Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 188
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Пловдив
Някой участва ли в анкетите на BluePoint и да е спечелил ваучер за ozone. Колко анкети  попълних и нищо, продължават да ми пращат. И аз не знам защо си губя времето.
И аз съм печелила 50 лв ваучер за Озон от тях. Изпратиха го веднага по мейл.

# 1 276
И аз се нареждам за код за емаг, ако някой има излишен. Също за памперси (надявам се за последно 😁).
Имам код за 5 лв на Emag, валиден до утре(за поне 2 продукта, общо над 49,99лв). Ако върши работа.
Благодаря. Изпратете го на bubalesa, към момента само едни памперси ще поръчвам и видях, че и в Метро са на добра цена. И може и от там да взема, не е голяма разликата.

И да не е спам спечелих 2 урока по ментална аритметика за детето от Фейсбук игра, но се оказа, че са затворили офиса си в моя град и ми предложиха да заменят наградата с образователна книжка за преборване на страховете за деца между 3 и 11 години. Не съм я виждала на пазара, но е доста добро попадение, особено за хора работещи в образователната система.

# 1 277
София мел получих съобщение, че днес ще ми доставят кухненската везна

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 20:47 от JustMila

# 1 278
  • Тук и там

Сега се сещам,че децата искаха милка,но шоколад! Викам си,тъкмо ще регна и бележката 😂 Да,ама кой да се сети,че играта е с бисквити 😂

Има и игра с шоколади, но е само за Кауфланд.
https://go.milka.bg/

# 1 279

Ето я моята везна. ❤️

# 1 280

Ето я моята везна. ❤️
Кой куриер ги доставя?

# 1 281
# 1 282
На някой познат ли му е този номер 02 4240613 ? Имам пропуснато обаждане, а се включва централа, като опитам да върна обаждане

# 1 283
На някой познат ли му е този номер 02 4240613 ? Имам пропуснато обаждане, а се включва централа, като опитам да върна обаждане
Престиж! Вчера ми звъняха,че съм резерва Simple Smile успех!

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 22:06 от JustMila

# 1 284
Много благодаря !

# 1 285

Сега се сещам,че децата искаха милка,но шоколад! Викам си,тъкмо ще регна и бележката 😂 Да,ама кой да се сети,че играта е с бисквити 😂

Има и игра с шоколади, но е само за Кауфланд.
https://go.milka.bg/
При предишна такава игра пак за 1000лв, но мисля, че беше за колелета и от 7 days, се продаваше ваучера от жена, която работи в Кауфланд. Може и тук да чете даже.

# 1 286
Онзи ден в СиБиЕс , видях касиерките да си разпределят помежду си наградите на Кока кола . Чинии , чаши и още неща , бяха в кашони. Явно играта е приключила и остатъка не си го взимат. Тъй като не следя кока кола игрите , дали някой знае приключила ли е ?

# 1 287
  • Пловдив
Пристигна ми куфарът от Ментос - идеален е!
Дано тази година да го разкатая от събиране на багаж Heart

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 12:06 от sweet_maniche

# 1 288
В приложението на Yettel

# 1 289
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Намерих сега малко време да ви разкажа накратко за пътуването да Лапландия.За съжаление не от първо лице...Поради ред обстоятелства не успях аз да пътувам, но зарадвах специални за мен хора.
Още същия ден в който получих съобщението за наградата ми поискаха данните за резервацията на полет и хотел.При изтекъл паспорт нямаше как да ги дам и това беше и първата причина да не мога аз да се възползвам.Успях в рамките на деня все пак и още на следващия ден получих самолетните билети и програмата.Супер бързи и организирани бяха от Кока Кола.Няколко дни преди заминаването получих и мейл в който предупреждаваха за необичайно студеното време в Лапландия ( - 40 ) и инструкции какви дрехи да се взимат за самото пътуване.Това накратко е от първо лице разказа.
В самия ден на полета са били група от 12 човека.Трима победители с техните придружители и трима наградени търговски представители отново с придружители.На летището е отишъл и представител на Кока Кола който ги поздравил и им дали и резервациите в хотела.Полетите минали идеално с включена храна на корем и напитки.Навсякъде съответно имало и трансфери, а екскурзовода се грижел за тях.В Лапландия ги чакало бусче което ги закарало до къщичките им.Всяка двойка била настанена в самостоятелна двуетажна къщичка в гората.На вторя етаж била спалнята, а на първия нещо като дневна с кухненски бокс и сауна.Те били много красиви и имали всичко необходимо.В определен час бусчето минавало да ги събира за вечеря и закуска и ги карало в ресторанта.Отново с огромен избор на храна и напитки и Кока Кола на корем Grinning Сутринта след закуската им дали така нареченото специално облекло, за да не им е толкова студено (яке, гащеризон и ботуши).Първото им забавление е било с шейни с хъскита на ледена река.С нея после са посетили и къщичката на Баба Коледа.После са имали специален обяд в един леден бар.Всичко е направено от лед както и самата сграда така да се каже.Избор на храна и тук бил огромен.След него са посетили Дядо Коледа с шейна впрегната с елени.После вечеря и разходка с шейни из гората, за да видят северното сияние която продължила до 22.00 часа.Не са успяли да го видят, защото валяло много сняг и било облачно.На следващи ден след закуска обратно насам.Като цяло страшно много им харесало цялото настроение което се създавало в градчето.Доволни са от обслужването и отношението към тях.Студа в начлото бил шокиращ, но после се понасял.Имам сникми,но тъй като не са мои и на повечето от тях са моите прители няма да ги качвам.Само една ще си позволя и след малко ще си редактирам поста да я добавя, че пиша от лаптопа Grinning

Това е ледения бар.Моите приятели казаха, че това е най-хубавия подарък който са получавали!

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 22:17 от Захарчето

Общи условия

Активация на акаунт