Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 103 095
  • 680
  •   2
Отговори
# 420
  • на последния етаж
Моята девойка иска да ѝ купя Hypnotic poison. Тя се полива с парфюм, та вероятно ще свърши за 2 месеца… Цените обаче не ми харесват, от къде да го поръчам най-изгодно?

# 421
Бързичко изпихме Бялото лате. Сега да видим кой ще го получи и кой ще пие заместителя от Старбъкс.

# 422
Много го исках и аз , мнгоо сте бързи😀

# 423
  • София
Febe от ВК ме чака в офис на Спиди, утре ще си го взема.

# 424
# 425
Благодаря, Милен. Аз само от приложението съм поръчвала и за съжаление нямам код. 😞 А се чудя сега на този красавец Wujood, че от много време искам да пробвам 5 на Rosendo.

# 426
  • София
Да се включа и аз с инфо от Висша Козметика, макар всички мнения преди моето да са актуални и благодаря на всички за споделеното! Purple Heart
На 20.01. направих поръчка през новия сайт. Регистрацията ми в сайта се случи, след като въведох данните си за тази първа поръчка. Не ми начисли доставка /сумата е малко над 290лв./, но не ми даде опция да избера офис на куриер. Малко след финализиране на поръчката получих мейл с код за 10% отстъпка за следваща поръчка, който важи до края на януари. Днес успях да се свържа по телефон с човек от сайта - вдигна ми младеж на номера указан в стария сайт, на номера от новия никой не вдигна. Момчето ме информира, че се очаква доставка до седмица, както и за опцията, че поръчките се изпълняват до 14 дни. Беше така добър и ръчно да ми въведе до кой офис на куриера да ми изпратят поръчката, тъй като и на мен не ми даде такава опция при поръчването, а в "забележки" към поръчката забравих да попълня. Та и аз оставам в чакащите. Simple Smile

За Елинор: Много е добра опцията за взимане от място - хем ме кара да си надигна прелестите и да запозная света със себе си, хем имам възможността на воля да тествам аромати. В шоурума на Ситняково вече са дошли ароматите на Les Indemodables, взех си поръчаните Vanille Havane парфюма и екстракта, тествах на воля други брандове, от които познавах само по един или два аромата. Тръгнах си с пробички-подарък, както и набъбнал уиш лист. Греховете не познават граници. Laughing

# 427
Моята девойка иска да ѝ купя Hypnotic poison. Тя се полива с парфюм, та вероятно ще свърши за 2 месеца… Цените обаче не ми харесват, от къде да го поръчам най-изгодно?

От parfium.bg  с код зс 10%
За едт говорим, не си представям едп на млад човек.Аз хвърлям 100мл от моя парфюм за месец, 2 месеца ми се струват голям рекорд и напълно нормално ако се ползва всеки ден, не го разбирам като поливане...

Латето свърши да, докато отворя и аз и го нямаше.
Днес си взех отливката най-после и сигурно ще го скубна по някое време.

# 428
  • Стара Загора
От кога ти е поръчката. И аз чакам Febe, но още не ми е изпратен.

# 429
  • Стара Загора
Много изкушения във ВК, но като не познавам нищо… 😂🥺 Съзрях обаче красиви флакони и една ми грабна вниманието, споделете заслужава ли си на тази цена от 210 лв Чая на Merchant of Venice?

# 430
Моето Лате идва утре. Надявах се, но не вярвах при това поръчване. Силно впечатлена съм, признавам.
Досега съм купувала само от магазина им (стария), онлайн не, но всичко е перфектно.

# 431
# 432
# 433
  • София
От кога ти е поръчката. И аз чакам Febe, но още не ми е изпратен.
От 18.01, не е от вечерта с големите намаления, на малко по-висока цена го поръчах- 97,75 лв. + 9лв. доставка.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт