?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 394
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 260
Аз въобще не мога да разбера въпроса. Да се занимавам ли още. Ми ако те влече да се занимаваш с него, прави го. Ако не, никой не те кара. Вътрешното чувство какво казва? Или вика: "Аз не знам, питай форума!" Grinning

За тая тема говоря, другата не съм я чела.

# 13 261
  • София
А, не е точно така в съседната тема. Опитват се да обяснят на момата, че в живота рядко е като на кино. Не всяка любов започва с гръм от небето, влюбване от пръв поглед и останалите филмови клишета. Понякога е нужно повече време, за да опознаеш човека и да се влюбиш силно и трайно в него.
Защото, от друга страна, бързите влюбвания също така бързо прегарят.
Като не те привлича някой що да го опознаваш? Честно?

# 13 262
Аз не останах с впечатление, че проблемът при нея е, че никой не я привлича. Тя очаква влюбване от пръв поглед като по филмите и се тръшка защо не ѝ се получава. Simple Smile

# 13 263
  • София
Аз не останах с впечатление, че проблемът при нея е, че никой не я привлича. Тя очаква влюбване от пръв поглед като по филмите и се тръшка защо не ѝ се получава. Simple Smile
Каза, че и се получава, само като пубер веднъж не е било взаимно. Има си връзки, влюбва се, сега е след връзка, но това е нормално. То да не е като по филмите, но и аз ако не си падам по някого и да го опознавам 30 години няма да ми хареса повече, отколкото в първите пъти, в които съм го видяла.

# 13 264
Аз искам да продължа да се занимавам, тъй като човекът ми хареса и искам да дам шанс. Но той се отдръпна, не знам дали защото не му хареса или от срам.
Нямам съмнения в това, че се чувства привлечен от мен, винаги ми го е показвал и той е този, който ме свали. Вдига го, но после губи ерекция по време на акта. Явно това го кара да се чувства унизен и предпочита да забрави за случилото се, а мен ме мъчи. Не смея да го търся и да му се натягам, защото ако ме отхвърли ще се почувствам още по-зле.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 17:35 от Анонимен

# 13 265
Ами не се занимавай. Да си оправя комплексите и здравните драми.

# 13 266
  • Варна
Аз пък бих казала да го потърсиш, да пробваш още веднъж. От опит глава не боли.

Моя позната така беше с един, когото много харесваше, той нея също, но ми е споделяла, че в леглото не им се е получило няколко пъти. А тя е със завидно либидо. Поговориха, пробваха различни неща и им се получи. Сега живеят заедно и изглеждат много щастливи. Минаха почти две години вече.

# 13 267
  • При семейството си
Преспахме няколко пъти като всеки път имаше проблем с това да задържи ерекцията си, което видимо го притесни и фрустрира. Първият път беше пил и помислих, че това е причината, но на следващата ни среща, трезвен, отново имаше проблем. Не знаех как да реагирам и за да не нараня егото му просто не казах нищо. Преди да ме изпрати ми предложи да отидем да хапнем, но не бях гладна и му отказах. След това не писа, нито звънна. Аз изчаках няколко дни и му писах, той отговори, но нямаше инициатива за нова среща. Засякохме се навън, дойде да ме поздрави, но не можа да ме погледне в очите.
Работата е малко “хем сърби, хем боли”.
Всъщност вие има ли ли сте други срещи, освен за секс и кой толкова натиска за секса?

# 13 268
Здравейте, без особени подробности, искам да попитам : какво бихте си помислили ако мъжът ви , знаейки че сте в труден период, склонна да се чувствате виновна дори и за дребни неща,  напомни , плащане , което е направил в началото на връзката ви вместо вас? Аз нямах лични мои средства, за да го покрия. Периодът сега е доста уязвим за мен и аз се чудя, защо точно сега решава да спомене това след толкова години?
Отлично знае, че ще се разстроя. После  пък ми казва ако искам да ги обсъдим, ако нещо ме е разстроило

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:48 от Filia

# 13 269
За плащане за какво става дума? Така е много общо. Едно е примерно някакво изненадващо заболяване с неочаквано високи разходи за лечение, друго е някакви стоки, покупки, при които нормалното е да поръчваш, когато си сигурен, че имаш лични средства, а не да се чака евентуално някой да плати.

# 13 270
ако само споменава, ще се усмихна и ще туширам нещата без да влизам в конфликт
ако иска нещо в замяна или ме натиска за нещо, ще реагирам по друг начин - премерено и с мисъл, но няма да се поддам на изнудване
ще му напомня, че го е направил от любов, не с цел да получи бъдеща облага
а ти не се разстойвай лесно или просто не го показвай
на мъжете им пука за много по-малко неща от на нас, но пък чудесно знаят кога и кои бутони да натискат
освен това зависи колко ми е мъж - просто гадже, партньор, съпруг, баща на детето и т. н.

# 13 271
Не е за покупки. Не бих искала да влизам в подробности. Зная, че ще е трудно някой да даде обективен отговор, но все пак реших да попитам
Често казва неща, които ме разстройват, а после отказва да разнищим темата. Спира я докъдето му е удобно , а аз продължавам да се терзая

# 13 272
Възможно е да опитва да ти покаже, че е съвсем нормално да прави нещо за теб и не трябва да се чувстваш виновна.
Възможно е да ти насажда комплекси.
И още 100 причини между тези двете крайности.

# 13 273
Спира я докъдето му е удобно , а аз продължавам да се терзая

следващите пъти се засмей вместо да се терзаеш
терзаеш себе си и доставяш удоволствие на него
кому е нужно?

# 13 274
  • Далечният изток
Някои хора го правят това, правят го нарочно. Сигурно вече на хората във форума им писна при всеки проблем да се споменават хора с личностни разстройства, но точно те го правят, точно когато си най-уязвим, за да те засегнат още повече и още повече да те заболи.
Тази склонност да се чувстваш виновна и за най-дребните неща от къде идва? Пак ли той те кара да чувстваш вина?

Общи условия

Активация на акаунт