Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 249
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 125
Печеливши в играта на Emag „ Плати с Visa и може да спечелиш.”:
https://www.emag.bg/blog/interview-s-kasmetliite-na-emag/%d0%bf% … %b5-%d0%b4%d0%b0/
Мен ме няма...
И мен за съжаление с 2 поръчки и Sameday с 5 взети пратки, жалко...

# 1 126
Това ми попадна за детективи,а тук има много 🤣🫶🤣
Скрит текст:

# 1 127
Някой днес или в близките дни да е получавал обаждане от: 0894705564?

# 1 128
  • Там...
Лили и Дав са изтеглили, приятелка е получила обаждане преди час и половина, печели ваучер 100 лева ❤️

# 1 129
  • оттам, откъдето започва България
А Лили и Феъри кога ли ще качат спечелилите. Thinking

# 1 130
Днес за първи път ми докараха награда с цял тир 😂😂😂 Шофьора беше много мил и търпелив, дава ми кашон и нищо не иска за обратно. Вътре беше термоса от Житен дар - куриера Транспресс
Взех си и тенджерата от КК и ФФ от Еконт на другия край на града, незнайно защо беше там, но поне имах СМС😂🍀😂

# 1 131
Днес си получихме заменената тенджера от КК. Дойде в кашонче!

# 1 132
  • София
Ментос са започнали да изпращат - имам СМС от Спиди за барбарона.

# 1 133
  • Пловдив
Аз чакам куфар - ни вест, ни кост

# 1 134
Лелеее, yougov били живи. От април не са ми пращали анкети. Година и половина съм трупала точки, за да заявя 20лв, сега от май 2022 не мога да събера нищо, през 2023 са ми пратили 2 анкети. Май ще ги зарязвам като събера другата година евентуално да заявя 🤣🤣🤣

Черпя ви виртуално, че днес малкият ми син е рожденик

# 1 135
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спиди тази нощ са ми изпратили смс за доставка на куфара утре.

# 1 136
Здравейте.Искам да попитам за играта на Милка,Орео и 7 days със събирането на 2100 точки т.е покупка за 21 лв се участва за голямата награда телефон само в седмичното теглене или важи за всичките седмици докато тече играта?

# 1 137
  • Тук и там
Участваш до края на играта.

# 1 138
Лелеее, yougov били живи. От април не са ми пращали анкети. Година и половина съм трупала точки, за да заявя 20лв, сега от май 2022 не мога да събера нищо, през 2023 са ми пратили 2 анкети. Май ще ги зарязвам като събера другата година евентуално да заявя 🤣🤣🤣

Туко що дойде имейл, че ГФК официално са купени от Yougov. Няма да има промяна в снимането на касови бележки и покупките.

# 1 139
Честити награди на всички печеливши и късмет на всички 🍀 Аз влизам да се оплача от некоректно отношение. Спечелих ваучер за маратонки преди една седмица. Много се зарадвах, избрах си, поръчах ги и ми ги изпратиха. Оказаха се големи и съответно ги върнах да ми ги заменят с по- малък номер и от тогава не ми отговарят. За мен това е супер некоректно отношение. Поне да ми кажат, че няма да ми изпратят нищо, ама не...

Общи условия

Активация на акаунт