Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 977
  • 859
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Точно сутринта си мислех за състезанията на СБНУ в училище. Записвах Вики на всяко точно с идеята да свикне, да не се страхува от такива формати. Нъцки, струпали сме една кутия грамоти и медали, а тя все така не е преборила този страх. Отделно самото състезание е толкова елементарно, че в нашия клас рядко падаха под 48 точки при максимални 50. Иначе знам, че от тези 7 лв 1 остава за училището, другите са за СБНУ вероятно.

# 571
  • Бургас
Децата ходят на олимпиадата,  моите щерки на заведение. Уж ги пратих до магазина, те ударили лактите в масата Simple Smile

# 572
Ужас. Като знам моите на колко състезания са ходили (пляс по челото)
Помня ги тези към СбНУ, имаше и математика без граници. Викате, спестила съм някой лев 😆

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 16:36 от rummi_pl

# 573
  • Бургас
Навън времето е само за вътре, както е казал класикЪ. Ходих навън да играя в снега с децата. Обикновено тая жертва я прави баща им, но беше на работа.

# 574
И ние играхме в снега. Сега детето прави проект за Рамзес 2.
Скрит текст:

# 575
  • Бургас
Аз забърках един кекс да имат за закуска.
Гледам Трите хикса и пия бира.

# 576
  • Бургас
Цял следобед лежа и гледам филми. Възнамерявах и вечерта така да продължи, но слушам преговор за причастия.

# 577
Аз слушам мрънкане как утре щял да довърши проекта.  Обаче за утре има и други неща, че и на гости ще ходим,  та ще пише още малко.

# 578
  • на Мелмак
Работих, готвих, прах и после истински, чист мързел Wink
Сега гледаме филм с вино 🍷 Yum

# 579
Ние се прибрахме преди малко: снимки, тенис, представление, толкова съм уморена, а и болна.
Утре трябва да карам до Боровец и се чудя дали да си го причиня.
Обичам сняг, но да сме си в съща в планината и да излизам само на разходка. Не да карам като изоглавена.

# 580
Привет!
Да са здрави всички празнуващи!
В предишното училище на каката знаех за всички олимпиади и състезания, в новото - съм в тотално неведение, нашата не иска да се записва и ѝ е все едно.🤦♀
Кирето се оправя. В сряда свалиха абоката, започна да яде с по-голям апетит и да мърка, от четвъртък се мие, очичките се отвориха. В петък беше последният прием на Аб, махнаха конците и си пожелахме скоро да не се видим.🐈 В края на март сме на изследвания и се молим туморното образувание да не е пораснало.
Утре вместо да се качим до Копривките, ще се караме да пишат домашни. С нетърпение чакам юни месец!

# 581
Добро утро.
Лято, лошото да е зад гърба на котачето.
Вчера бях на работа, прибрах се по сняг. Спомних си младините.... Днес може и да излезем с ММ, за да си припомни и той младите ни години. След обяд съм на кафе- майки и щерки. От месец не сме го правили и ми липсва. А момчето ме ядосва, но ще го изтърпя.
Хубав неделен ден от мен.

# 582
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вчера и аз извеждах Митето да поиграе.
Днес също съм му обещала.
Митето го записвам на състезания, на които иска...
Днес ще изпращам ММ.

# 583
Добро утро!

Снегът ви е повече от снега ни! Ней честно. За сметка на това пък тук е много студено.  Няма да излизам.  Вчера се фризирах и си легнах да дремна 😆 Е, после се разходихме до Икеа и да апнем в мола. За днес всичко съм си свършила вчера, така че мързел.

# 584
  • София
Честит празник на всички чувстващи го като такъв! Най-вече на младите ни бабки. Винаги да сте опора за внуците и децата си! Kissing HeartFlowers Bouquet
Ние днес ще ходим в свекървата да се почерпим. Подготвили сме й топъл зимен пуловер и розе за подарък. Grinning
Такава красота е отвън. Всички стръкчета за замръзнали и на слънцето блещукат.

Общи условия

Активация на акаунт