?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 765
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 990
  • София
Аз пия много рядко и няма случай да ми е харесал на вкус какъвто и да е алкохол, освен ликьор, и изобщо няма да направя разлика между Сива гъска и Черен коч.
Нали затова казах, ако не е въздържател. За такива като теб една хубава кошница със сладка, сирена и прочее по твой вкус е супер, ако си мъж. За жена е лесно, от бижу до парфюм.

# 12 991
То, и парфюмът и бижуто не са лесни като ги избираш за друг.

# 12 992
  • София
То, и парфюмът и бижуто не са лесни като ги избираш за друг.
За някои хора се знае кой е любимият им парфюм, а за бижутата се вижда какъв тип носят, не мисля, че е трудно. За мен се вижда, че не нося, освен на нещо по-официално, т.е. всеки  е свободен да ми подарява диаманти Simple Smile

# 12 993
Обича да тича. Кошницата е идея, за цялото семейство. А от къде?

Билети за концер, театър, за коя постановка?

# 12 994
  • 🌊
Фитнес гривна/часовник?
Чебурашкин е активен бегач и страшно ѝ се радва, защото може да си следи метриките. Отделно е много по-лесен избора за мъж отколкото за жена

# 12 995
Всяко магазинче тип Аванти ще ти направи кошница с каквото искаш. Или някой деликатесен магазин.
Произволен линк на онлайн магазин - https://www.darotbogovete.bg/podaraci/podarachni-komplekti/

# 12 996
В магазините на Lindt предлагат такива кошници.

# 12 997

Ако му е хоби, най-вероятно вече има всички възможни джиджавки свързани с тичане, даже такива за които може да не си чувала. Вариант е някакъв консуматив за хобито, например мега-ултраспециални чорапи за бягане, но доколкото разбрах търсиш нещо по-скъпо.
И аз бих подарила нещо за цялото семейство, кошницата е добра идея, или ваучер за семейни забавления.

# 12 998
  • София
Аз сама си ги правя кошниците, заготовки от Джъмбо, пълнежа по вкус

# 12 999
Ако човекът ти е направил лично той услугата, нещо лично за него. Никакви кошници за цялото семейство.
Ако пие, хубав алкохол – 100-150-200 лв не са хич малко и ще го оцени.
Ако не пие – някакъв часовник-гривна щом бяга.
Нещо покрай хобито му също е ок.
Картина също.

# 13 000
Ако ти се занимава си направи сама кошница. Аз ги правя за поводи - осмомартенски, коледни и всякакви тематични. Излизат и по-евтино и влагаш нещо от себе си.
В Кик няма такива щайги (вече), в Пепко също. В Джъмбо има, купувала съм от пазара Димитър Петков кошници (има един магазин за сувенири на ъгъла и още един, ама не знам как да го обясня), от сайтове съм поръчвала също.

# 13 001
Здравейте, не зная дали въпросът ми е за тук, но...
С бащата на детето ми сме разделени, нямаме брак, налага ми се да сменя града, съответно и адресната регистрация, но ми отказват, понеже нямам писмено съгласие от бащата на детето ми, какво се случва, ако той откаже? Няма как до навършване на пълнолетие на детето да сменям града ли... това е абсурдно... разделените около мен го правят без проблем, но точно аз съм каръкът, на който отказват... има ли хора с подобен казус?

# 13 002
Непременно ли трябва да я сменяш? Кой се интересува от нея вече? Освен по избори.
За пътуване или местене в чужбина знам, че е нужно съгласието на другия родител, но за друг град не очаквах.

# 13 003
Ако са със споделено родителство, нормално е бащата да откаже.

# 13 004
  • Далечният изток
Постоянен адрес ли сменяш?
Пробвай да смениш само настоящ.

Общи условия

Активация на акаунт