Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 981
  • 859
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Съни, здрава и щастлива да е племенницата!
Успех на децата на олимпиадата!
Моята голяма щерка се класира на областния кръг на олимпиадата по английски. Много съм горда с нея! Отвя деца със сертификати C1, а тя не ходи никъде допълнително.
Бубе, жена и баба мечта си ти! Мъжете нека си поспиват до късно! Hug
Али, такова събуждане мисля, че е мечта на всеки! Grinning
И моята кола беше затрупана. ММ се погрижи да ми я почисти и затопли малко този път, че и аз ще имам излизане. Извиках фирма за почистване на дивана в офиса, че откога му се каня.
После мисля да направя една разходка из центъра ако не ме отвее на друго място. Joy
Весел, щастлив и спокоен ден ма всички!

# 556

Али, такова събуждане мисля, че е мечта на всеки! Grinning

Ама веднага го харизвам на всеки мечтател!

Браво на щерката!

# 557
Добро снежно утро! Успех на децата, на олимпиадите! За днес нищо особено не планирам, сега ще си направя йогата.Ще готвя и довечера сме на танци.Щерката е на ски, а младежът почва очните от понеделник.Хубава събота, момичета!😘

# 558
Роди, поздравления за щерката.
Титина, чакаме още такива похвали от Калин.

# 559
Али, като се сетя за твоя кот и работата все ми е "що да е лесно, като може да е трудно" Joy
Как все измисля щуротии, за да те държи в напрежение Hug

# 560
  • Бургас
Роди,голямо браво на щерката! С право се гордееш с нея!
Де и моите да имат желание и знания...уви! Умни са,но мързелът и безличието относно училището им е в повече!🍀
Браво и на Калин! С удоволствие бих го гледала!🍀

# 561
Ам, Руми, такъв ни се падна 🤷‍♀️ Ама много си го обичаме,  защото никакви бели не прави. Ся може да си показва обичта по странен начин ама... И е много сладък и смешен 😆

# 562
В момента тренира с водолазите, каза че било много яко.
Другият път ще ги потапят с колата.

# 563
  • Бургас
Ау, Калин значи има всичко друго, но не и "спокойна" събота Wink Голямо браво за постиженията му!

Роди, специални поздрави и за твоята госпожица!

Ми ай да похваля и моята Simple Smile Вчера от целия клас само тя имала 6 на някакво писмено изпитване по БЕЛ и целият клас ѝ пляскал. Тя е от незабележимите в класа и това внимание много я беше развълнувало.

Съни, здрава и много щастлива да е рожденичката!

Чудничко вали тук, така хубаво го сипе, но не очаквам да натрупа. Мокър сняг е и веднага се топи. Дано греша и изкараме шейната още веднъж утре!

# 564
Браво на Викчето. Да ѝ дойде повече самочувствие.
И при нас си вали сняг, но не трупа.

# 565
  • на Мелмак
Привет девойки!

Бубе, прекрасно! Kissing Heart

Бъни, оставих ги 20-ина минути на стайна Т. Осолих ги и добавих черен пипер. Загрях олио на тигана, имам в двора пресни билки. Та си взех мащерка и розмарин. Щерката иска с мащерка. Сложих я в олиото, сложих и скилидка чесън. Натрих с него месото. Сложих му масло. Поливах го с мазнината. По около 3.5 минути на страна. Около пръст бяха дебели. Успех Grinning

Успех и олимпийците днес. Моята беше на втори кръг на онези колежи.

Тит, да се оправяш!
Много ме радва Калин Hug

Харесва ми снега. После кишата, не, но сега много му се радвам 😀.

Али, много ми е смешно, но на теб определено не ти е било Wink

Браво на Викчето! Все така да бъде Hug

Съни, здрава да е!

# 566
Браво на  децата! Синеочка се записва само на състезания по математика, че си я харесва. На мен са ми странни цените да се явиш на  състезание, но какво ли разбирам аз... 😁 Едно време си беше фрий.
Вали сняг и при нас. Ходихме за малко на  работа, но нямаше жива душа и звъннах на фризьорката да ме подстриже. Разходихме се пеша до там, сега всеки в различна стая релаксира. ММ ме изнерви и съм сърдита. Бива да си несъобразителен, ама някой път ми идва в повече. 🙄
Румка, благодаря ти! 💜 На мен ми дадоха вчера 1000 мб за 3 дни, викам егати подигравката. 🤣🤣🤣 Днес активирах някакъв пакет безплатни мб за 3 месеца, неограничени. До тогава ще преподпиша, че ми изтичат договорите и няма да ми трябват повече. 🤗 Пусти мързел, ще видя онлайн дали не  мога да го свърша това, че хич не ми се ходи да вися по офисите.
Обмислям нещо сладко да забъркам, но още не съм измислила  какво да е. Ще ровя по сайтовете, белким ми се прияде нещо. 😆

# 567
Ени, какви цени за състезанията. Те не са ли безплатни Rolling Eyes

# 568
Не. 7 лв е едно, за нашите има общо 5 по различни предмети, по три кръга. Дребната не искаше на нито едно, но госпожата ми звъня да я накарам. Било хубаво да ходи, да види за какво става въпрос. Убедих я за математика, по друго не иска. Сега е втори кръг, ще има и трети. Значи общо стават 15 х 7 лв. Не става въпрос за парите, но не ми се струва много редно това. Не знам и кой ги взема тези пари, за какво плащаме? Не ми се занимава да ровя в тези ... 💩 🤐

# 569
Руми, олимпиадите са безплатни, но не и състезанията,  някои стигат до 15-20 лв.
Ени, мисля да правя шоколадовото брауни на supichka.

Общи условия

Активация на акаунт