?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 833
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 385
Дишала балони? На 20 ли е?

# 11 386
Някакъв кукундрел звъни в 2 през нощта и ме буди.
Луда ще я направя. Взимам телефона и ще я разрева.
Колко трябва да си тъп и нагъл, че да звъниш в 2 часа на хората.
Толкова ли не може да изключи бойлера.
Тази особа знае ли, че нейния 5-6 брачед си има жена.
Аз ако съм, взимам телефона и я питам защо звъни на мъжа ми в 2 през ноща и буди мен и него.
Да ми обясни хубавичко. После я навирам там където не я огрява.

# 11 387
Ами малко повече, но няма 30 все още

# 11 388
  • Далечният изток
Ами кажи на мъжа ти да постави граници, защото после ще се намесиш ти и няма да им е много приятно на родата...

# 11 389
Мъжът ако иска, защо не ги поставя сам тези граници? Докога трябва да сме пътеводителки на мъжете си? Трябва ли те да правят това, което ние искаме от тях?

Тези екзистенциални въпроси аз вече не си ги задавам. Но аз им знам отговора. Хубаво е човек да си ги обмисли и да реши за себе си.

# 11 390
  • Melmak
Сигурна ли си, че са роднини? Понеже чести братовчед няма, това вече не са роднини. Даже може да се женят ако искат.

Мале, добре , че с братовчеди само за имоти се караме, не идват да ми крадат мъжа.

Със скандал нищо няма да постигнеш. Някой ако звъни в 2 нощес трябва да е много ама наистина много спешно от рода на - опасност за живота, катастрофа или инцидент.

За тъп въпрос относно бойлер да му звъни в 2 нощес? И той защо вдига?

Според мен нещо не е чиста работата, но да вдигаш скандали не помага. Ако искаш да разбереш дали изневерява, по-скоро се прави на луда. Играй малко театър. Като се поуспокои, че не го дебнеш, ще сгафи някъде и ще го хванеш.

# 11 391
  • При семейството си
Аз пък смятам, че винаги се разбира или поне подразбира когато едната страна има симпатии към трети човек, извън връзката или вече даже изневерява.
Съпругът ми е безкрайно общителен, винаги е имал много колежки, приятелки от женски род…ами само веднъж съм имала съмнения, за бивша и се оказаха правилни.
Хубаво е да познавате мъжете си, непознати няма как да отговорят или разсеят съмненията Ви.

# 11 392
  • Далечният изток
Мъжът ако иска, защо не ги поставя сам тези граници?
Сигурно не иска. Или не се усеща, че нещата рефлектират върху семейството му. Нормално е да му подскаже авторката, че е тръгнал да се хлъзга по наклонена плоскост.

# 11 393
Elpis, мисля, че си права. Когато една жена има съмнения, често е с основание. И аз съм имала само 1 път в живота си такива съмнения преди доста години. С основание, много ясно. По природа не съм ревнива, не мога да ограничавам и изисквам. Каквото - такова.

# 11 394
Elpis, мисля, че си права. Когато една жена има съмнения, често е с основание. И аз съм имала само 1 път в живота си такива съмнения преди доста години. С основание, много ясно. По природа не съм ревнива, не мога да ограничавам и изисквам. Каквото - такова.
Аз също не искам да ограничавам, просто искам да ми каже в очите да или не, но ми е ясно, че няма да си признае от една Страна ако се карам с него той ще стане по-предпазлив, обаче не мога да търпя да НЕ ЗНАМ какво се случва, побърквам се, нервно ми е, ако искат да са заедно нека да са, ще го прежаля за няколко години, ама да знам, че аз съм в къщи и обгрижвам деца и се грижа за дома докато той си го развява с друга и да се правя, че не виждам и не усещам какво се случва докато не я доведе вкъщи ли да чакам, или докато някой не ги види заедно - не, просто не мога. Още повече, че се събират на 90%в случайте в къщата на третия колега който е от компанията. Е кога ще ги види някой заедно като са на затворено място все със свой хора или някой ще дойде да ми каже - абсурд

# 11 395
  • При семейството си
Добре, а какво очаквате непознати хора, разни потребители във форум да Ви кажат?!
Не, той със сигурност не Ви изневерява, да, той със сигурност Ви.
Следете, говорете със съпруга си, приемете или го изгонете.

# 11 396
Спри му сбирките с колегите!
Първоначално мислех да те посъветвам да ходиш и ти с тях, но щом сте с малки деца, ясно е, че не можеш.
Не намирам за нормално семеен мъж с деца да се влачи непрекъснато по купони с колегите ергени. Той задължения вкъщи няма ли си?
Рискуваш, ако не е тази, друга "братовчедка" да се появи.

# 11 397
  • Melmak
Не ти казваме вечно да се правиш на сляпа, а за малко, докато се издаде ако има нещо.

# 11 398
  • При семейството си
И как точно ще му “спре сбирките”?!

# 11 399
И мен това ме кефи Simple Smile

Как спираш на мъжа си каквото той иска да прави Simple Smile

Как ще ви спре мъжа ви да правите, каквото вие искате?

Задача от висша математика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт