Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 103 109
  • 680
  •   1
Отговори
# 405

Проверете си мейлите, на мен това са ми пратили. Допълнително ми се обадиха да ме информират, че се очаква наличност и да се потвърди адреса на спиди който бях написала като коментар към поръчката

# 406
  • София
Скрит текст:
Който харесва Rosendo Mateu 5 и не му се дават толкова пари. Simple Smile

https://www.notino.bg/zimaya/wujood-parfjumna-voda-uniseks/

Milen™ - Благодаря ти за споделеното инфо - слагам го в дългия списък с желаните.
Доколкото разбирам, синия вариант Zimaya Ghyoom,  е нещо като по-свежа и пролетна версия на Мегамаре.

Сега поръчах от Нотино - Lattafa Pride Vintage Radio, който сравняват с похваления от Densi в другата тема - Paragon Initio.

# 407
  • Стара Загора
Скрит текст:

Проверете си мейлите, на мен това са ми пратили. Допълнително ми се обадиха да ме информират, че се очаква наличност и да се потвърди адреса на спиди който бях написала като коментар към поръчката
На мен нито са ми пратили нещо, нито са ми се обадили. Ще си чакам Simple Smile

# 408
Milen™ - Благодаря ти за споделеното инфо - слагам го в дългия списък с желаните.
Доколкото разбирам, синия вариант Zimaya Ghyoom,  е нещо като по-свежа и пролетна версия на Мегамаре.

Аз ти благодаря!

Да, свеж и пролетен, но не го сравнявай с Мегамаре. Има голяма разлика.
https://www.notino.bg/zimaya/ghyoom-parfjumna-voda-za-mzhe-6913659/

Това да пробваш задължително, ако не си! Lattafa Liam Grey

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 13:06 от Milen™

# 409
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега бях във ВК - Латето е заредено вече, има още доста парфюми на марката. Очаквайте попълване на наличности и на други брандове. Фебе - след 8 седмици!

# 410
  • Стара Загора
Фебе - след 8 седмици!
Open MouthOpen MouthOpen Mouth 8 седмици си е два месеца.... Аз точно това съм поръчала. Хахахха ще се чака, няма как Smiley

# 411
  • Стара Загора

# 412
Кои други брандове ще зареждат?

# 413
# 414
От днес до края на месеца (31.01.2024) включително, Molinard подарява ролон парфюмче с всяка покупка на 75мл аромат от колекцията Икони. Сиреч, ако си купите флакон 75мл Nirmala, Bel Air, Le Reve Nirmala, Molinard de Molinard, получавате съответния ролон.
На сайта има и информация на английски: https://molinard.com
До България доставят по пощата. Има и код WELCOME10 за първа поръчка. По принцип автоматично го начислява.

# 415
Фебе - след 8 седмици!
Open MouthOpen MouthOpen Mouth 8 седмици си е два месеца.... Аз точно това съм поръчала. Хахахха ще се чака, няма как Smiley

14 дни, не 8 седмици. Simple Smile

# 416
Влязох да споделя, че ВК са заредили Giardini Di Toscana, но Милен ме е изпреварил.
На въпросите по-горе: Код получих на мейл, но не намерих къде да го въведа. Сложих го в бележка, обадих се по телефона и се надявам всичко да е наред.
Офис на Спиди може да изберете на една от стъпките, не помня коя, но при всички положения след като минете прегледа на поръчката.
Първата поръчка, която направих ме чака в офис на Спиди и днес ще я взема. Другата, направена същия ден още се обработва, явно чака доставка

# 417
Кодът за отстъпка се въвежда чак на "Стъпка 2 - Преглед на поръчката". Вляво на страницата има поле с "Данни за клиент"  (име, адрес, начини на доставка и плащане) и под него е поленцето за кода.

# 418
Хелоу гайс, как получихте код за отстъпка от ВК? При регистрация в сайта или..?

# 419
Хелоу гайс, как получихте код за отстъпка от ВК? При регистрация в сайта или..?

"При всяка покупка над 100лв ще получите отстъпка от -10% при следваща покупка."

Общи условия

Активация на акаунт