?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 352
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 335
Нямате никаква комуникация, рядко стоите в една стая. Това не е връзка. Пак да питам, заради наема ли се натискаш
Имам си и моя къща, както и кола и работя 🤣

# 7 336
  • Далечният изток
Тогава какво те задържа с него при това отношение толкова години?

# 7 337
  • Варна
По-добре се радвай, че няма годеж. Хайде да кажем пак изтърканата до втръсване, но много вярна фраза - не слушай какво говори, гледай какво прави.

Прочети го пак. И пак.

# 7 338
Тогава какво те задържа с него при това отношение толкова години?
Мисля, че е това, че е наистина добър човек, ама изключително добър. Нито е избухлив, нито има някакви зависимости, не е мега активен в социалните мрежи, адски работлив е.

# 7 339
  • Далечният изток
Какво значи изключително добър човек?
Помага на приятели, обича животните, грижовен син? Какво?
А към теб как показва изключителната си доброта?

# 7 340
  • София
Какво ти носи на теб като позитив тази връзка? Какво прави за теб? Какво ще изгубиш, ако прекратиш връзката?

# 7 341
Ако привличането, химията, любовта, грижата и като цяло връзките се получаваха толкова лесно само защото някой е добър и работлив...

Всички хора имат някакви позитиви, но това не стига.

# 7 342
Малко съм изтървал предишния казус, да напиша още нещо по него. Много се превъзнасяте за това, че е говорила с бившия при случайна среща, приравнихте го все едно са се изклатили с него. Нищо лошо не е станало, че е споделила веднъж, еднократно след като я е уцелил в кофти момент. Имаме случай на патологичен ревнивец, със или без бившия нещата са отишли и изобщо отдавате твърде много значение на случка, която няма такова.

По другия казус, връзка отдавна няма, по скоро съквартиранти или познати,които правят секс от време на време просто така.

# 7 343
  • София
Той хубаво е добър човек, ама добър ли е за теб? След като резултатът след 5 години връзка е сринато самочувствие и съквартирантски живот, какъв точно е смисълът за теб от неговата "доброта"? Или смяташ, че друг няма да си намериш? То с това подбито самочувствие, нищо чудно да го вярваш. Ама най-гадното ще е като накрая той си намери, защото едва ли и него го устройва така, просто няма друг клон в момента и те държи.

# 7 344
Малко съм изтървал предишния казус, да напиша още нещо по него. Много се превъзнасяте за това, че е говорила с бившия при случайна среща, приравнихте го все едно са се изклатили с него. Нищо лошо не е станало, че е споделила веднъж, еднократно след като я е уцелил в кофти момент. Имаме случай на патологичен ревнивец, със или без бившия нещата са отишли и изобщо отдавате твърде много значение на случка, която няма такова.

...
През нощта, след семеен скандал, се е видяла с него да му споделя. Авторката беше предположила, че "Дяволът го е пратил" - ами не, най-вероятно самата потърпевша му се е обадила да се видят. Това какво обяснение може да има? А това, че тя се е съгласила бащата на децата й да си търси щастието с друга жена, и самата тя се чувства виновна? Ако е света вода ненапита, от къде е вината?

# 7 345
Mileniummm99,какво друго освен за раздяла да съветват?
Нямаш дете,нямаш брак,кофти връзка от където и да го погледнеш,може би чакаш до към 40,ако евентуално се появи дете,то да ви 'сплоти'.

# 7 346
Скрит текст:
Здравейте на всички!
На 30 години съм и съм във връзка от 5 години.. Първата половин година всичко чудесно, но от там отношенията се бутнаха, като с времето става по-зле. Досега търпях, тъй като съм изключително нерешителна, а и обичам да избутам нещата до самия край, а не при първата трудност и да се откажа. Човекът не е лош, напротив изключително добър е, но нямаме никаква комуникация, не излизаме заедно, не ходим никъде освен за един ден в годината нещо ако излезе, нямаме общи интереси. Рядко дори стоим в една стая
Аз по никакъв начин не се чувствам, желана, обичана, не се чувствам жена.. Нямаме абсолютно никаква близост и интимност... Там пак в месеца веднъж ако стане е добре.
Ясно ми е, че страстта и любовта си отиват при някои двойки, но когато съм говорила с него той отрича. Казва, че ме обича и тн., но не го показва изобщо, като тук не говоря за подаръци, срещи, вечери, а за прегръдка, целувка дори..
Скрит текст:
Още повече че и не предприема никакви действия поне за годеж, все пак живеем заедно от 4 години. Дори не спим в едно легло. В последните 2 години самочувствието ми е сринато, не се чувствам желана от мъжа си.. А се поддържам, тренирам, чист човек съм. Моля за мнение, съвет, каквото и да е ще е от полза!
Благодаря Ви!
Малко ви е рано да си отива, някъде с 20 години сте подранили. Вие дори брак и деца нямате. Огледай се - хората в продължителни връзки имат деца до 40-45-годишна възраст, може би и повече, ако имат физическа възможност, значи правят секс и не си е отишла любовта.
И защо даже не говориш за подаръци, срещи, вечери... Кое те спира да изискваш тези абсолютно нормални неща? Това са базови неща в една връзка. Поставяш си твърде ниски, да не кажа никакви очаквания, и това получаваш.
Дори не спите на едно легло... Това какво е?

# 7 347
  • София
Мисля, че е това, че е наистина добър човек, ама изключително добър.

Добър, понеже отглежда няколко сирачета и дузина бездомни животни? Понеже не пие и не бие? Или понеже си трае и не му пука даже дали си жива и неясно защо те трае като съквартирант?
Ти наистина ли би се сгодила с човек, с когото нямаш комуникация и просто съжителствате безпричинно? Даже и безпричинно не е, а е мазохистично.

Обичайно при двойките, при които си отива любовта, особено без да ги свързват деца и ипотека, следва раздяла и нова любов, а не примирение.

# 7 348
Така като видя: добър човек е, все едно за фикус слушам - без емоция. Стои там, расте си и никому не пречи. Може да ни дразни, че трябва да му се чисти праха и да не ни носи радост, но нали сме го харесали и сложили някога, нека си остане. Нали е образцов фикус. Нищо, че на това място ще стои по-добре някоя кристална ваза например.

# 7 349
Мисля, че е време за освобождаване на пространството

Общи условия

Активация на акаунт