Да се оплачем... 2024

• 1 986 965
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 450
Ой,Джолева и аз много не разбрах,но традиции било,за хубави неща.
За протокола -само розови кюлоти още не съм изтровила,ама ако е за добро и тях ще намеря.

# 30 451
  • на село
Шугърче Hug само здраве ви желая, чуден е малкият, много, много да е здрав Heart
И за нас само това искам,  другото ще си го наредим.

Нашата почивка свърши, макар, че силно казано почивка с внука Joy
Поне се наигра, хотелът беше пълен с деца, имаше подаръци и забавления.
Вчера успяхме да се разходим, че предните дни само дъжд.
Ходихме до казанлъшката гробница, малко съм разочарована Confused
После до мъглижкия манастир, там беше много хубаво, имаше и сняг, децата поиграха с топки и малките научиха за Левски, видяха килийно училище, много е красиво самото място.
Утре- на работа.

Иначе за протокола Joy
Нямам ни червени гащи, ни грозде, макар, че в хотела ядох.
 И сега ще чета, ако са за здраве- мога да се снабдя, ако е друго- хич не ми трябва.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:25 от НелиСА

# 30 452
Отиде ми диетата на кино. Не съм преяла, но ям повече от обичайно.
Поне няма да готвим в следващите дни. Имаме още патка и свинско. И вино пийнах, и бонбони хапнах. Довечера ще си направим коктейли.
Мога да кажа, че толкова спокойна и безметежна Коледа не съм карала отдавна. Детето отиде на индийски масаж, подарък от мен. Мъжът ми отиде да купува нещо си, а ние с кучето се излежаваме на дивана. Преди малко ходихме на разходка, сега релаксираме с britbox.

# 30 453
От собствената си лакомия се оплаквам.

По повод популярното манифестиране с грозде се сещам как преди 11 години щях да си замина в един магазин, пред очите на Половината.
След 3 месеца ужасно стриктна диета, никакви плодове, абе нищо със захар - аз виждам грозде и решавам да пробвам ЕДНО зърно. Оказа се толкова сладко и сочно, че се задавих зверски със собствената си слюнка. Понеже искам да му кажа колко невероятносладкоисочно е това грозденце.
И до ден днешен не зная как се отървах, но от тогава съм много внимателна.

Та да, полека с яденето на грозде набързо.

# 30 454
То не само с яденето на грозде, аз като се знам каква съм лемава и без да ям нищо се задавям 🤣 днес отново, чак спрях на стъпалата и се подпрях на парапета на работа да се съживя 😀

# 30 455
И аз се включвам с червените /зелените/ гащЯ.Гроздето поскъпна ,ама сега 1 чепка все ще набавя ,та на връх празника да си я изям под масата ,само незнам хората около мен как ще реагират ,ама се надявам вече да са се опиянчили и да не им прави впечатление  Joy

# 30 456
Наплюнчих са от вас, грозде, та грозде. Вчера си взех и това ще ми е среднощната закуска.

# 30 457
Едва ли да ми хрумне това с криенето под масата и ядене там, ама ако пък ми щукне, що за приятели ще са ми ако не приемат всяка моя странност?? Grinning Поне един ще се навре да види добре ли съм, ще поиска и той грозде, вероятно няма да успеем да го изядем - от смях, естествено. След малко вече всички ще цвилят. И това преди да съм разказала останалото от ритуала с шареното бельо Joy Като ги знам, ще кажат че не вярват докато не видят шаренията Grinning

# 30 458
Чебурашка, от сърце ти желая през новата година да ни зарадваш с блага вест за бебе!

Оплаквам се, че бойлера сдаде багажа...Майка ми, брат ми и племеницата бяха на гости и си тръгнаха в 21:50 по желание на майка ми, чак ме хвана яд, че цял ден се приготвям, а тя голям зор да си иде да спи...не се наспа тази жена...

# 30 459
  • SF
Наистина ли сега чувате за червеното бельо на Нова година??
Винаги, винаги съм с червено заради традицията, не за друго.
Но, казвам ви, тази магия не е магия. Коледните подаръци сама си ги купувам, питка с паричка още не съм имала, теглих си на 24 късмет от тези, навити на ролчица за кафенцата - падна ми се някаква мъдра мисъл, от тези, които никога не чета. И тук в бг мама ми се падат такива, че си тегля втори, трети и четвърти и публикувам само тези, които стават.
Но... се ла ви. Пак ще съм с червено бельо, пък да видим.

# 30 460
Ма чакайте сега.Я ми обяснете това с гащите ,гроздето и масата до какво води
Че да не земе да ма залюби някой тюфлек.Или аз на дърти години да заприпадам по някой си .Че дойда ли да рива тук,че Хю Джакмън ни ма ще, да знате че сте виновни

Ами предполагам ако червените бикини хубаво ги опашеш почти под бюста, успееш да се прегънеш и навреш под масата пред очите на всички шашардисани гости на Нова година, и под масата изядеш 12 зърна грозде без да се задавиш и не наложи да те спасяват си си докарала такъв късмет, че  гарантирано всички тюфлеци ще те заобикалят.
Много е важно тоя дето бъде привлечен от "магията" да не знае какви си ги вършила, че ще избяга с писъци!

# 30 461
  • Ланкър, планините Овнерог

# 30 462
  • Бургас
Аз наистина за първи път чувам за тази традиция с червеното бельо...

# 30 463
  • София
Аз наистина за първи път чувам за тази традиция с червеното бельо...
И аз…от ЕГН-то да не е?

# 30 464
  • Бургас
Нееее,Бъни!
В никакъв случай!
Млади сме! Повярвай ми!
Нова традиция е! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт