Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 953
  • 859
  •   1
Отговори
# 675
Аз си дочетох книгата,  много ми хареса - Като вятър, съшит със земята.

# 676
  • Бургас
Аз в момента чета "Истории от ръчния багаж" на Георги Милков и "Времеубежище" на Г.Господинов. До Коледа може и да ги прочета с моето темпо.
Първата ми е интересна, авторът определено е имал незабравими срещи по широкия свят. За втората още нямам мнение, съвсем в началото съм.

Марто пак удари 40 градуса Т, дано е било само днес, че като чета как я поддържат с дни и ме втриса.

Ети, и моят хляб тъкмо стана. След броколите за вечеря взе да ми стърже коремът.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 22:08 от selleste

# 677
Селесте,  мисля и аз да взема книгата на Георги Милков.
Дано нощта мине спокойно и Марто да свали температурата.

# 678
А на мен тази книга не ми хареса. Очаквах нещо по-изпипано.

# 679
  • София
И аз си изтеглих Времеубежище на четеца, но кога ли ще й дойде реда не знам.
Видях се за няколко часа с две много близки приятелки, които не бях виждала от няколко години. Все едно ми вляха сила. Heart

# 680
  • Бургас
Тит, права си. На мен са ми интересни самите хора и места, иначе да, леко хаотично е написана, все едно е чернова, която така си е останала.

Съни, ако ме дочакаш да я прочета, ще ти я пратя подарък. И без това смятам да я даря на читалището ни.

# 681
Започнах Времеубежище и не я до четох. Явно не ѝ е моментът.
Чета по-леки книжки напоследък, но и в тях не намирам удоволствие.
Селесте, милият Мартичко😘.
Ени, оздравявайте и вие!
Лека нощ!

# 682
  • На брега на реката
Добро утро!

Ей, много болнички имало! Бързо да минава, при всички /малки и големи/!

Тути, защо така бе момиче? Напоследък, сякаш не си ти! Унила ми се струваш?! Дано е период и да мине! И при мен го има честичко!

Ети, добре е бебка. Много е сладичка. Папка, спинка и помрънква от време на време, но май започват коликите. Дано не са като при каката.
Иначе, аз си ходя на работа, че синът е в къщи и няма смисъл да се бутаме толкова хора. Взимам Палечка след работа и готвя, та като я върна, нося и храна да имат.
Дядото е в София да гледа другите малчовци и така. Вярвам, че ще му е зор, че са палави, ама ще се справи.

Хубав ден, на всички!

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 09:52 от Бубoлина

# 683
Добро утро!
Надявам се болните и близките им са имали спокойна нощ, а днес ще тръгнат към оздравяване!
Тути, Буб, моля ви, изследвайте си вит. Б 12 и вит. Д!
Книгите, които чета в последно време са все свързани с работата ми.
Роди, кураж!
Хубав и топъл ден от мен!

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 07:29 от mariat

# 684
Добро утро.
Надявам се болните да са изкарали добре нощта.
Селесте,  аз купих сега две електронни от ozone и имам какво да чета.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 685
Добро утро!

Бързо да се оправят всички болни!

Коварен ще да е този вирус,  вчера приеха близка в болница, хем лекувана, не се е държала.

При мен нищо интересно.

Спокоен ден, банда!

# 686
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ени, бързо оздравяване на Синеочка и на вас.
Дано е била спокойна нощта при всички болни.
Але, явно е коварен. Лекарката ми каза пускам 4 дни болничен, но ако се влоши и слезне ще продължа... А аз заведох детето в първите 4 часа след Т.
Вчера Митето не кашля, но като легнахме кашля много при заспиването - явно се стича секрет. През нощта спа спокойно...
Дано днес намалява хремата.
Хубав ден!

# 687
  • Бургас
Добър ви ден!

Марто кара и аз не знам какъв вирус, повръща, наболява го ухо и Т е все така висока, но поне се повлиява от лекарство за няколко часа. Правих още вчера домашен тест за ковид и грип, нито едно не позитивира, но може да не е направен добре или твърде рано. Лекуваме го по телефона засега, дано не се налага да висим при ЛЛ.

# 688
  • Бургас
Имаме ли немско говорящи тук? Сещам се за Мони,а други?🤔

# 689
  • Germany
Карз, тук съм.

Общи условия

Активация на акаунт