Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 538
  • 859
  •   1
Отговори
# 795
Искам да кажа, че дамите, пишещи в темата, сте прекрасни. Вие си го знаете, но и аз да го отбележа.

Конкретно в случая имам предвид Селесте, но не е само тя. Съпричастността и  добронамереността в темата са впечатляващи.

Още веднъж благодаря, Селесте!

Здрави да сте!

# 796
Тит, какъв тип си? Аз съм манифестиращ генератор. Бях много изненадана колко точни бяха характеристиките и за мен, и за ММ. Направих няколко малки промени в рутината и почти на мига имаше благоприятен ефект.
Аз съм Генератор, Калин е манифестиращ генератор
дайте линк, че да разбера каква съм:)
На сто години станах и си знам само зодията и асцедента. И час на раждане имам, че преди 5-6 години си правих хороскоп.
Честито за бъдещото бебче, Титина!
Никакви шницели не ме съблазняват мен, аз съм по всички останали храни пристрастена Simple Smile
Такова хубаво шкембе сготвих преди да тръгна в командировка, сигурна съм, че няма да намеря обичайните остатъци като се върна. Все им наготвям на домашните и после хвърлям храна, понеже ядат всичко друго, само не и сготвеното. Това понеже като съм си вкъщи настоявам да се яде готвена храна.

# 797
Марѝ, може би ме бъркаш с някое друго момиче, от декември не бях влизала, даже имах доста непрочетени мнения още от декемврийската тема.

Тути, ето тук може да видиш, но е на английски, може да потърсиш и в Гугъл хюман дизайн карта и да ти излезнат и на български. https://www.jovianarchive.com/get_your_chart

# 798
Винаги съм се чудила как успяват да ги направят толкова големи Виенските шницели в Австрията. Моите стават едни от мини, по-мини.
Аз днес се писах работна и обяда го готвих от ресторанта, но вечерята пак за мен остана, тепърва ще я мисля.

Не харесвам обобщението по дадени признаци. Считам всеки човек за единствен и неповторим, ерго за уникален и смятам, че това е богатството на всеки един от нас.

# 799
Ем, толкова шармантно пишеш, че си мислех, че вече съм чела пожеланията ти за тази година. ... Тогава ти се карам, че се разписваш толкова късно.
Рей, къде се загуби и ти?

# 800
  • Бургас
В ваканция сме от 01.02-06.02 . Иху Simple Smile
Виенски шницели купувам замразени от Лидъла. Не са баш, ама стават.

# 801
  • Бургас
Аз понеже днес не съм свършила работа и за пет пари, а обядът ми беше от мама, ще се отчета с вечеря поне. Но ще е пица, та няма много да ѝ бая.

Рей, Hug Наобикаляй ни, когато имаш време.

Марѝ, Ем ни остави преди празниците, щото ходи някъде по широкия свят, но си трае и не разказва нищо Wink

Минахме контролен УНГ, нищо няма да променяме  по лечението, щом действа, а бактерията можело даже да няма отношение към случилото се. Каза ми изобщо да не я проследявам след време дали е излекувана, всяко дете си я носело така или иначе. Нищо не разбирам, честно. Важното е, че детето се чувства добре...и така до следващия път.

Много добре се получи с ваканцията, не ми стига едното вкъщи, сега и другото Joy Шегувам се, крайно време беше.

# 802
  • Бургас

Много добре се получи с ваканцията, не ми стига едното вкъщи, сега и другото Joy Шегувам се, крайно време беше.

А можеха и да са он-лайн Simple Smile

# 803

А можеха и да са он-лайн Simple Smile
Като нас 😡 Животът не е справедлив 😆

# 804
  • на Мелмак
Моето голямото е болно, но отиде на училище.
За първи път в това училище ще завърши с пълна шестица. Викам ѝ-колкото по-голяма ставаш, толкова по-учена.
Другото пък изпусна стипендията, много искаше, ама да си беше дал ощеее малко зор. Иначе е 5-и по успех в класа. Това си е постижение за него. Пу-пу, все така да са.
Ем, Рей идвайте по-често Simple Smile

# 805
  • Бургас
Ми , rire, не се молихте достатъчно на кмета и не писахте стихотворения

# 806
И ние онлайн от четвъртък. 😭🤐  Не ми е ясно как ще стане, но ще видим.

# 807
Браво, Ети! Сега ако се похвалиш, че и глава не те боли.....

# 808
Генератор съм и аз, а очаквах нещо по-уау:)
То генераторите преобладават в света, а аз си мислех, че съм уникална:)
Благодаря за линка, Ем, оползотворих един час, докато чакам да стане време за вечеря.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 00:27 от tuty

# 809
От вчера съм на работа. Леко и кротко. Днес ми делегираха нова задача, израз на доверие. Ще я боря.
Допивам антибиотика аз, още 2 дни. И хапчетата за кашлица, и витамини, и моите си хапове за кръвното. Много ми идват, но ще спазят предписанието за 7 дни.
Направих супа от лапад, бях сложила във фризера едно пакетче.

Общи условия

Активация на акаунт