?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 047
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 440
На въпроса отговарям, че ако това е истина, звучи като психопат. Това този, който те е блокирал ли е? Твоите постове започват да ми звучат странно вече.

# 7 441
  • У дома... някъде
Ок.
Нека звуча странно!
Няма да бъда участник във форума, какъвто съм от 2006г!.

Нещо не е наред с хората, с които общуваш, и общото кратно си ти.

Твоите постове започват да ми звучат странно вече.

Моля Tatti да забрани достъп до профила ми в този сайт!
Моля конкретно да ми бъде баннат профила.
.......
Благодаря!

# 7 442
Абе аз като казвам, че някой го хапе кучето по главата...

# 7 443
Потребителката звучи все едно е леко параноясала и е редно да посети чичо доктор да й изпише каквото трябва...

# 7 444
Твърде много се вживяваш.
Да не би да те преследва до вкъщи?
Да не би да те тормози на лично?
Не, просто пуска някакв теми и ти явно се включваш.
Ами игнорирай го де.

# 7 445
Може и да не е параноясала, но тези екстремно емоционални люшкания не са в нейна полза.

# 7 446
Писаници във форума могат да се игнорират. Моя бивш също ме чете тук. И? Аз кво да направя? Също беше казал, че ще пусне тема, за да покажел колко аз съм зле, а той ква жертва е на мен... Ми, ОК, живеем в свободен свят.
Вече ако те преследва и тормози в реала, подаваш жалба в полицията.

# 7 447
Е, как да се откаже, ако му отговаряш и захранваш обсесията му? В първото мнение, което показваш, даже звучиш позитивно настроена и подкрепяща.

Не отговаряй, докладвай винаги, когато попаднеш на такъв профил и фалшива тема. Пращай ги тия доказателства на администраторите.

# 7 448
  • София
Амарилис, възможно е този човек наистина да те е изкарал извън нерви, но замисли се как изглежда работата отстрани. Ти пускаш някакви теми, които накрая се оказва, че са били за него, изпускаш си емоциите, звучиш много пренавита та чак параноична. В поредна тема се занимаваш стози човек, след като заключиха предишната. Ако наистина се чувстваш тормозена, обясни ни спокойно ситуацията, свържи се с модератор, потърси съдействие. И се опитай да не се връзваш и да влизаш в комуникация с този човек. От темата за приятелството излиза, че вие си лафкате и изведнъж той те блокира, което пък кара всичко, което правиш сега, да изглежда като емоционална реакция и наказателна акция, защото си била отхвърлена. Ако този човек е токсичен, просто не се занимаваш с него, а не впрягаш цял форум да го поставя на мястото му. Това най-малкото не е коректно спрямо хората във форума, които вкарваш чрез измама във вашия филм.

# 7 449
Как бихте определили мъж, който по всякакъв начин , за да стигне до вас си прави хиляди регистрации тук с фалшиви профили, представяйки се за мъж,но по често за жена?
Често темите "пързалки" и най вече нощните безумни такива, които рано сутрин са изтрити са негово дело.
Прекрасно знам това!
...
Всъщност, ако има такъв човек, бих го определила като човек с тежък психически проблем, който си няма никаква работа, освен да виси в този форум.
Но тъй като ми се струва, че такъв човек едва ли съществува - едва ли някой би създавал хиляди профили и през тях да пише и трие (това е прекалено голям труд), за да се добере до някого, до когото може да се добере елементарно в истинския живот.... то предполагам, че проблемът е твой. Внушила си си, че си толкова важна за някого, та да си дава този труд и виждаш неща, които в действителност не съществуват.
Надявам се да можеш да се справиш с проблема, с помощ или без.

# 7 450
Абе хора,вие работа нямате ли? Какви са тези страдания като в долнопробен роман? Работа,хоби спорт и си гледайте живота.

# 7 451
Сигурна ли си, че и правителството, и военните, както и контра разузнаването не те следят? Може и ЦРУ да те разработват.
Сори, не се стърпях. Описаното от теб е типична клинична картина на някои психични заболявания, по добре потърси специалист. Както и друго характерно е острата реакция срещу подобни мнения на моето.

# 7 452
Може и наистина да е пси.
Но ти влизаш в неговата спирала и звучиш не по-малко пси.
Дистанция и тишина.
Не създаваш шум и внимание, каквито той очевидно търси.

# 7 453
  • Другата България
За повече яснота, който има време нека препрочете темата "Да си сам на 30+".

Както казах,дявола е в детайлите.
Мъжа  е на много повече от 30 г.
Добрал се до всички регистации на въпросната......
Още през 2016 г....
Спряхме лични контакти окончателно 2020г.

Там са всички отговори на въпросите ви
Детайли!
А коя е “въпросната“? Ако си ти, и говориш за себе си в 3 л., ед.ч, наистина потърси някаква помощ.
И наистина никой няма време да чете теми /защо, по ягодите ни е нужно това/, тази тема е за кратки въпроси, а твоите, признавам си излияния на мен лично ми се сториха доста хаотични и объркани.
Интерес към детайлите не проявявам, съветът ми е след като/ако имаш такъв....ухажор ли е, преследвач ли е, психопат ли е...да ограничиш влизането в СО и споделянето на лично инфо. А ако в реала имаш подобни проблеми - подай жалба в полицията.

# 7 454
  • France
Дали е възможно някой симпатяга да ми резюмира казуса? Нямам време да чета цели теми. А това, което видях на диагонал, с нищо не ме шокира

Общи условия

Активация на акаунт