КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 944
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Търся отзиви за шевната машина

# 646
Изпратили са ми анкета. Вие имате ли?

# 647
Да, но не им я попълних.

# 648
Аз я попълних. От наличностите им не съм доволна.

# 649
  • София
Изпратили са ми анкета. Вие имате ли?
да на всички профили имаме анкети на мейла-попълнихме ги.

Шевна машина си купих преди 5 години от Лидл -доволна съм,
Аз съм шивачка по образование(Техникум по облекло) и от 9 клас шия със шевна машина.

# 650
На SilveCrest или Pfaff е?

# 651
  • София
Пфаф е-239,99 лв намерих и бележката.
Май и тогава хванах някакво намаление от 300 и нещо лева
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 19:27 от lite16

# 652
Такава битка и за олио не съм виждала.
Съобщиха по уредбата, че в 21:00 ч на касова зона ще намалят всички цветя с 60%.
Служител изнесе едно пале с много артикули - лалета, рози, лавандула, зюмбюл, саксийки с разни зеленища, букети, керамични вази не видях с какво насадено вътре…
Ма мале като се сбиха за тия цветя. Ужас.
И това точно пред касите. Не може да минеш от никъде да наредиш на лентите…

# 653
  • София
Снощи ми пратиха анкета.
- Откъде пазаруваш?
- От Л.
- Защо?
Изредих.
- Какво би те привлякло в К?
- Ми, нищо!
И ме оте'аха май по средата, но ми благодариха 😅🙃

# 654
  • София
Сега попълних анкетата. Писах, че не купувам месо от тях, защото е размразено и мирише неприятно.

П. П. От Лидл също много отдавна не съм купувала месо.

# 655
Някой да видя в София тиганите два в комплект Spice & Soul за 32 лв? Също не токрих белачката на Brio за 0.99 лв, мискера с въртяща се купа, нормални размери на градинското сабо,а не 37-38 дамски и 40-41 мъжки. А също и пътеки Брадли. Имам чувството, че повечето стоки изобщо не ги зареждат. Само си изгубих времето да обиколя няколко пъти магазините в чудене дали не съм подминала тези неща...

В такива случаи питам служител за продукта или отивам на информацията и ми казват как стоят нещата.

Някой питаше за Maca и Ashvaganda. Само Maca има в Кауфланд в Люлин 6 и в Банишора.

# 656
Аз пък ги похвалих и писах, че всичко от тях купувам.

# 657
Такава битка и за олио не съм виждала.
Съобщиха по уредбата, че в 21:00 ч на касова зона ще намалят всички цветя с 60%.
Служител изнесе едно пале с много артикули - лалета, рози, лавандула, зюмбюл, саксийки с разни зеленища, букети, керамични вази не видях с какво насадено вътре…
Ма мале като се сбиха за тия цветя. Ужас.
И това точно пред касите. Не може да минеш от никъде да наредиш на лентите…
😁😆😂
 Мен ме перна сачмата на тема цветя, ако не ме е срам и аз бих се била за тях 🫣🤣😁. Може някой ден и мен да ме види някой в такъв бой 😆😆😆

# 658
Didinka71
в Метро ще пуснат Лучник Ева 2014 на 239лв с 38 програми. Потърси мнение в шивашката тема.

Скрит текст:

# 659
  • София
Досега в Кауфланд пазарувах без проблеми с ваупери за храна и нехранителни продукти. Тази сутрин ми откааха, заради новата политика на връщане. Не врат пари, ако върнеш нехранителен продукт, който си отворил.

Общи условия

Активация на акаунт