Да се оплачем... 2024

• 1 987 006
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 435
Аз за тази година бебета не искам. Аз мисля да съм приключила с ражданията, а баба да ставам ми е рано. Мен не ме включвайте в бебепожеланията, защото ако стане някой гаф ей тук ще дойда и ......
За теб не знам, ама на мен, ако се случи, спокойно ще може да се рисуват икони с моя образ и да ми се кланят.
Страхотно чувство за хумор! Да уточня, радвам ти се.

# 30 436
Паганне аз всяка година чийзкеик правя и ми се искаше нещо различно.  Сега питам ММ и той ми казва, че цяла година чийзкеик чакал. Това ще е.
Болните да оздравяват!

# 30 437
И на мен ако има кой да ми прави чийзкейк, аз също ще го чакам Grinning
Оплаквам се че няма желаещи да ме нагостят с това... освен и че съм на НВ хранене предимно, та и чийзкейк не ям много по-често отколкото е Нова година, де Grinning

# 30 438
Паганне аз всяка година чийзкеик правя и ми се искаше нещо различно.  Сега питам ММ и той ми казва, че цяла година чийзкеик чакал. Това ще е.
Болните да оздравяват!
Виж как нацелих, няма измъкване от чийзкейка. Друго лесно и бързо  - панакота. В ютуб има много идеи за ефектно оформление.

# 30 439
Аз за тази година бебета не искам. Аз мисля да съм приключила с ражданията, а баба да ставам ми е рано. Мен не ме включвайте в бебепожеланията, защото ако стане някой гаф ей тук ще дойда и ......

Янтра, на малката ми щерка, още не е на 16 станала (след няколко дни ще е), се падна "бебе". Погледът и беше безценен. Сякаш някой ненадейно я е залял с кофа кал. Предложих да си разменим късметите. "Бебе ли искаш, мамчо?" "Не, не искам, поне не рискувам нищо. За разлика от теб."

Скрит текст:
Което ми напомня, ни в клин, ни в ръкав, че още няма тя ваксина против рак на шийката на матката. Добре би било да се активизирам по въпроса, вместо да дращя само в бг мама. Ей това е един добър подарък за 16-и рожден ден.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:05 от Clotilde

# 30 440
  • Пловдив
Аз тази година хитро ще оставя бебето извън новогодишните късмети. Ще заложим на "нова кола", "далечни пътешествия" и прочее безопасни късмети.

# 30 441
Сега се сетих, че в майчински форум тази година в късметите май няма бебе.
Всякакви щуротии от ИИ създадени, предполагам ми се паднаха, но не и бебе.

# 30 442
Абе дами, късметите не са ли на нова година? Кога сте ги теглили?

# 30 443
Лютиче, визирам късметите тук, във форума.
Иначе да, в новогодишната баница са ми късметите.

# 30 444
Ахаааааа. Сега включих.

# 30 445
Ние и на Коледа си правим питка с монетка и баница с късмети ( може би заради фактът, че няма да сме заедно на НГ). На НГ пак си имаме късмети. 😀

# 30 446
Бебетата в темата са пожелание само за тези, които ги искат. Другите сме пас-късно за бебета, рано за баби.....Стегнах багажа за един час, задобряла съм. Като се сетя едно време по цял ден гладех дрехи, вземах купища багаж......Пак взех де, почти седмица ни няма, ама вече не се оливам.

# 30 447
Скрит текст:
РАнела, дано се появи висулката! Виж в сутиена.

Няма я Sad
Чистих навсякъде с внимание. Дори в боклука рових.
Ами здраве да е. Някой ден може да се появи от някъде....

Обаче пък си намерих една блуза, която търся повече от година!
Ранелка, разтваряй ножицата и ще се появи.

Чебурашка, от сърце ти желая двете черти.

Оплаквам се, че ми е лошо. И че ми се хапва нещичко, ама не знам какво. Определено е такова, каквото нямаме удома. Grinning

# 30 448
Днес пак на работа,но седнах да ви чета и ме развеселихте с тез традиции.
Имам червено и зелено бельо,гроздето е налично и ще се навря под масата- пък каквото - такова,ще се отчета тук.
Изтеглих късмет ,тук във форума -бебе,ама теглих друг,че нещо баба все още не ми се става.

# 30 449
Ма чакайте сега.Я ми обяснете това с гащите ,гроздето и масата до какво води
Че да не земе да ма залюби някой тюфлек.Или аз на дърти години да заприпадам по някой си .Че дойда ли да рива тук,че Хю Джакмън ни ма ще, да знате че сте виновни

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:16 от djoleva

Общи условия

Активация на акаунт