Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 973
  • 859
  •   1
Отговори
# 585
  • гр.София
Добро утро☕
Всички спят!  Аз с кафето на спокойствие😁
Мари, хубави са тези срещи, вчера от 14 до 20 ч бях на такава, няма такъв кеф и смях, момичета много се харесаха🥰
Днес трябва да сготвя, две-три перални...
Утре съм на маникюр, едвам пиша, толкова много са ми пораснали😬
Какъв ден е днес?
Хубава неделя🤗

# 586
Добро утро!

Честит Бабинден на всички баби в темата 🥰!

И ние в клуба на болните, малката е с температура от вчера 😒. Не, че не не го очаквах, ама все ми се искаше да се поразминем.

Хубава и спокойна неделя да имате!

# 587
  • на Мелмак
Честит празник 🎉 на всички момичета!
Бухтичка да се оправя бързо Hug
На мен нещо не ми е добре. Нещо ми писна все да съм болна Simple Smile

# 588
Ети и Бухтичка да оздравяват бързо.

# 589
  • Бургас
Честит ни бабин ден!
Моите внучки ме поздравиха по вайбър. Не сме се виждали от Коледа. Иначе питат за разни неща, снощи пържиха понички. Големи момичета вече. Малкия още не отбира от празници. Иначе баба е  с възпален синузит и се грея на кварцова лампа. Препоръчвам!

# 590
Честит Бабин ден!🌷 Аз досега чистих и готвих, правих и макарони на фурна( изведнъж ми се доядоха).После ще чета книга и довечера сме на рожден ден.Дъщеричката се прибират днес от ските.Хубав ден! И без болести❤️

# 591
  • Бургас
Аз  лежах половин ден, пък сега съм на сладкарница Simple Smile
Омотах се с този бабинден.Честитих на майка на 8.01. На свекърва ми не честитя.

# 592
Аз рисувам по номера 🙄 Не знам защо съм решила някога, че това е супер като за мен и съм си поръчала картина, обачеееее.... Ако сте късогледи, треперят ви ръцете и имате проблем с нервите не си поръчвайте!

# 593
  • Бургас
Привет, момичета!
Честит Бабинден на милите ни бабчета е темата!❤️
Много заснежен е Мите! Много сняг!
Болните да оздравявате!
И аз искам да опитам това рисуване по номера. А от скоро заглеждам и диамантените гоблени. Но само с желанието си ще остана! Няма кога да се занимавам с това да пробвам.

Навън го гледам само от вътре! 😂 Нямам намерение да си подам носа навън днес!

# 594
  • Бургас
Карз, излизай, супер време е, слънчице, топличко, мнооого далеч от апокалиптичната прогноза.
Успяхме да поизцапаме дрехите със сняг, сега хапване и по леглата. Някои и върху помагалата Wink

Ети и Бухтичка бързо да преборят болестта!

Днешния ден го приемам като ден на родилната помощ, на никоя баба не звъня, ама и аз съм малко скарана с празниците.

Лято, зло да ви забрави! Поизмъчихте се доста.
Моята девойка и тя си трае за състезанията като твоята. Докато бях касиер на класа, бях в час с датите и нямаше пропуск, обаче сега не ги следя и тя си пасува. Добре че стана въпрос в друга тема и хванахме навреме олимпиадата по БЕЛ.

# 595
  • Бургас
Имаше скандал в Бургас с тия състезания. Оказа се,че за едно и също състезание различните училища взмали различни суми. Ако аз събирах по 6 лева , в съседното взимали по 15 ( примерно)
 Нашата директорка наложи вето на подобни състезания. После пък родителите вкараха сумата по банкова сметка.
 Голям филм. Добре че моите не искаха да ходят на състезания

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 14:10 от lina_bs

# 596
И аз болна.
Ама този път без предизвестие и с пълна програма. Купих си Авирон,  утре ще ходя до ЛЛ, сигурно ще хвана още нещо.
Тресе ме, глава ме боли, кашлица и хрема, температура.
Пазете се!

# 597
Получи ми се манджата. Много вкусна, похвалвам. Много не бива в плейтването, ама вие си го представете красиво 😆

Скрит текст:

Сега се пекат мъфини с ябълки и орехи. Дано стане нещо, че малко си поизмислих рецептата Whistling

# 598
Новинка, бързо да се подобриш и излекуваш.
Румка, хубаво е, не намирам кусури. Освен липсата на чаша с вино до чинията.

# 599
  • София
Моят план се преобърна.
С ММ спешно тръгваме към родния ми град, за да си взема последно сбогом с майка ми. Cry

Общи условия

Активация на акаунт