя на лагер на 30 км от града. Ми той сутрин ще чака някой да го облича, да го храни. Какъв първи клас му предстои , не знам. Не е никак самостоятелен и е адски разсеян.

# 17 439
Аз идвам да се оплача от себе си… може ми трябва да пиша и в темата за муните…
В съседното градче има фестивал на бирата. Моят съпруг обича бира, особено по-специална, та купих два билета, ще го водя на бирафест утре вечер. Поне десет път го споменах днес, в календари е нанесено, както подобава. Реших да погледна набързо подробностите… ами той фестивала тази вечер! Добре че се прибрах навреме и погледнах!

Второто ми излагане - аз паркирам в подземен паркинг, понеже е безопасен, не заключвам кормилото. Имам месечна карта и с нея влизам и излизам. Колежка ми е по път и я карам до мястото, където паркира колата си…. Тя влиза в колата, аз си слагам чантата в багажник, придвижих се до моята врата и замръзнах! Прозорецът ми отворен напълно! Цял ден е стоял така… добре, че паркирам на място където има само пет паркоместа, три от които са за инвалиди, та няма много движение. Спокойно някой е можел да влезе да пооткрадне това-онова, или самата кола…..
та оплаквам се от себе си.

# 17 440
JennyBG, съдейки по почерка, печатни и ръкописни букви, разстоянието преди точката, факта, че е писано с молив и е ползвана гума и най вече от неувереността да нарисуваш сърце и да го почнеш по този начин си мисля, че е дете и то учещо се тепърва да пише. Текста вероятно е преписан.
Ако това е писано от възрастен то той не е добре и въпреки, че е мило е добре да внимавате.

# 17 441
  • Швейцария
Ох, дано да е дете, защото ако е някой чужденец, я арабин, я някой африканец...не е добре. Но аз живея с ММ, който е 95 кг мускули и се надявам да няма проблеми.
Иначе, забравих да се похваля, че ММ днес получи новия договор за работа. В понеделник ще има драма като подаде предизвестие за напускане. Останалите служители също ще подадат. Шефът му може направо да затваря фирмата, ама сам си е виновен, да е мислил преди да тормози хората си. Жалко, че няма да присъствам да му видя физиономията.

# 17 442
Пише: "Mила ..., бих искал да Ви кажа, че имам сантимент към Вас. Просто виждам красивите Ви очи. Чувам Вашия глас. Яна, обичам те. Подписано от Ваш таен обожател. Лека нощ, моя красива звезда."
Подозирам дядката от 5 етаж Laughing

Jenny, добре че преведе Simple Smile. Аз добре говоря френски, но то половината е нечетимо. Много неграмотен ухажора, много. То е смешно, но не много. Вероятно е писано от човек с ментални ограничения или рано напуснал училище. Може и да е възрастен и дементен, но те повече са учили. Чак толкова неграмотен възрастен...

Дописвам, че понякога първо пиша, после чета Simple Smile.
   95 кг мъж не е застрашителен. И моят е толкова напоследък. Стопи се този човек. Направо е слабичък. Какъв голям и хубав беше преди... Вярно, на 54 е, има си здравословни проблеми доста, затова реши така драстично да намали теглото, обаче... не е същото.

А пък аз никакви ухажори нямам. Къде да ме намерят, горките, дори много да искат? На работа, по пътищата, винаги с въпросния едва 95 килограмов мускулест тип. Или в бг мама Simple Smile. Абсолютно съм недостъпна Simple Smile.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 01:05 от Clotilde

# 17 443
  • софия
Преди две седмици бяхме в Банско, едно куче се спусна да лае по мен и детето, сега изпитва панически страх от кучета, не иска да ходи никъде, където може да ги срещне. В парка ходихме тази вечер, то милото се побърка от страх, чак трепери, на 5 г е. Вкъщи имаме куче, от него не го е страх, ама от другите.. мисля да го водя да му леят куршум, аз бях ходила преди години и имаше известен успех. Знаете ли някой в София, люлин или околията?

# 17 444
На 5 е малко детето. Уплашило се е. Но не е чак толкова малко, словесно е, разумно е, можете да разговаряте. Щом и вие имате куче, много ще помогне. Разхождайте го заедно, играйте заедно. Ако остане страхът, може и психолог да потърсите, но вероятно и без психолог ще се се справите.
  Остави ги тези "леенета". Как биха помогнали на детето?

При възрастните помагат понякога, на принципа на плацебото. Ако човек вярва, че нещо ще му помогне, получава се. Но детето няма още такива "настройки" и е безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт