Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 540
  • 859
  •   1
Отговори
# 780
Добро утро!

Бъни, бързо да минава!

Мартичко и Мишето да изтрепват бактериите!

Ети, вечерята беше супер! Така се наядохме, че гостите ни казаха, че едва ли ще могат да ни върнат жеста с подобна храна в Женева.  То е ясно, че няма как, ама да опитат 😁 Закарах ги до Царевец да помръзнем 5 минути и приключихме вечерта. Сега, обаче, очаквано ми се спи.

Спокоен ден, банда!

# 781
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Бубе, направи си изследване, че и ти от доста време го влачиш. А Тит.... Умора няма тази жена 👩.
Селесте, в абсолютно патова ситуация сте, ужасно е. Дано бързо го преодолеете Hug

Але, мммм. Може в Женева, може. Виенските им шницели са по-големи от на ММ педята, надлъж и на шир Grinning Шницел с гарнитура се сервира в две чинии. Той е толкова голям, че няма място за гарнитурата. Разни вурстчета, сирена, а бирата, ах бирата. Много ми е рано да мисля за нея Joy

Събудих се с главобол, дано е от ниско кръвно и да премине с кафето.

# 782
  • Бургас
Добро утро!
Ще гледам да отида,при първи удобен случай. Днес ми е добре корема.
Много тъжно,че има толкова болни е темата! Бързо да оздравявате!
Селесте,в детската градина е така. Какви ли не вирусчета ще прекара Марто. Но ще мине и този период!
Тит искам малко от твоята енергия! Неуморна си! Браво на Калин!  А какво представлява този дизайн,който писа!? Звучи интересно!

# 783
  • София
Добро утро!
Мен пък ме е налегнала една умора. Не ми се става от леглото сутрин, но няма как.
Ети, немските шницели и те не падат по-долу по големина и вкус. Relaxed

# 784
  • Бургас
Аз откакто прочетох Ети, не мога да спра да се облизвам за тез шницели 😂☺️

# 785
  • Бургас
Добро утро!

Ети, как можа така апетитно да я опишеш тази порция, от лакомия ми се разшириха очите.

Роди, и виенските и те така Joy

Боби, бързо да оздравява Мите!

Тит, ако мога да помогна нещо с испанския, насреща съм. Да не се явява на DELE?

Бубе, Мари ти е казала за секрета. Резултатът е готов до 72 часа. В лабораторията, в която ходя аз, ако не съм с направление и се изолира нещо, трябва да отида да доплатя и едва тогава пускат антибиограма. Ако съм с направление, всичко си излиза заедно и не се разкарвам. Провери си как е при вас.

Момичета, настроила съм се аз, че така е в градината, отделно и двамата ми са с уголемена трета сливица, която не махаме, а чакаме да я израстат, а тя е като попивателна. При Вики, която също често боледуваше като малка, се получи, надявам се и с Марто да е така. При нея обаче ни бактерии, ни секрети помня, докато това малкото лепи де що има нещо в групата.

Ставам да правя закуска на баба и внуче, аз ще отида да си полежа 3 часа при козметичката.

Хубав да е денят ви!

# 786
Здравейте, бързо оздравяване на болните! 🤗 Аз минах вчера, не се налага биопсия, имам лечение и Фото терапия.Оказа се, че ми е била объркана диагнозата.Не че тази е по- лека.Сега ми предстои и ендокринолог, и хормоните да си пусна.Не се наспах снощи, и наобяд ще подремна.Хубав ден, момичета!😘

# 787
Селесте, на DELE  ще се явява- да. Той има материалите, сега съм направила схема по която да ги преговаря. Учителката му по испански каза, че бил готов. Той има притеснения, защото до сега не се е явявал на изпит. Та, аз съм направила график, като използвам всяка дупка в графика му. Да видим, определено има нужда и от такъв опит. Иначе си запазвам правото да те питам , ако нещо не ми е ясно по самия изпит.

Да бе, толкоз енергия имам, че днес спах до 11.30. Чак ме е яд на себе си, уж се опънах за минутка само ( и то след като съм станала, изпила кафето и взела душ). Викам си само минутка и започвам да изпращам фактури....

Карз, за хюмън дизайна бях подочувала от тук от там. Има сайтове където ти изготвят картата, но трудното идва след това. Трябва някой да я разчете тази карта. Та сега правя това, разчитам комбинациите от цифри. И т.к. правя на мен и на Калин ( ММ не знаем колко часа е роден) ми е интересно, защото си обяснявам много черти от характера ни, както и как действаме в различни ситуации.

# 788
  • на Мелмак
А, бе шницелите по немско, австрийско, швейцарско са ужасно Фкусни Animal Pig
И разните им там задушени меса. Ох и наденичките, ммммм.
Купих си бира де, жива. По-късно ще си отворя :beer

# 789
За много години, момичета! Дано 2024 ви донесе само хубави емоции!

Тит, какъв тип си? Аз съм манифестиращ генератор. Бях много изненадана колко точни бяха характеристиките и за мен, и за ММ. Направих няколко малки промени в рутината и почти на мига имаше благоприятен ефект.

# 790
Тит, какъв тип си? Аз съм манифестиращ генератор. Бях много изненадана колко точни бяха характеристиките и за мен, и за ММ. Направих няколко малки промени в рутината и почти на мига имаше благоприятен ефект.
Аз съм Генератор, Калин е манифестиращ генератор

# 791
Погледнах го. Хич не съм очарована и определено характеристиките за мен не са точни.

Бубе, Тит е много дейна, но ти направо си уникална.
Аз, ако получа 4-ри внучета наведнъж ще си бия камшика някъде надалеч JoyJoyJoy
Майтапя се, но шапка ти свалям!

# 792
А и аз не искам да съм с внучета:). Имах идея да вземем малката миналата година, но ММ ме спря. Чакаме е да попорасне малко, че да е комуникативна.
Не знам дали съм казвала, но доведената ми дъщеря ще има второ бебе. Както се подразбира а не съм баба:) но е голям кеф да нагушкаш бебе. По всички сайтове съм напълнила количките, чакаме само бебо да дойде.

# 793
Ясно защо съм му такъв фен на Калин, от моята партия е. Grinning

Не знам нашите как са се оправяли с 4 деца, всяко със собствен характер и особености. На нас децата ни беше супер, особено на по- малките, колко пъти сме минавали между капките, да не говорим, че никога не може да ти стане скучно. Grin

Подсладих си живота на обяд с един мъфин с течен център от солен карамел. Нали казват , че признат грях е половин грях. Joy

# 794
Ем, защо ми се струва, че вече се разписва за новата година? Rolling Eyes
Признавам си, и аз се оплюнчух от разказа на Ети за шницелите.

Общи условия

Активация на акаунт