КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 143
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Ами разгледай из другите магазини онлайн, и ще прецениш.
В магазин на Емаг преди малко я видях намалена на 580лв.
Иначе ние я взехме в понеделник от Кауфланд.

# 271
Прави ли ви впечатление, че цените на някой стоки са завишени с по 2+ лева,когато са на промоция, в сравнение с редовната им цена?

# 272
Много съм доволна от Брио Стоун. Първия ми тиган беше от тази серия, бях впечатлена. След това смених всички тигани🙂Имам почти 10 вида от тиганите и касеролите. Винаги съм ги купувала на намаление.
Това чисто сивите ли са? Всеки път като пуснат на промоция сивите тенджери се чудя да ги взема ли. Аз вид и цвят гледам, изобщо не се заглеждам в имената на сериите и затова питам за кои става дума 🤭

# 273
Прави ли ви впечатление, че цените на някой стоки са завишени с по 2+ лева,когато са на промоция, в сравнение с редовната им цена?

Например?

# 274
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много съм доволна от Брио Стоун. Първия ми тиган беше от тази серия, бях впечатлена. След това смених всички тигани🙂Имам почти 10 вида от тиганите и касеролите. Винаги съм ги купувала на намаление.
Това чисто сивите ли са? Всеки път като пуснат на промоция сивите тенджери се чудя да ги взема ли. Аз вид и цвят гледам, изобщо не се заглеждам в имената на сериите и затова питам за кои става дума 🤭
Да, тъмно сиво на едни мини бели точици. Невероятно се хлъзга🙂храната по тях. Имам и от керамични май се водят, кремави на цвят са отвътре,но повечето тигани и касеролите са ми от тъмните🙂

# 275
Днес взех тиган Брио Стоун ¢28см за 20 лв. Черен с малки бели точки. Ще го видим..

# 276
Мисля, че тиганите, които са черни отвън, са Брио Black stone.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:49 от dolce miele

# 277

Пише в инструкциите да се маже регулярно с олио. Сега го намазах и попи всичко (,около 1 сл). Леко изненадващо. Къде попива!?

# 278
Имам уок тиган от тази серия. Покритието отвътре е ок, но малко от черната боя по дъното отвън се олющи (а пазя титаните доста).
Вафлите Хипер преди не бяха ли по 65 грама?🤔 Вчера в магазина видях, че са по 50 грама...

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 08:20 от dolce miele

# 279
Аз одеве из нета тръгнах да гледам тенджерите Брио. Те имали 3 еднакви модела, но с различни имена 🤦. Аз май сивите тенджери с дървени дръжки заглеждам, а Iv.evelina похвали със сиви. Тези заглеждам аз 
Скрит текст:
А тя хвали тези 🤔
Скрит текст:

На някои от сивите не харесвах дръжките, но като не им гледам имената на сериите и не знам кои са.

# 280
.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 23:14 от Lemy

# 281
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз одеве из нета тръгнах да гледам тенджерите Брио. Те имали 3 еднакви модела, но с различни имена 🤦. Аз май сивите тенджери с дървени дръжки заглеждам, а Iv.evelina похвали със сиви. Тези заглеждам аз 
Скрит текст:
А тя хвали тези 🤔
Скрит текст:

На някои от сивите не харесвах дръжките, но като не им гледам имената на сериите и не знам кои са.

# 282
Lemy, мерси значи ще ги избягвам. Мока най- много ми харесваше на външен вид.
Тези черните с този надпис Брио тази седмица ги предлагат. Ти имаш от всичките им серии май. Аз имам тиган с бяло покритие, но бързо започна да залепва.
И да не е само спам. Много им харесвам тези чайчета Жълтата кутия най-много ми харесва. Има и лилава горски плод, но не ми допада на мен чая.
Жълтата и червената са все едно сокче имат и някаква сладост. Аз ги пия без захар и мога 3-4 такива чайчета да изпия 🤭. На мен са ми сокчето.

# 283
Moрковелка, ако чаят в жълтата кутия е с малина и лимон, сигурно е, защото съдържа и стевия...😃 Аз си купих преди време такъв чай и толкова му се зарадвах и си представях колко ще е свеж с лимона...докато не го опитах (не подслаждам с нищо чайовете).😅 Не бях прочела съдържанието, защото не очаквах, че ще съдържа стевия...

# 284
О, не знам какво съдържа, но май е лимон и малина наистина. Същата е кутията, но жълта. Аз зимата ги пия само и бях забравила кой повече ми харесва. Тия дни чак се сетих пак за тях и грабнах тая червена кутия, но повече харесвам жълтата. Поне мината година той беше по-хубавия. Те тези чайчета ще стават и за направата на студен чай лятото. Толкова много ли ти е сладък,Долче? И аз ги пия без захар, не са много сладки усеща се и киселата нотка. На тази кутия пише съдържа сладък корен, това ли трябва да е стевията?
Скоро си купих и ройбос и той някак ми сладни. И той много ми хареса. Другия ми любимец е каркаде, той също ми е сладък без никакво подслаждане

Общи условия

Активация на акаунт