Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 265
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Бургас
Като ви чета,изобщо няма и да се пробвам в Престижа.

# 1 111
Като ви чета,изобщо няма и да се пробвам в Престижа.
За мене играта е манипулирана и си печелят техни хора! Не виждам смисъл... За какво да се лъжем.... По - добре да играя в нещо където може да имам по-голям шанс....

# 1 112
  • Сандански
Престиж искат произволна бележка при доставка някои бяха качили тук. Сами си правете изводите.

# 1 113
Престиж искат произволна бележка при доставка някои бяха качили тук. Сами си правете изводите.
Смешници! Пълна пародия!!!!

# 1 114
Престижа - цената да кажем основателно се вдига( всички сурвини поскъпнаха), но качеството е паднало ужасно много Sad и покритието със шоколад…. заради това се въздържам от покупка. Аа и вкуса е някакси доста странен…

Получих си пуловера от нутела и остана да чакам - кухненската везна от София мел, подложките от камък от Джеимисън, четката Орал Би и колелото от Монстър. Толкова много неща нямам спомен да съм чакала и си е вълнение.
Иска ми се Нивеа да ме зарадват, деен преди рождения ден, но каквото такова

П.п забравих чакам и Пауър банка от Ментос и тенджерата на Кока Кола( в Еконт ми объркали данните )

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 14:13 от JustMila

# 1 115
Победители от H&M 

Скрит текст:

# 1 116
Здравейте, печелили сме (общо с мъжът ми ) 3 пъти от престиж. И трите пъти трябваше да им изпратя снимка на касовата бележка с изрично определен номер на касова , за да я валидират по емаил, и след това получихме наградите. Що се отнася до еднаквите суми, за игрите и аз често си взимам 3 пъти едни и същи неща, ако искам и двама мщни да регистрирам, и ги прекарвам едно след друго на касите (примерно бързата каса в Била). И така имам 3 различни бележки с една и съща сума а си играя съвсем честно ......

# 1 117
И аз получих одеялото от КК. Не съм изобщо очарован. Очаквах много повече от тях....

( чорапи и термосите мога да кажа , че ми харесват повече от колкото това одеяло )

Размери: 115X140

# 1 118
Здравейте, след толкова участия в инстаграм най-после награда.

# 1 119
Относно Престиж и сумите или поредния номер на бележки изобщо не значи, че не е спечелено честно. Аз съм с 12 бележки ( е, все непечеливши, ама това в друг въпрос 😒), сумите все са 5.98лв, защото вземам еднакви бисквити.  И номерата на всички са поредни.

# 1 120
  • Пловдив
Печеливши в играта на Emag „ Плати с Visa и може да спечелиш.”:
https://www.emag.bg/blog/interview-s-kasmetliite-na-emag/%d0%bf% … %b5-%d0%b4%d0%b0/
Мен ме няма...

# 1 121
Нова игра на "Здраве" - от 1-ви февруари 🎁

- https://www.zdravegames.com/

*Награди:
🎁 5бр. Смарт часовник „Apple“
🎁 10бр. Безжични слушалки „Apple“
🎁 100бр. Подаръчен комплект “Здраве” ( 1 брой шампоан „Здраве Актив Хума“ 200 мл., 1 брой балсам „Здраве Актив Хума“ 200 мл., 1 брой Универсален крем „Здраве“ 145 мл., 1 брой крем „Здраве“ 30 г. )

# 1 122
Дойде ми мистериозната кутия от Парфюм.бг - унисекс парфюм Blush

Скрит текст:
Извинявам се за кофти снимката, малката го награби преди да му направя по-хубава.

# 1 123
Добре, че споделихте за одеялото от КК. Мислих, че е голямо. Няма да си хабя кодовете😆

# 1 124
Разменям пуловер Нутела размер М за друга награда. Отговаря на Л размер.

Общи условия

Активация на акаунт