?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 006
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 455
Дали е възможно някой симпатяга да ми резюмира казуса? Нямам време да чета цели теми. А това, което видях на диагонал, с нищо не ме шокира
И аз това се чудя, пък не мога да хвана двата края.
Разгледах темата за блокирането, освен, че тя казва, че е била винаги насреща и е решила да си вземе 5 дни отпуск за семейството и изведнъж приятелят недоволства и има спор и се блокират.
Ама тук вече.. не мога да разбера нищо.
Май, че й следял темите и пускал разни теми? Ама тя се включва в тях? Не знам.

# 7 456
  • София
Аз бях останала с впечатление,че е семейна, но пък се сърди все едно е оставена от гадже.

# 7 457
  • France
Много сложно....

# 7 458
Дали е възможно някой симпатяга да ми резюмира казуса? Нямам време да чета цели теми. А това, което видях на диагонал, с нищо не ме шокира
Самата тя не иска да резюмира.
Аз не знам как някой ще се навие да отвори тази тема и да прочете нейни постове, че и на останалите.
Това е огромна загуба на време.

# 7 459
  • France
Разбирам, че България е земя, колкото една човешка длан, ама 30 годишни самотници с минали връзки с неподходящи жени има сигурно стотици. Как точно разбира, че това е нейният столкър?

# 7 460
Мисля, че тук е момента да се включи тя и да даде разяснение. Най-малкото, че съвет така не може да се даде.
А и винаги може да си направи нова регистрация, как този столкър ще разбере, че е тя?

# 7 461
  • Другата България
Според мен няма смисъл да се коментира нещо, което явно приключи след този пост.
Ок.
Нека звуча странно!
Няма да бъда участник във форума, какъвто съм от 2006г!.

Нещо не е наред с хората, с които общуваш, и общото кратно си ти.

Твоите постове започват да ми звучат странно вече.

Моля Tatti да забрани достъп до профила ми в този сайт!
Моля конкретно да ми бъде баннат профила.
.......
Благодаря!
и надали  авторката ще влезе вече във форума с този профил.
Прати ни да четем някакви теми, ако някой се интересува и има време и нерви - да чете, лично за мен всичко това е някаква огромна поредна безсмислица, каквито все по-често срещаме във форума.

# 7 462
  • София
Когато някой те следи и притеснява онлайн, си има сектор киберпрестъпност.

Когато някой те “следи” и ти му мявчеш на всеки профил на ЛС, си има подраздел “Здравни заведения и специалисти”

Питай, ще те упътим.

# 7 463
Според мен няма смисъл да се коментира нещо, което явно приключи след този пост.
Ок.
Нека звуча странно!
Няма да бъда участник във форума, какъвто съм от 2006г!.

Нещо не е наред с хората, с които общуваш, и общото кратно си ти.

Твоите постове започват да ми звучат странно вече.

Моля Tatti да забрани достъп до профила ми в този сайт!
Моля конкретно да ми бъде баннат профила.
.......
Благодаря!
и надали  авторката ще влезе вече във форума с този профил.
Прати ни да четем някакви теми, ако някой се интересува и има време и нерви - да чете, лично за мен всичко това е някаква огромна поредна безсмислица, каквито все по-често срещаме във форума.
Е аз влязох и не видях преследване😂

# 7 464
  • София
Новите профили търсят емпатични и сговорчиви жени, с които да си лафят на лични. Всеки път, всеки път! Даже кълват на всичко, което им е привлякло погледа и не! не трябва да си длъжен да отговаряш на всичко живо.
На мен куцо, кьораво и сакато ми е писало ЛС с някакви въпроси, обаче на мен не ми е фиксация, че са едно лице. Даже не ми е фиксация, че са човешки същества и им дължа нещо. Хигиена, както е в другите социални мрежи.
Да, имам си сталкър, даже два броя, ама са от женски пол. И?
Нищо, нищо.

Black Amarilis, не прави глупости с профила си, даже и да имаш тежки съмнения.
Подай си жалба с доказателства и мирна ти глава̀. Не ти трябва да бягаш.

# 7 465
Изчетох темата с линк,ми не видях столкване,тя си има психични травми от бившите.
Не е за смях,за съжаление си е,нуждата от специализирана намеса е неизбежна.
Това с хакването на профилите е от темата,няма нищо общо с нея,макар че тя си е навила на пръста,че става дума за нея и го обвинява ,че за нарочно си направил регистрация.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 00:11 от Анонимен

# 7 466
  • Далечният изток
Много ми се стори странно, че той пуска песни в онази тема от линковете, и тя пуска песни... Всъщност изразяването е доста сходно, но пунктуацията е различна, иначе бих си помислила, че тя и той са един и същ човек.

# 7 467
  • София
Разбирам, че България е земя, колкото една човешка длан, ама 30 годишни самотници с минали връзки с неподходящи жени има сигурно стотици. Как точно разбира, че това е нейният столкър?

И аз си мислех същото! Самият аз на няколко пъти съм имал съмнения, че познавам потребителки тук извън форума, но после се е оказвало, че просто имат сходни преживявания и биография, а са различни хора.

# 7 468
  • Пловдив
Новите профили търсят емпатични и сговорчиви жени, с които да си лафят на лични. Всеки път, всеки път! Даже кълват на всичко, което им е привлякло погледа и не! не трябва да си длъжен да отговаряш на всичко живо.
На мен куцо, кьораво и сакато ми е писало ЛС с някакви въпроси, обаче на мен не ми е фиксация, че са едно лице.
Ха, явно много правя впечатление на несговорчива. Я ми пише някой веднъж годишно, я не.

Впечатлението за несговорчивост е правилно. Да сме наясно.

# 7 469
Хи хи, мен с тоз мъжки аватар и подпис ме мислят за мъж и не пишат.
Абе пишат, ама рядко.

Общи условия

Активация на акаунт