Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 102 971
  • 680
  •   1
Отговори
# 195
Тестер Шалимар за 90лв не е невъзможно, лятото си купих за 110лв. По-естествено е тестери, особено по-стари да се чистят на такива пари,  но ние пусто сме свикнали да плащаме залудо. Същото е мнението ми и за тестери на спрени аромати, би трябвало да ги разпродават, а не да ги "разпродават".
Коментираният магазин има(ше) и физическа локация в София, не знам актуална ли е.

Сещам се,  че в началото на миналата или в края на 2022г беше, когато си поръчах Pure Havana TM на 130лв. Оказа се неналичен, но дни по-късно ми позвъняха с мило включване, че могат да ми го предложат от техни партньори.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 16:07 от Фръц!

# 196
На мен не ми изглежда наред този магазин.При проверка на фирмата излиза сервиз за компютри със седалище Люлин, бл. 121, вх. Е, ет. 7
Физически магазин няма.

# 197
То си пише,че е с нарушена цялост,което няма какво друго да значи.

Не е точно така. Нарушена цялост в повечето случаи означава липсващ целофан или повредена кутия (най-често леко смачкан ръб). Доста рядко причината е липсващи милилитри.

# 198
  • Sofia
Нарушена цялост се отнася до съдържанието, иначе е нарушена опаковка.

# 199
На мен не ми изглежда наред този магазин.При проверка на фирмата излиза сервиз за компютри със седалище Люлин, бл. 121, вх. Е, ет. 7
Физически магазин няма.
Има(ше) на Тинтява. ЮЛ не съм запомнила

# 200
Имам един парфюм с нарушена цялост от parfium.bg и мога да кажа, че липсващото количество е незабележимо. След като го поръчах, говорих с тях и попитах колко липсва, оказа се, че 2-3 мл., което е нищо. А и цената не беше за изпускане. Не ми пречи да е пръскано, стига да съм информирана.

# 201
Толкова много парфюм, за толкова малко пари отдавна не бях срещал!

Горещо препоръчвам на всички почитатели на парфюми с този профил! Днес го пробвах и е безкомпромисен, като аромат и представяне.

# 202
  • София
Привет отново от мен, Milen™ ходих и тествах отново Philipp Plein No Limits Gold -  фантастично издание и ще се купува без съмнение! За мен, той е нещо около 4 парфюма:
- Amouage Reflection Man  for men/първото издание/
- Yves Saint Laurent  MYSLF EDP for men
- Gucci  Guilty Elixir de Parfum pour Homme
- Hermès  Terre d'Hermes Parfum for men

Страхотна работа от маестро Алберто Морияс, като Philipp Plein No Limits Gold си има свое лице с прекрасен фин ориент почерк. От мен адмирации и ще го взема идващите месеци.

Причината да го отложа за малко е един пост на Milen™:
При вида на този нов Монтал, с тази пирамида, като фен на Мансера/Монтал, и разбира се, чудесна оферта от perfume-bg.eu, нямаше как да устоя и на мига го поръчах! Пристигна за около ден и половина, перефктно опакован, всичко идеално. Получих на мейла и електронна фактура, просто пълно 10 от 10 за perfume-bg.eu.
Milen™ - горещо благодаря за линка! Wine Glass

Да споделя и две открития топли топли/за мен де, вие може и да ги знаете/ от Zara. Става дума за тези два намалени:
Zara Sweet Illusion (Into The Gourmand) - https://www.zara.com/bg/bg/into-the-gourmand-sweet-illusion-100- … on-p20120585.html

Скрит текст:

Аз го взех на 26лв, а сега е даже 20лв от 40лв. Парфюма е фантастично гурме! Мирише ми на таханова вафла с опушена ванилия, карамел и фин, топъл тамян! Абсолютно разкошно плътно и богато гурме, което ме кара да се чудя заслужават ли си цената други скъпи марки!?!? Опаковката и бутилката не се различават по нищо от коя да претенциозна марка. Не го пропускайте! На цена от 20лв е просто изумително какво правят от Zara.

Втората Zara: Vanilla Vibration / https://www.zara.com/bg/bg/vanilla-vibration-80-%D0%BC%D0%BB-p20 … html?v1=276559625

Скрит текст:

Vanilla Vibration и него взех на 26лв от 40, а сега е 20 Cupid Аромата е ориент фантазия! Подписвам се, че ако го тествате на сляпо в Делириум или някакъв такъв засукан магазин, и за миг няма да се замислите, че е нещо по-малко от фантастичен ориент ниш с водеща приказна виолетка! ГОЛЯМО Браво от мен за Zara.

Преслушайте тези зари при възможност, просто чудни, а и при мен показаха отлична трайност.

# 203
Ще пробвам един от двата , казвай кой да поръчвам 😀

# 204
Здравейте!
Появи се парфюм който харесвам, но нека това не ви подвежда.
https://makeup.bg/product/624432/#/option/1323538/

# 205
  • София
Ще пробвам един от двата , казвай кой да поръчвам 😀
Zara Vanilla Vibration Hands Ok Hand

# 206
  • София
На Lancôme.bg

# 207
# 208
# 209
  • by the sea
Ей сега пуснах поръчка от полския сайт  https://perfumeriaquality.pl/en/
и ми начисли такса доставка 5 евро, преди половин година не ми взе.
Рядко влизам вече, ако сте го обсъждали извинявам се предварително Simple Smile Innocent
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт