Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 103 193
  • 680
  •   1
Отговори
# 360
Хайде, втори опит Wink
Дано наистина да е наличен, както е обявен.

Lacoste Pour Femme БО

# 361
Приятен сет за опознаване на приятна цена.

# 362
Получих код за отстъпка от ВК на мейла си за 10%. Валидността му е до 01.02. Мисля да си го ползвам, просто давам инфо за тези, които се чудят как идва кода

# 363
# 364
В немския нотино кодове понеделник ли пускат?

# 365
# 366
  • София
Tук тестерът е на много добра цена: https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-the-one-eau-de-parfum-za-jeni/ - 85.10 лв.

# 367
GA Acqua Di Gio Absolu Instinct - прекратен и трудно намиращ се фланкер!

# 368
# 369
По-скоро няма да е наличен. В сайта на VMCosmetic (с BSICosmetic са 1) има брояч на поръчаните неща и се вижда, че 3 бр. са били продадени.

Но не пречи да се пробва Simple Smile

# 370
Sprayparfums колко често пускат промокодове? За Великден?

# 371
Sprayparfums колко често пускат промокодове? За Великден?

Може би до края на седмицата ще има първо за Свети Валентин, после ще видим. Simple Smile

# 372
Опитвам се да поръчам комплект с избрани от мен мостри в приложението на нотино. Не ги виждам в кошницата си обаче, а през браузъра са там. И ако добавя нещо друго в кошницата ( в приложението) ми добавя и цената на мострите отново без да ги виждам. Звъннах в Нотино, където ми обясниха, че да, мострите по избор не се виждат в кошницата в приложението. Е как да ги поръчам оттам, за да ми е безплатна доставката... Да съм ги добавела отново... Ами същата работа... В крайна сметка получих безумния съвет да си изтрия приложението и след минимум 3 часа да го инсталирам пак. Ами хубаво, и това направих. Положението е същото. То е ясно, че утре пак ще им звъня, но все пак някакви идеи?

# 373
Опитвам се да поръчам комплект с избрани от мен мостри в приложението на нотино. Не ги виждам в кошницата си обаче, а през браузъра са там. И ако добавя нещо друго в кошницата ( в приложението) ми добавя и цената на мострите отново без да ги виждам. Звъннах в Нотино, където ми обясниха, че да, мострите по избор не се виждат в кошницата в приложението. Е как да ги поръчам оттам, за да ми е безплатна доставката... Да съм ги добавела отново... Ами същата работа... В крайна сметка получих безумния съвет да си изтрия приложението и след минимум 3 часа да го инсталирам пак. Ами хубаво, и това направих. Положението е същото. То е ясно, че утре пак ще им звъня, но все пак някакви идеи?
Аз като поръчвам мостри,първо си ги избирам на компютъра,после влизам в приложението със същият имейл.Те не се виждат,но са там и имат цена.Докато зацепя,че крайната сума се е променила бая играчка беше.  

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 20:32 от Maya Zhelyazkova

# 374

Вариант е да се добави още нещо дребно, за да мине поръчката. Иначе, както вече са написали, са си там мострите, но не се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт