Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 029
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Да в честита 2024!
Нека донесе това, за което мечтаем Heart

Чакам Куинс и аз. Търсих от промоционалните опаковки на Пиринско, но не намирам никъде все още.

# 76
Някой спечелил ли е Чорапи от новата игра на Бисквити Милка/Орео и Кроасани 7DAYS? От вчера няма нито един печеливш

# 77
Предполагам няма толкова много желаещи за чорапи, колкото за гифт карти. А и на 1.1. малко търговски обекти работят, поне при нас. На мен не ми се ходи до магазина, само и само да се включа в играта.

# 78
Някой спечелил ли е Чорапи от новата игра на Бисквити Милка/Орео и Кроасани 7DAYS? От вчера няма нито един печеливш

Не :/ 2 бележки регнах вече за чорапи и нищо Cry
В Кауфланд Милка бисквитите са 4.99…Та трябва да се допълни с кроасан или нещо друго

# 79
  • Русе
Аз играх тази сутрин, не спечелих ..Simple Smile

# 80
  • София
Здрава и изобилна година ви пожелавам.
Изводът ми от миналата е, че повече късмет съм имала в игрите с покупки, там са ми най-големите и желани награди. Без покупка също съм имала чудесни награди, но някак си сметката вложено време - награди, не си струва като дръпна чертата. Много ми се иска почивка, така имам нужда ☺️ В Кока кола ще пробвам, ама за 500лв ваучерът май само 1 човек ще покрие (за кой хотел играете?).. Хахаха, ако го спечеля, зарязвам всички и отивам 😂

# 81
  • Samokov
Току що играх за чорапи. Опитай пак.

# 82
Някой да разполага с ваучер/код за Практис, съвместим с безплатна доставка? Имам един от Теленор, но не може да се приложи към продукти с БД.

# 83
  • София
Здрава и изобилна година ви пожелавам.
Изводът ми от миналата е, че повече късмет съм имала в игрите с покупки, там са ми най-големите и желани награди. Без покупка също съм имала чудесни награди, но някак си сметката вложено време - награди, не си струва като дръпна чертата. Много ми се иска почивка, така имам нужда ☺️ В Кока кола ще пробвам, ама за 500лв ваучерът май само 1 човек ще покрие (за кой хотел играете?).. Хахаха, ако го спечеля, зарязвам всички и отивам 😂
При мен пък е обратното, с покупка само Метро ме изтеглиха за 100 лв ваучер, друга с покупка нямам от над година. Добре, че е Инстаграм, от време-навреме там да падне нещо. Точно за почивка там лятото ме изтеглиха за такава на морето ai, а сега за нощувка със закуска в Самоков. Не е много това в Самоков, но ще ни дойде точно, ще се разходим до пистите на Боровец. Имам и разни други награди от Инстаграм и от такива с регистрация само. Дано тази година имам повече късмет.

В този ред на мисли, няма ли и други да си споделите снимките на спечелените неща през 2023, както правехте предишните години. Тези с многото награди сте ми мотивация. 😊

# 84
От фейсбук страницата на Филаделфия:

"Philadelphia Bulgaria
Здравейте,
Благодарим на всички, които се включиха!
Очаквайте печелившите на 04.01.2024 г. в сайта на кампанията. Ще се свържем с всички победители на предоставения от тях имейл адрес.
Поздрави,
Екипът на Philadelphia Bulgaria"

# 85
Има ли някой, който все още не си е получил машината от Нескафе и Фантастико?

# 86
  • Б
Тук има доста печеливши. Който се познае честито!!!  https://www.facebook.com/photo/?fbid=356261730487695&set=a.127856046661599

# 87
  • София
Честито на печелившите от форумната игра на Президент:

# 88
ЧНГ! Здраве и късмет за всички!
Много ме зарадва предишния пост! Отдавна не съм печелила от форума, благодаря!

# 89
  • Някъде там, ела и провери...
И аз играх вчера в Милка,  с две бележки за чорапи и нищо... Не знам защо, но някак си имам усещането, че има проблем в сайта Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт