?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 812
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 960
А какво значение има всъщност това за нейния въпрос?

# 12 961
Няма особено значение за любовния казус, но ми изглежда пързалка и тя според мен, не е мед.сестра.

# 12 962
Струва ми се,че отделихме много време на този инфантилен казус.

# 12 963
До характер е.
Не до години.
Не може ти да минеш изпити, изпитания, нам кво и да се разтичаш и гълташ бастуна от 1 доктор.
Всъщност, може.
Влюбено е момето.
Но това не изключва ужасно инфантилните ѝ реакции на тийнка.

# 12 964
И аз си мисля, че е някое младо девойче. Отишло е на доктор, видяло е, че новият е млад и хубав, и се е заинтригувало.
Не се знае и той как е подходил към пациентката.

Още един виц се сетих. Ако оттук съм го прочела, да ме извини авторката 😄
Две баби си говорят:
- Ех, Марче, колко е напреднала медицината днес. Сега само като ме погледне докторът и разбира какво ми е. А навремето трябваше да се разсъбличам, пА ме преслушва, преслушва...

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 20:14 от птица

# 12 965
Аз заради възрастта предположих, че няма възможност за Малдивите или подобни. Нали беше на 25 години? Ако 25-годишните лекари там ходят, направо сте за завиждане. А чак и да си заведе родителите там, както писа някоя...

# 12 966
Не само беше, а е на 25г Simple Smile
Не знам защо е толкова важно, специализант ли е, стажант ли, до скоро е бил едното, а от 2м другото.
Поне това виждам в графиците, а и се е дипломирал съвсем в близко минало.
Не мисля, че е завел майка си на екзотичен остров, от къде пари? Контактувам и други специализиращи и им съчувствам за мизерното възнаграждение и извънредните часове на работното място.
Този "нашия" не виждам да идва извънредно или да остава след работно време, но може и друга работа да има, та не му знам положението.
ПП: добра идея ли е да си "понагласям" графика, така че да се засичаме, как мислите?
Както казах, аз съм на 4ч и моят график търпи промени... ние с него не сме се виждали и мисля, че не е зле да се позасечем в следващите смени, за да стане ясно, любезен ли е, или заинтересован. Simple Smile

# 12 967
ПП: добра идея ли е да си "понагласям" графика, така че да се засичаме, как мислите?
Както казах, аз съм на 4ч и моят график търпи промени... ние с него не сме се виждали и мисля, че не е зле да се позасечем в следващите смени, за да стане ясно, любезен ли е, или заинтересован. Simple Smile
Да. Няма как да стане, ако не се виждате.

# 12 968
Ама, ти продължаваш с пързалката😆
Викаш, първо в графиците пишеше стажант Гошо, а отскоро д-р Гошев😂
Ми да, колко му е, той случайно е имал последен стаж точно в това отделение и в петък след работа е взел държавния. В понеделник сабахлян извънредно са му напечатали дипломата, по обяд бързо събеседване с шефа и вечерта- официално назначен специализант с нощно дежурство😆
Нагласи да ви съвпадат нощните, тогава имаш шанс да ви се слеят чакрите.😆

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 23:03 от Чи лу

# 12 969
Иха, в днешно време да не си мъж… голямо преследване пада. 🤣

# 12 970
  • При семейството си
Хора, все пак гледайте си работата, не свалките и графиците.

# 12 971
Не мисля, че е завел майка си на екзотичен остров, от къде пари? Контактувам и други специализиращи и им съчувствам за мизерното възнаграждение и извънредните часове на работното място.
Този "нашия" не виждам да идва извънредно или да остава след работно време, но може и друга работа да има, та не му знам положението.
Така като те зачетох по-детайлно и ми направи впечатление,  че май ти е интересен, защото може би е от заможно семейство… 😀
Тогава нещата съвсем се изясниха от само себе си, както и ми става разбираемо напористото ти желание за преследване.
А колко хубаво е било някога, когато мъжете са преследвали жените…

# 12 972
Така като те зачетох по-детайлно и ми направи впечатление,  че май ти е интересен, защото може би е от заможно семейство… 😀
Тогава нещата съвсем се изясниха от само себе си, както и ми става разбираемо напористото ти желание за преследване.
А колко хубаво е било някога, когато мъжете са преследвали жените…

Е, амбициозна е няма лошо, но маман едва ли ще позволи синковеца да се хване с обикновена мед. сестра.
То за това и авторката е толкова комплексирана.

# 12 973
Не съм съгласна с вас.
Другите нямат нужда от уточнения кой, какво и защо, но сестрата, според мен, е редно да знае какви ги говори мъжът ѝ. Не защото има значение у кого е причината, а защото поведението му е некоректно спрямо нея. Ако тези обяснения-успокоения за пред родителите са съгласувани с нея, ок, но ми намирисва на негова самоинициатива.
Май не са чак толкова хубаво и задружно семейство.
Ма то да иде да го провери и в леглото направо, че да се убеди какво говори...
А пък какво е казал точно, майка ти какво е разбрала... Точно развален телефон.
В сестра ти е проблема да, че споделя такива неща с някой, на когото смята, че има доверие....

Проверка в леглото??? Ти хал хабер си нямаш от репродуктивни проблеми....

# 12 974
Ограничителна заповед?!? Много филми гледате.
Пързалка или не - момиче, да, направи така, че да се засичате по-често. Или ще излезе нещо или ще си останете само колеги.

Общи условия

Активация на акаунт