?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 001
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 805
Мис Чичи, струва ми се редно да го уведомиш, че ти повече деца не искаш да имаш и задължително да вземеш мерки, защото този е способен да те забремени нарочно. Така ми се струва честно, след като казваш че още от началото той е искал поне 2 деца и ти си била съгласна. Променила си си мнението, твое право е, но е негово право да го знае и да си решава в светлината на новите обстоятелства как и дали иска да продължи с теб.
Да го мотаеш и лъжеш с години, докато си стъпиш на краката и после да го нариташ, за мен лично не е редно.

Чета тук съветите за незабавен развод от хора с едно вероятно подарено жилище от родители и с живи родители, които са ги приютили барабар с децата им и се потрисам. Такива хора не знаят какво е да си сам, те никога не са били сами без гръб зад тях и е по-добре да си мълчат и да се радват, че живота ги е галил, а не ги е шамаросал още от раждането им.

# 11 806
  • При семейството си
Как се забременява някой нарочно, на определена възраст, в брак?!
Тя ще му каже, че не иска и той ще се “задължи” да я пази.
Като не иска, първо говорят, ама И тя, а после взима и съответните мерки.

# 11 807
Ами, Елпис, аз ли да ти обяснявам как се забременява нарочно? Що за въпрос? Да не си на 12 години и да не знаеш как става забременяването?

# 11 808
  • При семейството си
Ами, Елпис, аз ли да ти обяснявам как се забременява нарочно? Що за въпрос? Да не си на 12 години и да не знаеш как става забременяването?
Именно, защото не съм на 12, както и Мис Чичи.

# 11 809
Именно, защото не съм на 12, както и Мис Чичи.

Няма 100% предпазно средство, ако мъжът свършва постоянно в теб. Ако е писано ще стане гаф - ни спирала, ни противозачатъчни предпазват на 100%.

# 11 810

Някои неща не са до годинки Grinning

# 11 811
  • София
Такъв човек като нейния е редно да ползва презервативи, вместо тя да си слага неща по тялото или да се тъпче с хормони.

# 11 812
Такъв човек като нейния е редно да ползва презервативи, вместо тя да си слага неща по тялото или да се тъпче с хормони.

Разбира се, но Чичи писа, че се пази "сама" - очевидно или с противозачатъчни или със спирала, което ме навежда на мисълта, че оня презервативи не ползва. Ако и свършва в нея никак не я "пази".

# 11 813
То и да ползва презервативи, ще вземе да ги надупчи..най-сигурно вазектомия..
шегата на страна, но като чета предисторията, очаквам по-вероятно като развитие второ дете и нова причина за мрънкане..

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 02:21 от anonymiss

# 11 814
  • Далечният изток
В момента се намествам в един спокоен и щастлив живот.
Ето ти го отговора. Вече ти го написах. Иска да ти разбута подредения живот, не дете.
И пак питам - прочете ли темата за невъзможните хора, защото те точно така действат?!

Питах "не ти ли писнаха драмите", а не "не ти ли писна да пишеш". Пиши си, то остава и аз да казвам кой да пише тук...

# 11 815
Моето мнение е, че щом единия от двамата не иска и има вече едно дете в семейството по-добре да няма следващо. Едно дете трябва да е желано и от двамата си родители. Аз затова и си останах с едно, аз исках, мъжа ми не искаше. По-късно вече и той поиска, но вече бяхме на години и не се получи. Към днешна дата не съжалявам. Единствено не одобрявам да се лъже партньора, да му се обещава за след година, след две, докато мине времето. Той трябва да може да си реши, дали ще остане с наличното дете (деца) или ще си търси друга (друг). В случая на Мис Чичи съм 99,9 % убедена, че ще се примири и ще си останат заедно, а тя е искрена с него и не виждам причина да се чувства виновна.

# 11 816
Хайде да си припомним:
Ама нали съм майка било моя работа да гледам деца. Явно той като баща само помага.
З@дник ли съм, защото ми харесва да се наспивам, да съм отпочинала. Защото искам да правя и други неща освен гледане на дете.
Кой тропа, се налага, манипулира, държи насила, връзва?!

Ами предвид подчертаното, очевидно мъжът тропа, налага се и манипулира, след като се сърди и уж натъжава. Не, не е работа само на майката да гледа детето. И тоя, ако се беше включвал адекватно, вероятно нямаше да му се налага се "натъжава".

# 11 817
И аз съм останала от старите постове с впечатление, че мъжът никак не помага - тоест не никак, ами прави нещо малко и после го натяква като голяма заслуга, защото искрено смята, че тя трябва да се оправя сама с всичко. В това отношение и двамата са традиционалисти - жената трябва да прави всичко вкъщи и за децата. Но тя разбира, че няма да смогне, което е нормално, нито е на 20, нито е без работа, с единствено задължение "да създава уют". Натоварването става наистина голямо, тъй че има право да не поема още един огромен ангажимент, като се съгласява на второ дете при тези условия.
Мъжът не го виждам като звяр, а просто не си дава сметка, че на нея й идва на нагорно. Явно тя и не може да му го покаже/ обясни, а и дълбоко в себе си се чувства виновна, че не би се справила с всичко, защото и тя е възпитана, че има мъжка и женска работа.
Не бих я съветвала за развод, а за повече твърдост - дори да останат с едно дете, той трябва да си поеме част от домакинството. Работят по равно, да се грижат и за дома и детето по равно. Ако го обслужва цял живот сякаш е на хотел, наред с еднолична грижа за дете или две деца и усилена работа за пари, накрая ще стане една грохнала, съсипана женица, която ще изглежда минимум 10 години по-стара от възрастта си. Виждали сте такива предполагам. Тъй че ако не е време за развод, то поне е време за революция. Wink

Чичи има собствено жилище, където може да отиде. Тъй че спокойно може да си позволи да бъде твърда, без да се страхува, че ще я изхвърли на улицата.

# 11 818
  • France
...Тъй че ако не е време за развод, то поне е време за революция. Wink
Абсолютно съм съгласна. Дори не мога да проумея защо Чичи така си мълчи. Въпросният може дори да не знае какво точно става и какво чувства тя. Не ги разбирам тази мълчанки Rolling Eyes

# 11 819
  • София
...Тъй че ако не е време за развод, то поне е време за революция. Wink
Абсолютно съм съгласна. Дори не мога да проумея защо Чичи така си мълчи. Въпросният може дори да не знае какво точно става и какво чувства тя. Не ги разбирам тази мълчанки Rolling Eyes
Хората си карат така цял живот, наричат го "държа на семейството".

Общи условия

Активация на акаунт