Не моа
Кърмила съм 4+3.5г .. еми нито с ММ сме се избили, нито децата са имали драми. (ама това си е екстремисти, 1-2г. си е съвсем нормално). Не яде, защото го тормозят зъбите бебето. До 3г. е такова. После горе-долу се очовечват.Ако фучиш постоянно, че мъжът ти нищо не прави вкъщи, с теб, с детето, нормално се опитва да се дистанцира, че да не те дразни - ответна реакция. Не знам коя е била първата, ама звучиш като да искаш да контролираш всичко - което няма нужда да е така.
Събирай се с други майки с деца, ходете на по-различни разходни - шифираш ли? По време на майчинството със сина ми обиколихме БГ
Нон стоп бяхме навън със себеподобни, колички, деца.. С дъщеря ми работех и имах първокласник в комплект, никакво време да ми е тъпо и да си мисля кой не ме разбира. Сама си намери начин да разнообразиш ежедневието - мама, баба, свеки - това са временни решения, от които после 2-3 дни трябва да вкарваш детето в релси (щото там са различни подходите и няма да си особено съгласна)... все тая. В твоята глава е
Това със събирането и разделянето евентуално ще (ако) помогне, как ще осигури по-интересно занимание за детето и ще го накара да прояде, не разбрах...