?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 736
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 215
Горкия ти приятел.
По добре него зарежи и не го лъжи момчето.

# 7 216
От какво те е страх, доколкото разбирам ужасното му е, че те подминавал на улицата и не ти отговарял онлайн? От друго страх ли те е?

# 7 217
Добре, да те игнорира не е ли най-добрият вариант? Ти ако го игнорираш, ще ти направи ли нещо реално или само се въси? Ако ти е трудно, защо да се обясняваш, просто не се съгласявай да излизаш с него. Нека си остане само някакъв крив съсед, с който не се поздравявате.

# 7 218
  • София
Аз пък не разбирам как уж искаш да спрете отношения, пък страдаш, когато не те поздравява. Ти самата не знаеш какво искаш или по-скоро се надяваш в един момент той да избере теб.

# 7 219
"Искам нормално отношение, да се видим, да си кажем три реплики и така, но не знам как да стане."
Много дълго не са ви били нормални отношенията, за да искаш това.

Мъжът ти сляп ли е или също има нещо странично?

Кофти ситуация...

# 7 220
От какво те е страх, доколкото разбирам ужасното му е, че те подминавал на улицата и не ти отговарял онлайн? От друго страх ли те е?
“Той е човек, който почти целия град знае, понякога е рязък, командва и иска да съм на линия винаги щом каже. Напоследък не ми харесва цялото му отношение, започна да иска да излизам когато му скимне без значение дали мога. Съответно после се държи грозно , подминава ме или кима вяло,ако има хора наоколо. … Той не приема отказ обаче, а честно казано това ме притеснява.. не искам да изпадам в детайли, но няма да е добре,ако аз поискам да сложа точката.  ….. накрая - лошото му отношение напоследък
… Тя трепери от страх … Малък град, човек небезизвестен, нетърпящ отказ, командващ и изискващ, който се държи така грозно, че тя не иска да казва детайлите … подминаването е малка част от “наказанието”, което той ѝ дава. По-лошото е, че тя вече е достатъчно обработена за да се чувства жертва и да проси малко добро отношение … Рядко си позволявам подобни категорични обобщения, но това момиче трябва да разбере, че това между тях е нездравословно и най-малкият ѝ проблем е, че той ѝ кима вяло.

# 7 221
Интересува ме какво е най-лошото, което може да се случи според нея. Ще я бие ли, ще я злепоставя ли, какво. Аман от евфемизми, ама много било грозно, ама много било ужасно, ама я поздравявал вяло, а тя искала нормални отношения.

# 7 222
Или ще я злепостави, или ще й посегне, нещо такова. Много неприятно. Но в малките градове всичко се знае, не вярвам да са тайна отношенията им. Та злепоставянето отпада реално май.

# 7 223
И аз се обърках от какво всъщност я е страх. От физическо насилие? От това, че няма да я поздравява и да си кажат три нормални приказки?

Според мен е илюзия, че никой не подозира за това, че той я ползва за секс. А и си мисля, че от нейна страна все пак има някакви симпатии към него, които са извън физическите отношения, иначе чак пък да припка при него дори като е във връзка...

# 7 224
Обажда и се по нощите и тя веднага тича на прибежки да и тегли една патка, след което обратно в къщи пак на прибежки. Чувал съм такива работи за едно момиче, съседка, ама накъде на 20 мисля се усети и ги заряза тия работи.
Много грозно анонимната, за съжаление е единствено официалния ти, който едва ли подозира за твойте нощни похождения по съседски. Иначе напълно заслужено е да се държи с теб като изтривалка оня незаменимия

# 7 225
Или ще я злепостави, или ще й посегне, нещо такова. Много неприятно. Но в малките градове всичко се знае, не вярвам да са тайна отношенията им. Та злепоставянето отпада реално май.
Много може да се украсява също, както и да разказва измислици. Не се знае господинът колко злоба ще таи, ако го отреже за постоянно.

# 7 226
Връзка, подклаждана от страх е най-лошото за мен.

# 7 227
Аз не знам от какво точно ме е страх, защото преди 7-8г, когато започна всичко, не беше такъв. Сега е точно като мутра, има оръжие и обикаля по нощите не знам защо и къде, напомпа се здраво и си дружи с полицаите ни. Не знам какво да очаквам като реакция, той си е странен. Понякога ми се радва, понякога е супер груб. Аз се притеснявам повече от него от разни ситуации. Примерно приятелката му ме среща, говори ми , канила ме е и да излизаме , аз му казвам после, че е много неловко, а той " е какво ти пука, мен не ми е неловко, пък на теб ". Майка му също спира да си говорим , родителите ни си бъбрят понякога на улицата, той канеше моя приятел на по уиски ... Знам колко сбъркано изглежда всичко, но не знам как стана така през годините...

# 7 228
Може и да греша, но някак поласкана звучиш от тази ситуация, тип "той сменя жените, аз съм му постоянна", "не искам да ме игнорира, искам да имаме нормални отношения". Реално пишеш, че ти му отказваш и нищо не се случва толкова, нали? Освен че бил вял. Все едно си героиня в някакъв розов роман, той е лошото момче... Според мен ако досега не е имало заплахи и физическо посегателство, прояви характер и късай. Ама окончателно. С кой си говори, с кой си пие ракията, приятелката му, вашите - няма никакво значение. Твърдо крайно решение трябва да вземеш, а не да чакаш кога ще ти звънне, да му мислиш дали ти свети лампата и прочее глупости. Ако ти е посягал бих помислила за местене в друг град. Обаче ако хем бягаш, хем гледаш да се спънеш, че да те догони - няма смисъл. Има някаква емоционална двойственост в теб по отношение на този мъж, докато я носиш, особено и ако я храниш с някакви илюзии, няма да се отървеш.

# 7 229
На мен също ми изглежда, че тия отношения те радват и те ласкаят. Единствена и незаменима за някого, толкова, че всички други сменя, а тебе не. Истината е, че само ти му връзваш да търчиш по нощите като компаньонка да си начеше той крастата, а на другия ден те подминава като пътен знак.

Съчувствам на постоянния ти партньор и му пожелавам бързо да излезе от тази вредна за него връзка. Той си ходи с рогата и сигурно целия град го знае, а ти припкаш при местната мутра, когато ти свирне. Кошмар!

Общи условия

Активация на акаунт