Да се оплачем... 2024

• 1 987 053
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 420
Аз ще съм на гости, не знам домакините как ще го изтълкуват....😆😆😆

# 30 421
G. D., съчувствам за болите синове. От пътувания са се разболели. И аз съм такава. След пътувания често съм болна. Напрежение, претоварване, спад на имунитет. Лекувам се в общи линии с Упсарин, витамини и Нурофен. И сън, най-вече сън.

А финансовия успех на фамилията и при мен ще лежи на моите плещи през 2025 г. Simple Smile От питките и баниците в двете ни роди, съм с четири лева напред. Всичко обрах аз. Моят мъж беше много доволен. Все на него му се падали парите и после през носа му излизали. Да ги изкара. Сега на мен се паднало. Аз да ги изкарам.

Аз пък, като човек прагматик, мога да кажа само, че колкото повече баница и питка изядеш, толкова по-голям шанс имаш да уцелиш паричките вътре... Не е до късмет. До лакомия е.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 18:27 от Clotilde

# 30 422
  • София
Купих грозде от Лидл, даже на промоция. Само гащи ми остана да си набавя.

# 30 423
Ееее, сега зелена рокля....ами нямам.  Панталон,  блуза, нощница/ от родилното останала/ имам , но роля - нц. Иначе червени и зелени бикини има по магазините,  има време и да се купят.
Цял ден чаках бивша съученичка да се обади за кафе. Надвечер ми писа утре,  ако отида на село да й се обадя.  Няма да отида,  на работа съм.  Три дни щом не намери време да се видим,  значи не е искала достатъчно.  Ще се замисля и аз дали ще искам да й помогна в нужда.
И десерт за новогодишната нощ не мога да измисля. Нещо лесно и бързо трябва да е.

# 30 424
Ох, толкова ми е никакво днес ,че ме развеселихте с тези гащи, маси и грозде Simple Smile

# 30 425
Айде този 31.12 всички с червени бикини, зелени сутиени и зелени рокли, под масата с грозде и паричка! Simple Smile
Представих си го цветно Joy
Ако подейства таз магия и вземе че ме полази някой момък, ще остане зашеметен от цветовата комбинация, ако не друго Grinning Grinning Grinning
Но сега почвам да си обяснявам защо традиционно коледната и новогодишната украса са основно в тези два цвята, кой да ти знае защо било и защо нашите упорито оставят по някоя чепка от асмата да се съхрани за това време от годината Grinning
ravi, туй е целта - друго си е като се разсмее човек.

# 30 426
Зарибихте ме с тези гащи. Grinning Имам всякакви цветове. Грозде също винаги имаме, но нова половинка не ми се търси.
Обаче масата ни има рафт отдолу,  май ще си сложа само краката с някакъв цвят чорапи ( също имам всякакви).
Като се замисля и балони винаги има в къщи, заради малката ми племенница, която много ги обича. Даже си нося и в чантата. В пълна бойна готовност съм, имам и няколко броя  ножици, за намиране на загубени предмети. Това пак от бг. мама го научих. Ако на дърти години забременея (искам го, но няма да стане), омъжа се повторно или забогатея, този сайт ще е е виновен.

# 30 427
Димис,
за едната ми леля, която посетихме на Коледа, направих обикновен чийзкейк, много го харесаха. Бисквити Еверест опаковка и половина смлях и смесих с разтопено масло, докато добие консистенция на мокър пясък. Сложих го във форма с падащо дъно и в хладилника за 40-50 Мин. Направих и малък борд, за да изглежда после добре.
Отделно с миксер разбърках около 400 гр маскарпоне, три лъжици пудра захар, едно крема сирене и малко заквасена сметана. За тази плънка може и само сметана да разбиеш и крема сирене, каквото ти душа иска. Изсипах тази смес във формата с охладен блат. Сложих отново в хладилника да стегне и малко преди поднасяне заливам със сладко от малини/ягоди/боровинки.
Много бързо стана и много се хареса от всички.

# 30 428
  • София
Ей сега ми писаха от Емаг
На мен даже и това не правят.
В края на ноември поръчвам мокри кърпички, Агива и Бочко. Агивата дойдоха, Бочкото ги няма.
Писна ми да ги чакам и поръчах от Озон. Дойдоха за 2 дена.

И аз нямам цървени гащи Joy Сега ще трябва да си купувам Joy

# 30 429
  • Пловдив
Аз за тази година бебета не искам. Аз мисля да съм приключила с ражданията, а баба да ставам ми е рано. Мен не ме включвайте в бебепожеланията, защото ако стане някой гаф ей тук ще дойда и ......

# 30 430
Имам много червени гащи. Аз тази традиция я спазвам.Blush Обаче почти съм сигурна, че за посрещането на тази година бях забравила да я спазя. Сега минах през магазина и си купух 2 чифта червени гащи на любимия ми Триумф, че даже и на намаление.

# 30 431
  • София
Червените гащи към гроздето само за нова любов ли бяха?
Обърках се, аз нали за забогатяване съм се нагласила, ще търся зелени.

# 30 432
Ей сега ми писаха от Емаг
На мен даже и това не правят.
В края на ноември поръчвам мокри кърпички, Агива и Бочко. Агивата дойдоха, Бочкото ги няма.
Писна ми да ги чакам и поръчах от Озон. Дойдоха за 2 дена.

Ан Мари, то това да беше само... Поръчах едни мелнички за сол и пипер за подарък на кумовете. Обаждат ми се. Ама... тази цена на доставка е до офис, не до адрес. Вижте, казвам, аз внимателно и пунктуално избрах доставка до адрес, не до офис. Написах си адреса. Тази цена ми излезе, до адрес. Ама, мрън, мрън, те от Спиди им вземали повече. Казах, че анулирам поръчката по телефона. Да не я пращат. И така не ставало. Трябвало през формата за поръчки да откажа. Добре, казвам, няма да я взема, не я изпращайте! Щели да я изпратят, ако не откажа през сайта. Нонсенс... Е, направих и това. Да не ги вкарвам в разход Simple Smile, защото, нали, все да съм коректна. Вечерта на същия ден, поръчах от друго място въпросните мелнички. Пристигнаха на следващия и ми излязоха с 10 лв. по-евтино. Без обяснения, мрънкане за доставката и чакане.
   И аз имам онлайн магазин. За клиента трябва да е лесно, сдъвкано, смляно. Не го интересува колко плащам за доставка аз. Ако го правя на маймуна и се подигравам с него, дали ще повтори?

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 02:16 от Clotilde

# 30 433
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз за тази година бебета не искам. Аз мисля да съм приключила с ражданията, а баба да ставам ми е рано. Мен не ме включвайте в бебепожеланията, защото ако стане някой гаф ей тук ще дойда и ......
За теб не знам, ама на мен, ако се случи, спокойно ще може да се рисуват икони с моя образ и да ми се кланят.

# 30 434
Оф, сега ме хванахте неподготвена. Червените прашки са купувани за четирийсе и нещо килограмово телО и съвсем естествено отдавна са ми малки. Имам червена нощница, може в краен случай по нея и без гащи JoyJoy

Аз, обаче, като гърмян заек с грозКето, ще ви кажа, че работи за пари, нежели за лИбоФ. Доказателство, че е по-лесно милионер да станеш, отколкото читав мУж да отстреляш, ахахахах. Майтап, далече съм от милионите, но като лично изпрактикувала го - целете се в желанията за пари, там се отчита успеваемост MoneyStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт